Arhiva vesti 23.03.2017

"Bugarski voz" i drugi modeli krađe na izborima

Radio 021 23.03.2017
Plašenje, ucenjivanje i plaćanje građana tokom izbornog ciklusa neki su od načina na koji se može manipulisati izbornom voljom, a izborne krađe poput bugarskog voza već su oproban model. Stranke na vlasti i u opoziciji stalno optužuju jedna drugu… »

Dinar stagnira: U petak 123,95 dinara za evro

Gde investirati 23.03.2017
Kurs dinara prema evru je skoro nepromenjen u odnosu na danas i zvanični srednji kurs za petak iznosi 123,9455 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije. Vrednost dinara prema evru sutra će biti jednaka kao pre mesec dana, dok je u poređenju… »

Lavrov : Kriza u Makedoniji veštački izazvana, Crna Gora popustila pred ultimatumom

Gde investirati 23.03.2017
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost od zaoštravanja situacije u Makedoniji. U Makedoniji je trenutno izuzetno složena situacija, možemo je čak nazvati i svojevrsnom krizom, koja je umnogome veštački… »

Violina ukradena kolekcionaru u Parizu nađena u Kragujevcu

N1 Info 23.03.2017
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović prisustvovao je u Ambasadi Francuske u Beogradu svečanosti koja je priređena povodom vraćanja violine ukradene jednom kolekcionaru u Parizu, a koju je srpska policija pronašla u Kragujevcu. Rad… »

Haos u Viskonsinu: Policajac i tri osobe poginule u tri pucnjave

Večernje novosti 23.03.2017
Policajac i tri osobe ubijene su u pucnjavama na tri različite lokacije u Viskonsinu u SAD, javio je danas AP. Policajac i tri osobe ubijene su u pucnjavama na tri različite lokacije u Viskonsinu u SAD, javio je danas AP. Pucnjave su se dogodile u… »

Savet bezbednosti UN osudio napad u Londonu

Novi magazin 23.03.2017
Savet bezbednosti UN osudio je danas "kukavički teroristički napad" u Londonu u kojem su u sredu ; ubijeni i povređeni mnogi nevini ljudi, izjavio je šef britanske diplomatije Boris Džonson, čija zemlja predsedava Savetu bezbednosti. Sednica Saveta… »

Odbijeno izručenje Bogićevića Crnoj Gori

RTV 23.03.2017
BEOGRAD - Aplelacioni sud u Beogradu pravosnažno je odbio izručenje srpskog državljanina Predraga Bogićevića Crnoj Gori kojeg tužilaštvo u Podgorici sumnjiči da je učestvovao u planiranju terorističkih akata pred održavanje parlamentarnih… »

Komesarijat: Država migrantima ne kupuje kuće

Blic 23.03.2017
Komesarijat za izbeglice i migracije saopštio je danas da su netačni navodi medija da je Srbija predvidela da iz budžeta izdvoji 320 miliona dinara da bi poboljšala uslove života migrantima i nema nameru da porodicama migranata daje po 200.000 dinara… »

Trampu preti opoziv?

RTS 23.03.2017
Nikada do sada neki predsednik SAD nije otišao sa vlasti zato što je opozvan sa dužnosti. Donald Tramp i njegove eventualne veze s Rusijom mogli bi da budu istorijska premijera. Šef FBI-ja Džejms Komi je čovek koji iznenađuje. Tako je u ponedeljak… »

Otvoren sajam automobila u Beogradu

RTS 23.03.2017
Ministar privrede Goran Knežević svečano je otvorio 53. Međunarodni salon automobila i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme "Moto strast" (Moto passion), na kojima je predstavljeno oko 410 izlagača iz 30 zemalja. Sajam automobila i… »