Arhiva vesti 28.11.2016

Vulin prisustvuje ispraćaju Fidela Kastra

Beta 28.11.2016
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin predvodiće delegaciju Vlade Srbije koja će prisustvovati ispraćaju preminulog predsednika Kube Fidela Kastra, saopštilo je to Ministarstvo. Vulin će sa delegacijom… »

Albanske zastave na jugu Srbije, Kosovo u crvenom

Mondo 28.11.2016
U opštinama Bujanovac i Preševo danas su, povodom nacionalnog praznika Albanije - Dana zastave, pored srpske zastave, istaknute i zastave Republike Albanije. I u samoproglašenoj državi Kosovo sve u crvenom... Foto: Mondo Na zgradi opštine Preševo… »

Početak Velike Albanije: Osnovana unija albanskih opština

Pravda 28.11.2016
Može li se preko malih albanskih opština do velike albanske države? Od 1878. godine kada je Prizrenska liga zacrtala da „Albanci neće dopustiti da se njihove zemlje daju Srbiji, Crnoj Gori, Grčkoj ili bilo kojoj drugoj državi“, postoji samo taj… »

Pala četvoročlana banda na jugu Srbije: Krali automobile pa prebacivali na Kosovo i Metohiju

Kurir 28.11.2016
NIŠ - Pripadnici niške policije uhapsili su noćas četvoročlanu kriminalnu grupu koja je krala automobile na jugu Srbije. Privedeni su pedesetčetvorogodišnji B.J. iz Kosovske Mitrovice,četrdesetosmogodišnji S.Ž. iz okoline Aleksinca… »

CINS: Osuđen za kupovinu glasova, a sada vodi Fond za izbeglice

Novi magazin 28.11.2016
Branislav Švonja, političar koji je pravnosnažno osuđen za kupovinu glasova, postavljen je za direktora vojvođanskog Fonda za pomoć izbeglicama, piše danas Centar za istraživacko novinarstvo Srbije (CINS). Privatna firma u kojoj je donedavno bio… »

Ovako više ne ide: Luka Jović našao novi klub!

Mozzart sport 28.11.2016
Mladi napadač u januaru napušta Benfiku, poznata i sledeća destinacija. Godinu dana posle dolaska u Benfiku, talentovani srpski napadač Luka Jović će napustiti tabor lisabonskih Orlova. Makar privremeno. Prema infromacijama iz Portugalije, Jović… »

Sajam sporta opravdao očekivanja: Oboreni svi rekordi!

Blic sport 28.11.2016
Iza nas je i peti međunarodni Sajam sporta. Posle tri dana pod kupolom hale 1 Beogradskog sajma, završeno je predstavljanje svih sportova koje Srbija ima. Preko 60.000 građana, najviše mladih, oprobalo se od petka do nedelje u raznim sportovima i… »

Plato ispred SPENS-a dobija naziv u čast Vujadina Boškova

Press 28.11.2016
Plato ispred Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina", popularnog SPENS-a, ubuduće će nositi naziv nekadašnjeg fudbalera, trenera i direktora Vojvodine Vujadina Boškova. foto: tanjug.rs Plato ispred Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina", popularnog… »

Kragujevac prvi po popisu nelegalnih objekata

Ritam grada Kg 28.11.2016
Rok koji su lokalne samouprave imale da popišu nelegalne objekte na svojoj teritoriji istekao je juče. Sa 40.000 evidentiranih nelegalno izgrađenih objekata Kragujevac je prvi, najuspešnije je obavio popis u Srbiji. Iako je rok istekao popisivači… »

Napoli želi Defrela

Beta 28.11.2016
Fudbalski klub Napoli zainteresovan je za napadača Gregoara Defrela, zbog čega je navodno već kontaktirao Sasuolo, preneli su danas italijanski mediji. Ipak, predsednik Sasuola DJordjo Skvinci nije raspoložen da proda prvog napadača. Napoliju je… »