Arhiva vesti 10.10.2017

Ćavi: Hoću klupu Katara na Mundijalu 2022. godine

Večernje novosti 10.10.2017
Ovde sam da pomognem igračima da napreduju i budu spremni da se takmiče sa ostatkom sveta. Imam ambiciju da postanem trener - kaže proslavljeni španski fudbaler. Proslavljeni španski fudbaler Ćavi Ernandez nada se da će po završetku karijere… »

Dodik: Srpska je država i to će biti

Sputnik 10.10.2017
Republika Srpska je država i to će biti, izjavio je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da on od te borbe neće odustati, bez obzira na to šta misle u Ambasadi SAD u BiH. Dodik je u Mrkonjić Gradu, na obeležavanju 22 godine od… »

Beogradska berza: Fitofarmacija najprometnija, novi pad EP Industrije

Gde investirati 10.10.2017
Nešto intenzivniji trgovački dan u odnosu na juče zabeležen je na Beogradskoj berzi. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 16,8 miliona RSD (0,14 miliona EUR), dok se indeks BELEX15 minorno pomerio na 727,2 poena. Najprometnija akcija na tržištu bila… »

Milioner koji je vozio poluraspali karavan: Evo kako je sin pljačkaša i sekretarice postao namisteriozniji masovni ubica

Kurir 10.10.2017
Stiven Pedok (63) nije samo najveći masovni ubica vatrenim oružjem u istoriji SAD, on je i najveća misterija, jer još ne može ni da se nasluti zbog čega je te kobne noći u Las Vegasu, gradu greha, streljao 58 ljudi i ranio više od 500, pre nego… »

Rektori saučesnici u ubijanju obrazovanja

Danas 10.10.2017
* "Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao, jer nisam bio komunista", kaže Niemoller. Rektori i prorektori državnih univerziteta Srbije su ćutali kada je tadašnji mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, jeftinim… »

Dačić dočekao Erdogana riječima: Selamim te prezedent (Video)

Sandžak press 10.10.2017
Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan doputovao je sinoć u Beograd, a na aerodromu su ga dočekali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i članovi Vlade Srbije. Erdogan će biti gost predsjednika Vučića, a od danas počinju… »

Frankfurtska berza najavila alternativu londonskom tržištu

Nova ekonomija 10.10.2017
Operater frankfurtske berze najavio je formiranje alternativnog tržišta u Evropskoj uniji za pojedine važne finansijske transakcije koje se trenutno obavljaju na londonskom tržištu deonica, nastojeći da Londonu preotme što više poslova nakon… »

Vučić i Erdogan prošetali Kalemegdanom FOTO / VIDEO

B92 10.10.2017
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je domaćin predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu u obilasku Kalemegdana. Vučić i Erdogan šetnju Kalemegdanom, u popodnevnim časovima, počeli su od Prirodnjačkog muzeja, a sa njima u šetnji… »

Titovom sinu preti kazna od milion kuna: Hrvatska tvrdi da bespravno koristi očevu vilu

Kurir 10.10.2017
Aleksandar Broz, sin Josipa Broza Tita se već decenijama služi hrvatskim državnim nekretninama u Samoboru - Titovom vilom i zemljištem od 35 hiljada kvadratnih metara s voćnjacima i vinogradima. Kako piše HRT, Aleksandar Broz nema pravnog uporišta… »

Ljajić: Odnosi Srbije i Turske podignuti na strateški nivo

Beta 10.10.2017
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je danas da su odnosi Srbije i Turske podignuti na strateški nivo. On je u Beogradu na Poslovnom forumu Srbija-Turska kazao da je "ovo period najboljih odnosa" te dve zemlje. "Na… »