Arhiva vesti 30.07.2018

Muslimović saslušan, tukao ženu?

Vesti online 30.07.2018
Pevač Halid Muslimović saslušan je u policiji povodom tvrdnji S.B. da ju je fizički napao u Kozarcu u noći između prošlog petka i subote. S.B. je navela da ju je Muslimović vozio do Banjaluke, i da joj je zadao više udaraca po licu i telu, a… »

Dvadeset vozova u Srbiji dobiće WiFi, moći će da se poveže do 100 putnika

Radio 021 30.07.2018
Železničko preduzeće "Srbija voz" najavilo je da će uvesti WiFi internet u 20 vozova, koji će putnici moći besplatno da koriste. "Srbija voz" je objavilo javni poziv za uvođenje WiFi interneta u vozove, a ponude se mogu dostaviti do 6. avgusta… »

Pixel 3 XL fotografije prikazuju telefon u Clearly White varijanti

Benchmark 30.07.2018
Ukoliko ste bili fan crno-belog Google Pixel 2 XL modela iz prošle godine, nažalost izgleda da Google neće ovaj dizajn doneti i na ovogodišnji Google Pixel 3 XL. Umesto toga stiže Clearly White varijanta, a fotografije ovog modela nam donosi XDA… »

Svako treće dete u Novom Sadu nije primilo MMR vakcinu

B92 30.07.2018
Novi Sad -- 62,2 odsto dece u Novom Sadu primilo je MMR vakcinu u 2017. godini. To Novi Sad čini opštinom u Vojvodini sa najnižim uspehom kada je u pitanju obuhvat vakcinacijom protiv morbila, objavio je danas Novosadski informativni portal 021… »

Miljana prvi put pred kamerama posle porodjaja! Evo zašto je dozvolila da Ivan ipak vidi dete! (foto) (video)

Press 30.07.2018
Miljana Kulić stala je pred kamere Pink televizije i u današnjoj emisiji ‘Premijera Vikend Specijal’ po prvi put posle porodjaja dala intervju novinaru Nemanji Vujičiću. Miljana je rekla da se oseća odlično i da je presrećna zbog dolaska njenog… »

Sberbanka ne planira širenje u Evropi, cilj veća profitabilnost

Beta 30.07.2018
Sve filijale Sberbank Evropa su profitabilne od 2017. godine, sa izuzetkom hrvatske zbog sporazuma o hrvatskom maloprodajnom lancu Agrokor, koji je bio veoma težak, rekao je viši potpredsednik Sberbank Rusija Igor Kolomejski. U razgovoru sa novinarima… »

Vuletić: Antićev široki osmeh se pretvorio u bolnu grimasu

Večernje novosti 30.07.2018
Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić kazao je danas da izjava trenera Dinama Dragana Antića posle utakmice dva kluba deluje "groteskno i nepojamno" Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić kazao je danas da izjava… »

Skijaš nestao 1954. godine identifikovan preko Fejsbuka

Radio 021 30.07.2018
Francuski skijaš koji je u Italiji nestao pre više od 60 godina i čiji su ostaci nađeni 2005. godine, konačno je identifikovan nakon što je priča o njemu objavljena na Fejsbuku, saopštila je italijanska policija. Ljudski ostaci, ski oprema i… »

Cipras obišao Mati posle tragedije

Vesti online 30.07.2018
Premijer Grčke Aleksis Cipras obišao je Mati, gradić u kome je od požara prošle sedmice poginula 91 osoba, javila je državna televizija ERT. Poseta je trajala jedan sat, a Cipras se susreo sa vatrogascima, vojnicima i lokalnim stanovništvom, javila… »

Dačić: Mirno rešenje za budućnost Srbije, podrška SAD i Rusije

Blic 29.07.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku i SAD i Rusija apsolutno podržavaju dijalog koji se vodi u Briselu i spremne su da prihvate rešenje koje se postiže dogovorom. - Mi predlažemo mirno i kompromisno rešenje za… »