Arhiva vesti 23.09.2016

U Gložanu otvorena nova sportska hala

Dnevnik 23.09.2016
GLOŽAN: Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović predao je olimpijskom šampionu Davoru Štefaneku čast da u Gložanu proglasi otvorenom novoizgrađenu sportsku halu. u tom mestu u opštini Bački Petrovac.Prva utakmica u novoj hali, čime je ona… »

Momčilu Tošiću bronza na informatičkoj olimpijadi

Pirotske vesti 23.09.2016
Učenik škole OŠ “8.septembar” Momčilo Tošić,jedan od trojice predstavnika reprezentacije Srbije,osvojio je bronzanu medalju na desetoj Juniorskoj balkanskoj olimpijadi iz informatike. Takmičenje je održano u Makedoniji od 17. do 22.septembra… »

#Digital2016 – poslušajte razgovor “1 na 1” sa Lazarom Džamićem

Nova energija 23.09.2016
Ovogodišnja regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2016, po prvi put se održalala dva dana, a govorilo je preko 60 stručnjaka iz celog regiona i sveta. U prelepoj zgradi Geozavoda, atmosfera je bila potpuno… »

Kanadski džezeri nastupaju u Pirotu

Pirotske vesti 23.09.2016
U četvrtak 29. septembra u klubu Doma kulture ljubitelju kvalitetne muzike u Pirotu moći će da uživaju u nastupu kanadskog benda “Galen Weston band” iz Toronta. Koncert počinje u 21 sat. Bend nastupa u četvoročlanom sastavu(gitara, bas… »

Putin: Nije trebalo razbijati SSSR

B92 23.09.2016
Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin je izjavio da SSSR nije trebalo razbijati. Po njegovim rečima, trebalo je icĚ�i putem demokratskih promena. Međutim, Komunistička partija je promovisala ideje destruktivne za zemlju, izjavio je ruski… »

Suđenje Oliveru Ivanoviću: Traže izuzeće sudije Albanca

Blic 23.09.2016
O žalbi na presudu lideru građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću pred Apelacionim sudom u Prištini odlučivaće i jedan sudija kosovski Albanac, čije je izuzeće zatražila odbrana. Posle pet meseci od podnošenja žalbe na presudu Ivanoviću… »

Trgovci pokupili profite, cene nafte "olabavile"

RTV 23.09.2016
NJUJORK, LONDON - Cene nafte su danas "olabavile" na trgovanju u Aziji, pošto su trgovci pokupili profite od solidnog rasta "crnog zlata" u minula dva dana, i sada su se usredsredili na predstojeći sastanak vodećih svetskih proizvođača nafte sledeće… »

Ne treba otpisivati igrače tako rano

Beta 23.09.2016
Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da nijednog fudbalera ne treba prerano otpisivati, ali da čekanje ne može da traje večno. "Ne treba ga otpisivati igrače tako rano, treba malo sačekati. Ne možemo čekati večno, biće momenat… »

Nova vozila za domove zdravlja

Danas 23.09.2016
Direktorima beogradskih domova zdravlja danas su ispred Starog dvora uručeni ključevi 12 novih automobila, a tom događaju su prisustvovali gradonačelnik Siniša Mali, sekretarka za zdravstvo Vera Dražić i njen zamenik Aleksandar Stefoski. Mali je… »

Ameri kontrolišu skoro polovinu medija u Srbiji

Vesti online 23.09.2016
Posle kupovine "Ikoma" od strane kablovske mreže SBB, ukoliko to spajanje bude odobreno, u rukama Amerikanaca će biti više od polovine i tog tržišta, tako da se komotno može tvrditi da javno mnjenje u Srbiji kreiraju stranci, tačnije Amerikanci… »