Arhiva vesti 23.03.2017

Dodela subvencija i kredita za razvoj turizma u 2017.

Kamatica 23.03.2017
Privredna komora Srbije i Ministarstvo za trgovinu, turizam i telekomunikacije predstaviće sutra konkurs za dodelu subvencija i donacija namenjenih za projekte razvoja turizma u 2017. godini. Takođe, biće predstavljen i konkurs za dodelu kreditnih… »

Obradović: Briselski dijalog je štetan za interese Srbije

Beta 23.03.2017
Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je da bi kao predsednik bio apsolutni protivnik, kako se izrazio, "antiustavnih briselskih sporazuma", jer su oni štetni za nacionalne interese Srbije. U predizbornom intervjuu agenciji Beta… »

Kliping: Najviše pažnje Vučiću i Preletačeviću

RTS 23.03.2017
Dnevne novine na naslovnim stranama najviše pažnje u proteklih sedam dana posvetile su predsedničkim kandidatima Aleksandru Vučiću i Luki Maksimoviću, alijas Ljubiši Preletačeviću Belom, navodi se u analizi naslovnih strana dnevne štampe, koju… »

Humana misija: Fudbalski savez Srbije podržao akciju Fondacije "Magnet za ljubav" za pomoć deci

Blic sport 23.03.2017
Fudbalski savez Srbije, shodno svojoj ulozi, važnosti, uticaju i društvenoj odgovornosti, uključio se u humanu misiju Fondacije “Magnet za ljubav”. Foto: FSS / Promo U promotivnom spotu, koji upućuje apel za pomoc i podršku najmlađoj i… »

Pad indeksa: i skromna aktivnost na berzi

Blic 23.03.2017
Izuzetno skromna investiciona aktivnost i pad indeksa akcija obeležili su današnji trgovački dan na Beogradskoj berzi. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 8,96 miliona dinara (72,3 hiljade evra). Indeks BELEX15 oslabio je za 0,75 odsto na 740,3 poena… »

Tadić: Spremni smo za Gruziju

Novi magazin 23.03.2017
Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Tadić rekao je danas da je ekipa spremna za meč protiv Gruzije u Tbilisiju u kavalifikacijama za Svetsko prvenstvo, dok je njegov saigrač Aleksandar Mitrović istakao da rival ne sme da se potceni. "Sve je… »

Srbija u raljama tabloidnog ludila

Danas 23.03.2017
Tabloidizacija je zahvatila celokupnu medijsku sferu Srbije, od štampanih medija, preko televizije, do onlajn izdanja. Da se ja lično pitam, pojedine tabloide bih zabranio. Ali, to je nemoguće. Zato ćemo sa medijskim partnerima i drugim novinarskim… »

Ministar odbrane na skupu u SAD: Srbija aktivna u globalnoj koaliciji protiv Islamske države

Blic 23.03.2017
Centar za evroatlatnske studije (CEAS) pozdravio je danas učešće ministra odbrane Srbije Zorana Đorđevića u ime Vlade Srbije na Ministarskom sastanku Globalne koalicije protiv Islamske države (ISIS), u Vašingtonu, SAD. Na sastanku kojim je… »

Sutra 18. godišnjica od početka NATO bombardovanja

Blic 23.03.2017
Sutra se navršava 18 godina od početka vazdušnih napada NATO-a na Saveznu Republiku Jugoslaviju (SRJ). Napadi započeti 24. marta, trajali su 11 nedelja i prema procenama različitih izvora u njima je poginulo između 1.200 i 2.500 ljudi. U… »

Violina ukradena u Parizu nađena u Kragujevcu

Dnevnik 23.03.2017
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prisustvovao je u ambasadi Republike Francuske u Beogradu svečanosti koja je priređena povodom vraćanja violine. ukradene jednom kolekcionaru u Parizu, a koju je srpska… »