Arhiva vesti 23.03.2017

"Bugarski voz" i drugi modeli krađe na izborima

Radio 021 23.03.2017
Plašenje, ucenjivanje i plaćanje građana tokom izbornog ciklusa neki su od načina na koji se može manipulisati izbornom voljom, a izborne krađe poput bugarskog voza već su oproban model. Stranke na vlasti i u opoziciji stalno optužuju jedna drugu… »

Domaća valuta drži nivo: Evro danas 123,93

Kurir 23.03.2017
Zvanični srednji kurs danas je 123,9351 dinar za evro što je neznatna promena u odnosu na jučerašnji kurs, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). Evro je juče koštao 123,9039 dinara. Dinar je prema evru slabiji 0,9 odsto nego pre godinu dana, ima… »

Lavrov: Opasna situacija u Makedoniji

Danas 23.03.2017
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je danas zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji. U Makedoniji je trenutno izuzetno složena situacija, možemo je čak nazvati i svojevrsnom krizom, koja je umnogome… »

Violina ukradena pariskom kolekcionaru pronađena u Kragujevcu

Radio 021 23.03.2017
Violina ukradena jednom kolekcionaru u Parizu, a koju je srpska policija pronašla u Kragujevcu, svečano je danas vraćena u Ambasadi Francuske. Rad na rasvetljavanju krađe violine, vredne nekoliko stotina hiljada evra, kao i saradnja srpskih i… »

Tri pucnjave u Viskonsinu, policajac i još troje mrtvo

Dnevnik 23.03.2017
VAŠINGTON: Policajac i tri osobe ubijene su u pucnjavama na tri različite lokacije u Viskonsinu u SAD, javio je danas AP.Pucnjave su se dogodile u banci, u advokatskoj firmi. i u stambenom kompleksu, gde su se policajci, uključujući i SVAT tim… »

Reagovanja svetskih zvaničnika na napad u Londonu

Novi magazin 23.03.2017
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan osudio je napad ispred britanskog parlamenta u Londonu. U nizu tviter poruka objavljenim kasno sinoć Erdogan je rekao da Turska "deli bol Velike Britanije". On je napisao "Stojimo u solidarnosti sa Velikom… »

Pravosnažno odbijeno izručenje Bogićevića Crnoj Gori

RTS 23.03.2017
Aplelacioni sud u Beogradu pravosnažno je odbio izručenje srpskog državljanina Predraga Bogićevića Crnoj Gori kojeg tužilaštvo u Podgorici sumnjiči da je učestvovao u planiranju terorističkih akata pred održavanje parlamentarnih izbora prošle… »

Komesarijat: Država migrantima ne kupuje kuće

Večernje novosti 23.03.2017
Komesarijat za izbeglice i migracije saopštio je da su netačni navodi medija da je Srbija predvidela da iz budžeta izdvojila 320 miliona dinara da bi poboljšala uslove života migrantima. Komesarijat za izbeglice i migracije saopštio je danas da su… »

Prvi u istoriji amerike: Donaldu Trampu preti opoziv?!

Pravda 23.03.2017
Nikada do sada neki predsednik SAD nije otišao sa vlasti zato što je opozvan sa dužnosti. Donald Tramp i njegove eventualne veze s Rusijom mogli bi da budu istorijska premijera. Šef FBI Džejms Komi je čovek koji iznenađuje. Tako je u ponedeljak… »

Otvoren 53. Salon automobila

Beta 23.03.2017
Medjunarodni salon automobila otvoren je večeras na Beogradskom sajmu i trajaće do 2. aprila, a na njemu će biti izložena 34 automobilska brenda iz oo 30 zemalja, medju kojima najluksuznije marke "rols rojsa", "jaguara", "mercedesa" i BMW-a… »