Arhiva vesti 10.10.2017

Gde će Ćavi biti 2022?

Mondo 10.10.2017
Legendarni fudbaler razmišlja o završetku karijere i čime će se baviti kad ode u penziju. Foto: Guliver/Getty images/David Ramos Ćavi Ernandez trenutno nastupa za katarski Al Sad, ali u 37. godini već uveliko razmišlja o tome šta će biti kada… »

Srpska pamti agresiju: Obeležena 22 godišnjica od stradanja Srba iz zapadne Krajine

Večernje novosti 10.10.2017
Čestitam svim ljudima koji su imali volju da se vrate i nastave novi život - poručio je danas predsednik RS Milorad Dodik. NA području zapadne Krajine dogodio se klasičan primer agresije hrvatske vojske, ali je veličanstveno videti da su se ljudi… »

Beogradska berza: Fitofarmacija najprometnija, novi pad EP Industrije

Gde investirati 10.10.2017
Nešto intenzivniji trgovački dan u odnosu na juče zabeležen je na Beogradskoj berzi. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 16,8 miliona RSD (0,14 miliona EUR), dok se indeks BELEX15 minorno pomerio na 727,2 poena. Najprometnija akcija na tržištu bila… »

Milioner koji je vozio poluraspali karavan: Evo kako je sin pljačkaša i sekretarice postao namisteriozniji masovni ubica

Kurir 10.10.2017
Stiven Pedok (63) nije samo najveći masovni ubica vatrenim oružjem u istoriji SAD, on je i najveća misterija, jer još ne može ni da se nasluti zbog čega je te kobne noći u Las Vegasu, gradu greha, streljao 58 ljudi i ranio više od 500, pre nego… »

"Vučić sudbinu nauke dao u šake Zukorliću"

Vesti online 10.10.2017
"Kako je moguće da nedostatak pameti i obrazovanja i netalenat pokušavaju da zavladaju akademskim prostorom Srbije? Kako je došlo do stvaranja kvazinauke koja se preko nosilaca kič doktorskih titula kao kancer širi po zdravom tkivu srpskih… »

Erdogan doputovao u posetu Srbiji

N1 Info 10.10.2017
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u dvodnevnoj je poseti Srbiji tokom koje će razgovarati s najvišim državnim zvaničnicima, učestvovati na srpsko-turskom poslovnom forumu i posetiti Novi Pazar. Erdogana su na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu… »

Frankfurtska berza najavila alternativu londonskom tržištu

Nova ekonomija 10.10.2017
Operater frankfurtske berze najavio je formiranje alternativnog tržišta u Evropskoj uniji za pojedine važne finansijske transakcije koje se trenutno obavljaju na londonskom tržištu deonica, nastojeći da Londonu preotme što više poslova nakon… »

Neformalni deo posete turskog predsednika: Kalemegdan, đevrek i bicikl sa posvetom na dar (video/foto)

Blic 10.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je bio domaćin predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, a deo nakon zvaničnog obraćanja u Palati Srbija i potpisivanja sporazuma, bio je rezervisan za šetnju Kalemegdanom, turske specijalitete i svečanu… »

Titovom sinu preti kazna od milion kuna jer...

Vesti online 10.10.2017
Aleksandar Broz, sin Josipa Broza Tita se već decenijama služi hrvatskim državnim nekretninama u Samoboru - Titovom vilom i zemljištem od 35 hiljada kvadratnih metara s voćnjacima i vinogradima. Kako piše HRT, Aleksandar Broz nema pravnog uporišta… »

Ljajić: Odnosi Srbije i Turske podignuti na strateški nivo

Beta 10.10.2017
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da su odnosi Srbije i Turske podignuti na strateški nivo. On je u Beogradu na Poslovnom forumu Srbija-Turska kazao da je "ovo period najboljih odnosa" te dve zemlje. "Na… »