Arhiva vesti 26.01.2017

Zašto i koja vozila se uvode u vojnu evidenciju?

Večernje novosti 26.01.2017
Zbog pogrešnog tumačenja i različitih spekulacija koje su poslednjih dana česte u medijima u vezi sa uvođenjem vozila u vojnu evidenciju, iz Ministarstva odbrane Republike Srbije stiglo je objašnjenje. Zbog pogrešnog tumačenja i različitih… »

Krali stubove sa zaštitne ograde auto-puta

NoviSad.com 26.01.2017
Novi Sad - Novosadska policija podneće krivičnu prijavu potiv tri osobe iz Titela, osumnjičene za krađu na štetu Javnog preduzeća „Putevi Srbije“. foto: A. K. Policija je oko dva sata, na Temerinskom putu, pronašla osumnjičene nekoliko sati… »

KRIK: MUP krije dokumenta o vezama Lončara sa zemuncima

Beta 26.01.2017
Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) saopštila je danas da MUP deset meseci novinarima KRIK-a ne dostavlja zapisnik o saslušanju ministra zdravlja Zlatibora Lončara i ostala dokumenta nastala tokom ispitivanja njegovih veza sa zemunskim… »

Ni: Na ortopediji 2.400 pacijenata!

OK radio 26.01.2017
U proteklih mesec dana lekari niške Klinike za ortopediju pregledali su bezmalo 2.400 pacijenata, a gotovo dve trećine njih zatražilo je medicinsku pomoć zbog povreda zadobijenih prilkom pada na zaleđeni trotoar ili ulicu, rekao je danas direktor te… »

Probijen ledeni čep kod Dalja

RTV 26.01.2017
NOVI SAD - Dva mađarska ledolomca Jektoro VI i Jektoro XI probili su ledeni čep kod Dalja i trenutno Jektoro XI održava probijeni koridor kako bi omogućio nesmetano proticanje leda, navelo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i… »

Objavljena odluka: Nikolić opozvao ambasadora Srbije u Sloveniji

Kurir 26.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić opozvao je sa dužžnosti ambasadora Srbije u Sloveniji Aleksandra Radovanovića, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Predsednik je Ukaz o opozivu potpisao 23. januara. Prema rešenju Vlade… »

Ludilo: U dva lančana sudarilo se 64 automobila

Mondo 26.01.2017
Nekoliko desetina ljudi jepovređeno, od toga najmanje šestoro zadobilo je teže povrede u dva lančana sudara ukupno 64 vozila blizu grada Pjotrkuv Tribunalski u centralnoj Poljskoj. Foto: Mondo/ Goran Sivački, ilustracija Ilustracija "Počelo je… »

Udes za udesom u Beogradu, poginuo muškarac

B92 26.01.2017
Beograd -- Muškarac (52) je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila tokom noći u Beogradu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći. Kako je kazala portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u nesreći koja se desila u 19.56 h na Ovčanskom… »

Subotić na pozajmici u Kelnu

Večernje novosti 26.01.2017
Uzbuđen sam zbog novog izazova u novom klubu. Zahvalan sam Borusiji na predivnim, fantastičnim godinama, ali sam od sad 100 odsto koncentrisan na Keln, rekao je Neven. Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić igraće do kraja sezone na pozajmici u… »

Koliko su realna Trampova obećanja?

Dojče vele 26.01.2017
Novi američki predsednik Donald Tramp želi da u narednoj dekadi stvori 25 miliona novih radnih mesta. To za američke prilike nije ništa neobično, slično je uspevalo i ranije. Ali šta je u Trampovim namerama opasno? Konačno može da se pročita… »