Arhiva vesti 23.09.2016

Nova sportska hala u Gložanu

RTV 23.09.2016
GLOŽAN - Mladi sportisti i učenici iz Gložana, u opštini Bački Petrovac, od ove školske godine na raspolaganju imaju novu sportsku halu, opremljenu po najnovijim standardima. Vrednost ove investicije je 116 miliona dinara, a ona je osim izgradnje… »

Momčilu Tošiću bronza na informatičkoj olimpijadi

Pirotske vesti 23.09.2016
Učenik škole OŠ “8.septembar” Momčilo Tošić,jedan od trojice predstavnika reprezentacije Srbije,osvojio je bronzanu medalju na desetoj Juniorskoj balkanskoj olimpijadi iz informatike. Takmičenje je održano u Makedoniji od 17. do 22.septembra… »

#Digital2016 – poslušajte razgovor “1 na 1” sa Lazarom Džamićem

Nova energija 23.09.2016
Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održalala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta. U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno… »

Kanadski džezeri nastupaju u Pirotu

Pirotske vesti 23.09.2016
U četvrtak 29. septembra u klubu Doma kulture ljubitelju kvalitetne muzike u Pirotu moći će da uživaju u nastupu kanadskog benda “Galen Weston band” iz Toronta. Koncert počinje u 21 sat. Bend nastupa u četvoročlanom sastavu(gitara, bas… »

Putin: SSSR nije trebalo razbijati

RTS 23.09.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da Sovjetski Savez nije trebalo razbijati već je trebalo ići putem demokratskih promena. Vladimir Putin je podsetio da se na čelu Sovjetskog Saveza nije nalazila stranka koja je promovisala nacionalizam već… »

Ivanovićeva odbrana traži izuzeće sudije Albanca

RTS 23.09.2016
O žalbi na presudu lideru građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću pred Apelacionim sudom u Prištini odlučivaće i jedan sudija kosovski Albanac, čije je izuzeće zatražila odbrana. Posle pet meseci od podnošenja žalbe na presudu Ivanoviću… »

Cena nafta "olabavila" pošto su trgovci pokupili profit

Kamatica 23.09.2016
Cene nafte su danas "olabavile" na trgovanju u Aziji, pošto su trgovci pokupili profite od solidnog rasta "crnog zlata" u minula dva dana, i sada su se usredsredili na predstojeći sastanak vodećih svetskih proizvođača nafte sledeće nedelje u… »

Ne treba otpisivati igrače tako rano

Beta 23.09.2016
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da nijednog fudbalera ne treba prerano otpisivati, ali da čekanje ne može da traje večno. "Ne treba ga otpisivati igrače tako rano, treba malo sačekati. Ne možemo čekati večno, biće momenat… »

Prestonički domovi zdravlja dobili 12 novih automobila Tanjug

Studio B 23.09.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali uručio je danas ključeve 12 novih automobila direktorima deset prestoničkih domova zdravlja, koji će doprineti boljoj primarnoj zdravstvenoj zaštiti u gradu. U nabavku vozila grad je uložio nešto više od 16… »

Ameri kontrolišu skoro polovinu medija u Srbiji

Vesti online 23.09.2016
Posle kupovine "Ikoma" od strane kablovske mreže SBB, ukoliko to spajanje bude odobreno, u rukama Amerikanaca će biti više od polovine i tog tržišta, tako da se komotno može tvrditi da javno mnjenje u Srbiji kreiraju stranci, tačnije Amerikanci… »