Arhiva vesti 23.09.2016

Reganove čizme prodate za skoro 200.000 dolara (FOTO)

B92 23.09.2016
Komad Berlinskog zida i par kaubojskih čizama koje su pripadale nekadašnjem predsedniku SAD Ronaldu Reganu, prodati su na aukciji u Njujorku za deset puta veću cenu od očekivane vrednosti. Aukcijska kuća Kristi je saopštila je da su Reganove… »

NBS potvrdila da bi Rus banku u Srbiji, ko je on?

B92 23.09.2016
Narodna banka Srbije saopštava da je ruska Ekspo banka iskazala zainteresovanost za ulazak u srpski bankarski sektor, ali da zvaničan zahtev nije stigao. Kako je navedeno, zahetv za dobijanje saglasnosti za sticanje vlasništva u banci u Srbiji "nisu… »

Lud čovek: Golman se iznervirao što ga je protivnik driblao, prvo ga nabo, pa mu zario krampone u leđa (video)

Hot sport 23.09.2016
Dugo u fudbalu nismo videli tako krvoločnog igrača kakav je golman Emirata Ali Saed Sakr. On je na utakmici protiv Al Alina bio iznerviran, pošto ga je Kolumbijac Moreno “vrteo”. Kada mu je oduzeo loptu, “bekendom” ga je zveknuo u stomak i… »

(Video) Objavljen šokantan snimak: Jelena Marjanović u modricama 4 meseca pre ubistva

Kurir 23.09.2016
BEOGRAD - Ni šest meseci od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović se ne zna ko je izvršilac ovog zločina. Na Fejsbuku se pojavio snimak sa slave Marjanovića 4 meseca pre ubistva. Na videu koji je objavio njihov kum, vidi se kako… »

Potpuno gola: Ovo od Adrijane Lime niko nije očekivao

Blic 23.09.2016
Adrijana Lima rešila je da pokaže svoju bezobraznu stranu, pa je na Instagramu objavila svoj golišavi selfi. Bivša srpska snajka poznata je po seksepilu, ali čak ni ona ne objavljuje često ovako provokativne fotografije. - Nikad ne objavljujem… »

Poljska potpuno zabranjuje abortus i uvodi kazne za trudnice i lekare

Radio 021 23.09.2016
Poslanici Sejma poljskog parlamenta dali su danas šansu predlogu zakona katoličkih građanskih inicijativa Stop abortusu, koji bi pooštrio ionako restriktivni poljski zakon i potpuno zabranio bilo kakav veštački prekid trudnoće čak i kada preti… »

Volkswagen će završiti popravku spornih turbo dizela u Evropi do jeseni 2017.

Auto blog 23.09.2016
Volkswagen je saopštio da će kompletirati evropski opoziv u cilju ispravke spornog softvera do kraja 2017. godine, javlja „Automotive News Europe“. Komesarka Evropske Unije za prava potrošača, Vera Jurova, sastala se sa članom VW-ovog odbora… »

Kragujevac predstavio potencijale privrednicima iz Kine

Ritam grada Kg 23.09.2016
U ovom trenutku Kina nije među najvećim investitorima u Srbiji, ali postoji potencijal da se to promeni zbog velike zainteresovanosti kineskih privrednika za ulaganja u poljoprivredu, energetiku, infrastrukturu, građevinarstvo, turizam i IT u Srbiji… »

MMF pozvao EU na dodatno smanjenje grčkog duga

Novi magazin 23.09.2016
Međunarodni monetarni fond (MMF) ponovo je danas pozvao Evropsku uniju (EU) da razmotri mogućnost "dodatnog smanjenja" javnog duga Grčke i da revidira budžetski suficit koji ta zemlja mora da ostvari. "Čak i u slučaju da mere štednje i reforme budu… »

Bez trgovinskog sporazuma EU i SAD pre isteka mandata Obame

Dnevnik 23.09.2016
BRATISLAVA : Poslednji pokušaj da se pre kraja mandata američkog predsednika Baraka Obame postigne sporazum o slobodnoj trgovini između Evropske unije i SAD nije uspeo, saglasili su se danas ministri trgovine iz zemalja članica Evropske unije."Nije… »