Arhiva vesti 06.06.2018

Od danas i zvanično razvedeni: Emina i Mustafa Sandal STAVILI TAČKU NA SVOJ BRAK!

Svet 06.06.2018
Brak Emine Jahović i Mustafe Sandala koji je sklopljen sa ljubavlju i poštovanjem, okončan je danas je, 6. juna 2018, u opštini Beykoz u Istanbulu. Emina i Mustafa Sandal od danas su i zvanično razvedeni. Tom prilikom objavili su zajedničko… »

Stefanović sa šefom "Rosgvardije": Dogovorena saradnja sa Žandarmerijom

Blic 06.06.2018
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa prvim zamenikom direktora – vrhovnog komandanta Federalne službe vojske nacionalne garde Ruske Federacije (Rosgvardija) Sergejem… »

Švajcarska Prištini: Ne ponašajte se kao država!

Vesti online 06.06.2018
Međunarodna unija za telekomunikacije čije se sedište nalazi u Švajcarskoj u najnovijem biltenu od 1. juna upozorila je da radio-amateri sa Kosova neovlašćeno i ilegalno koriste kod namenjen državama. Za Međunarodnu uniju za telekomunikacije… »

REM zabranio reklamu za pivo zbog dečje pesme

B92 06.06.2018
Beograd -- Savet Regulatornog tela za elektronske medije zabranio je svim medijima emitovanje reklame za BIP pivo jer je u suprotnosti sa Zakonom o oglašavanju. Kako je navedeno u saopštenju REM-a, ta reklama sadrži elemente koji su u suprotnosti sa… »

Ubistva novinara na Kosovu pred Skupstinom Evropke federacije novinara

Novi magazin 06.06.2018
Skupština Evropske federacije novinara danas će u Lisabonu odlučivati da li usvojiti rezoluciju o istragama ubistava novinara na Kosovu, iza koje su stali Udruženje novinara Srbije (UNS), Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), Asocijacija… »

16,4 Miliona na konkursu za poljoprivrednike

OK radio 06.06.2018
Gradsko veće dalo je saglasnost o raspisivanju konkursa za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2018. godini na teritoriji grada Vranja. Pravo da se prijave imaju porodična poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih… »

Blic: Španija traži da se uključi u dijalog

N1 Info 06.06.2018
Na sastanku članova Službe EU za spoljnu politiku u Briselu Španija i još neke zemlje Višegradske negodovale su što nisu uključene u proces dijaloga Beograda i Prištine, piše Blic. Prema saznanjima Blica, oni su izneli primedbe da proces nije… »

Arifi: Ili sve ili ništa

Danas 05.06.2018
Šef delegacije Prištine u tehničkom dijalogu sa Beogradom Avni Arifi odbio je poziv Evropske unije (EU) za učešće na sastanku ove nedelje u Briselu, koji je trebalo da se fokusira na Zajednicu srpskih opština i istakao da Kosovo neće učestvovati… »

Žrtve u napadima na civile u Bagdadu

Al Jazeera 06.06.2018
Izvor navodi da je najmanje sedam osoba ubijeno, a više od 20 ranjeno u četvrti Sadr City. U Bagdadu, u četvrti Sadr City, u srijedu su izbile dvije eksplozija, u kojima ima mrtvih i ranjenih, a za koje su iračke vlasti saopćile da je "teroristički… »

OPŠTINSKA LIGA-ŠID Erdevičani kaznili promašaje

Dnevnik 06.06.2018
BINGULA: OFK Bingula - Napredak 0:3, BATROVCI: Omladinac - OFK Bačinci 3:0, LjUBA: Jedinstvo - Graničar (J) 1:4, KUKUJEVCI: Obilić - Sinđelić 6:0, BERKASOVO: Sremac - Erdevik 1:2, MOROVIĆ: Jedinstvo - Jednota. 1:3. Sremac - Erdevik 1:2 (0:1)… »