Arhiva vesti 24.05.2018

Stanojević otišao u Saudijsku Arabiju

Vesti online 24.05.2018
Bivši trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević preuzeo je Al-Kadsiju, saopštio je danas klub iz Saudijske Arabije. Stanojević je pronašao angažman posle devet meseci i otkaza u solunskom PAOK-u, gde se zadržao samo 56 dana. Ovaj… »

Novi Pazar: Napad na policajce

Danas 24.05.2018
Nezavisni policijski sindikat Srbije saopštio je danas da su policajci u Novom Pazaru napadnuti prilikom intervencije, a da je napadač višestruki povratnik, dobro poznat po svom devijantnom ponašanju i već privođen zbog takvih dela. Prema navodima… »

Koliko košta umreti i ko od toga zarađuje

BBC News 24.05.2018
Još uvek ne znamo da li su Nišlije sahranjivane u ručno pravljenim sanducima i da li se to i dalje dešava. Dok u Beogradu traje rat privatnih i javnih pogrebnika, nekoliko meseci nakon optužbi da su socijalno ugrožene Nišlije sahranjivane u ručno… »

Haradinaj kod pape

RTV 24.05.2018
PRIŠTINA - Premijer Kosova Ramuš Haradinaj razgovarao je u Vatikanu sa papom Franjom kome je preneo zahvalnost što je Kosovo uvek nailazilo na otvorena vrata Svete stolice, prenosi danas prištinska štampa. Blagoslov pape Franja je novo ohrabrenje na… »

Kriza i u Nemačkoj: Dojče banka najavila hiljade otkaza

Vesti online 24.05.2018
Nemačka "Dojče banka" saopštila je da će ukinuti nekoliko hiljada radnih mesta u okviru restruktuiranja svojih poslova u pokušaju da smanji troškove. Banka je objavila da će umanjiti broj zaposlenih sa 97.000 na "daleko ispod" 90.000 i da su… »

Vulin: Preporuke SPC poštujemo, ali one neće odrediti državnu politiku

Večernje novosti 24.05.2018
Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih institucija u narodu i njene preporuke po pitanju KiM ćemo poštovati, ali te preporuke neće odrediti državnu politiku, izjavio je Vulin. Srpska pravoslavna crkva je jedna od najpoštovanijih… »

Deo Sremske Kamenice bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 24.05.2018
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskoj Kamenici, bez vode će danas, 24. maja, do 15 sati biti ulice Vojvode Putnika i okolne, Karađorđeva i okolne i naselje Vojinovo. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »

Građani masovno prebacuju novac - računica je jasna

Vesti online 24.05.2018
Novac koji građani i kompanije u Hrvatskoj drže na tekućim i žiroračunima buja po stopama koje analitičari nazivaju istorijskim, a i dalje će obarati rekorde. Klasična štednja je krajem marta iznosila 195 milijardi kuna, skoro je četiri… »

Sportski direktor Anderlehta: Marković zanimljiv za pravu cenu

Sportski žurnal 24.05.2018
Marković je drugu polovinu prošle sezone proveo na pozajmici u Anderlehtu, za koji je odigrao samo osam utakmica. Sportski direktor Anderlehta Lik Devro rekao je danas da taj klub želi da zadrži fudbalera Lazara Markovića i sledeće sezone, ali ako… »

Tepić: Vulin promovisao i finansijski pomogao igru „Bitka na Drini“

Danas 24.05.2018
Poslanica Nove stranke zatražila od Vlade i premijerke da odgovori otkud ekstremni desničari u školama Marinika Tepić, poslanica Nove stranke, pozvala je premijerku Anu Brnabić, Vladu Srbije i nadležna ministarstva da odgovore kako je moguće da je… »