Arhiva vesti 28.11.2016

Atletiko i Real imaju pakt

Beta 28.11.2016
Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman rekao je danas da postoji pakt sa gradskim rivalom Realom da dva kluba ne uzimaju igrače jedan drugom. "Tačno je da volim da osvajam trofeje, ali ne mogu da predjem u Real. Ne zbog rivalstva koje postoji medju… »

Baka trenirao sa Seviljom?

Sportske.net 28.11.2016
Kako prenose španski mediji, Karlos Baka je trenirao sa Seviljom iako je fudbaler Milana. Karlos Baka bi ubrzo mogao da napusti ekipu Milana, prenose italijanski mediji. Razlog za to je, donekle, i njegovo ponašanje. Naime, Baka je tražio od kluba dva… »

Oppenheimer: Za Apple i iPhone počinju crni dani

SEEbiz 28.11.2016
LONDON - Analitička kuća Oppenheimer smatra kako po Apple i njihov iPhone uskoro počinju crni dani, od kojih se neće godinama oporaviti. Naime, navedena tvrtka smatra kako će potražnja za novim iPhoneima doseći svoj vrhunac iduće godine te kako… »

Izveštaj DRI: Sporna potraživanja Direkcije za robne rezerve procenjena na blizu 11 milijardi dinara

Gde investirati 28.11.2016
Sporna potraživanja Direkcije za robne rezerve procenjena su na 10,92 milijarde dinara, što je oko 63 odsto njenih ukupnih potraživanja , pokazao je izveštaj Državne revizorske institucije (DRI). U izveštaju DRI o finasijskim izveštajima i… »

Janković i Šabić dobri primeri

Danas 28.11.2016
Skupština „Novog optimizma“ jednoglasno je donela odluku da ovogodišnju nagradu „Dobar primer Novog optimizma“ dodeli zaštitniku građana Saši Jankoviću i povereniku za informacije od javnog značaja Srbije Rodoljubu Šabiću. U obrazloženju… »

Čepurin: Rusija nikad nije imala ništa protiv da se Srbija priključi EU

Blic 28.11.2016
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin izjavio je danas da Rusija nikad nije imala ništa protiv da se Srbija priključi Evropskoj uniji (EU), ali da želi da "EU i Srbija budu jake i snažne a ne zavisne od drugih faktora van nje". - Rusija je… »

REM da objavi izveštaj o kampanji

Danas 28.11.2016
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti naložio je REM-u da Nezavisnom udruženju novinara Srbije (NUNS) dostavi Izveštaj nadzoru nad radom emitera tokom predizborne i izborne kampanje za parlamentarne izbore održane… »

Počele pripreme za ispraćaj Kastra

Danas 28.11.2016
Glavni grad Kube Havana priprema se za odavanje počasti preminulom kubanskom lideru Fidelu Kastru, a hiljade Kubanaca iz svih krajeva zemlje u naredna dva dana će doći u Havanu kako bi se u Palati revolucije poklonili nad njegovim kovčegom. Komunalne… »

Britanski tim eksperata preispituje izlazak sa EU tržišta

Gde investirati 28.11.2016
Tim britanskih eksperata planira da preduzme pravne radnje da bi utvrdio da li vlada treba da izvede Britaniju iz Evropskog ekonomskog prostora (EEA) i da napusti jedinstveno tržište u okviru procesa napuštanja Unije, javlja danas BBC. Britanski javni… »

Priznala ubistvo u: Zvorniku ubijen starac, uhapšena supruga

Blic 28.11.2016
Policijski službenici Policijske stanice Kozluk uhapsili su R.J. (72) iz sela Malešić kod Zvornika zbog ubistva svoga supruga N.J. (70). Ona je priznala da je u subotu u večernjim satima nakon kraće rasprave usmrtila muža Nikolu Josića (70) tako… »