Arhiva vesti 06.06.2018

Kraj braka koji je potresao ceo Balkan! Emina i Mustafa od danas i zvanično razvedeni! Njihova poruka je sve šokirala

Kurir 06.06.2018
Brak Emine Jahović i Mustafe Sandala koji je sklopljen sa ljubavlju i poštovanjem, okončan je danas je, 6. juna 2018, u opštini Bejkoz u Istanbulu. Emina i Mustafa Sandal od danas su i zvanično razvedeni. Tom prilikom objavili su zajedničko… »

Rosgvardija posetila Srbiju: Sa ministrom dogovarali saradnju u borbi protiv kriminala i terorizma

Kurir 06.06.2018
Delegacija Federalne službe Snaga nacionalne garde Rusije (Rosgvardija) posetila je danas Srbiju, gde je sa ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem razmotrila mogućnosti za zajedničke obuke i saradnju na sprečavanju organizovanog… »

"Takozvanom Kosovu naloženo da prekine korišćenje koda namenjenog državama"

Blic 06.06.2018
Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU) je u svom najnovijem biltenu od 1. juna upozorila da radioamateri sa tzv. Kosova neovlašćeno i ilegalno koriste kod namenjen državama, saznaje Tanjug. Za ITU, takva neovlašćena upotreba prefiksa Z6… »

REM zabranio reklamu za pivo zbog dečje pesme

B92 06.06.2018
Beograd -- Savet Regulatornog tela za elektronske medije zabranio je svim medijima emitovanje reklame za BIP pivo jer je u suprotnosti sa Zakonom o oglašavanju. Kako je navedeno u saopštenju REM-a, ta reklama sadrži elemente koji su u suprotnosti sa… »

Hoće li biti rezolucije za ubistava novinara na Kosovu?

B92 06.06.2018
Skupština Evropske federacije novinara danas u Lisabonu odlučuju da li će usvojiti rezoluciju o istragama ubistava novinara na Kosovu. Iza te rezolucije su stali Udruženje novinara Srbije, Nezavisno udruženje novinara Srbije, Asocijacija novinara… »

16,4 Miliona na konkursu za poljoprivrednike

OK radio 06.06.2018
Gradsko veće dalo je saglasnost o raspisivanju konkursa za dodelu podsticajnih sredstava u poljoprivredi u 2018. godini na teritoriji grada Vranja. Pravo da se prijave imaju porodična poljoprivredna gazdinstva koja su upisana u Registar poljoprivrednih… »

Pregovori Beograda i Prištine: Ova snažna evropska zemlja traži da se uključi u poslednju fazu dijaloga!

Kurir 06.06.2018
Na sastanku članova Službe EU za spoljnu politiku u Briselu na kome su članice obaveštene o dešavanjima vezanim za dijalog, Španija i još neke zemlje Višegradske negodovale su što nisu uključene u proces dijaloga Beograda i Prištine. Oni su… »

Arifi: Ili sve ili ništa

Danas 05.06.2018
Šef delegacije Prištine u tehničkom dijalogu sa Beogradom Avni Arifi odbio je poziv Evropske unije (EU) za učešće na sastanku ove nedelje u Briselu, koji je trebalo da se fokusira na Zajednicu srpskih opština i istakao da Kosovo neće učestvovati… »

Žrtve u napadima na civile u Bagdadu

Al Jazeera 06.06.2018
Izvor navodi da je najmanje sedam osoba ubijeno, a više od 20 ranjeno u četvrti Sadr City. U Bagdadu, u četvrti Sadr City, u srijedu su izbile dvije eksplozija, u kojima ima mrtvih i ranjenih, a za koje su iračke vlasti saopćile da je "teroristički… »

OPŠTINSKA LIGA-ŠID Erdevičani kaznili promašaje

Dnevnik 06.06.2018
BINGULA: OFK Bingula - Napredak 0:3, BATROVCI: Omladinac - OFK Bačinci 3:0, LjUBA: Jedinstvo - Graničar (J) 1:4, KUKUJEVCI: Obilić - Sinđelić 6:0, BERKASOVO: Sremac - Erdevik 1:2, MOROVIĆ: Jedinstvo - Jednota. 1:3. Sremac - Erdevik 1:2 (0:1)… »