Arhiva vesti 24.05.2018

Nastavljaju se pregovori oko signala TV Kanal 9

N1 Info 24.05.2018
Preduzeće Emisiona tehnika i veze uputilo je molbu televiziji Kanal 9, kojoj je ukinut signal, da razmotri predlog Sporazuma o regulisanju međusobnih prava i obaveza i dostavi svoje primedbe i ponudila da ponovo počne emitovanje, ali je direktorka te… »

Privatni i državni domovi za stare postaju ravnopravni: Država će dotirati smeštaj kod privatnika onima koji nemaju…

Kurir 24.05.2018
Poziv za potpisivanje Okvirnih sporazuma kojima bi privatni i državni domovi za stare u Srbiji postali ravnopravni otvoren je danas. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je posle predstavljanja mogućnosti tih… »

Teška saobraćajka u Srbiji: Kamion prešao na suprotnu traku i smrskao vozila, jedna devojka poginula!

iKragujevac 24.05.2018
U teškoj lančanom sudaru koji se kasno večeras dogodio na Novosadskom putu, jedna devojka je poginula, a više osoba je teško povređeno. Vozila koja su učestvovala u nesreći, potpuno su smrskana. Vatrogasci su preko 2 sata sekli auto da dođu do… »

Kraljičin gest: Elizabeta Druga ustupa svoju asistentkinju Megan Markl

Večernje novosti 24.05.2018
Kraljica Elizabeta Druga "pozajmila" je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl jednu od svojih najpouzdanijih asistentkinja Samantu Koen (49), koja bi trebalo da je narednih šest meseci priprema za kraljevski život. LONDON - Kraljica Elizabeta Druga… »

Usvojeni finansijski planovi mesnih zajednica

OK radio 24.05.2018
Članovi Gradskog veća usvojili su na današnjoj sednici finansijske planove više mesnih zajednica na teritoriji grada Vranja i gradske opštine Vranjska Banja. Prihvaćen je i izveštaj o radu za 2017. godinu, sa Finansijskim izveštajem poslovanja… »

Provereni recept za veliko prolećno spremanje finansijskih obaveza

Večernje novosti 24.05.2018
Za sve koji su planirali da urade veliko prolećno spremanje, Crédit Agricole Srbija je našla način da olakša uređivanje porodičnih i ličnih finansija. PROLEĆE je vreme kada se važne stvari dovode u red, vreme kada se prave planovi za… »

Jovanović: Srbija nema strategiju, a članstvo u EU nije ni na vidiku

Beta 24.05.2018
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da će narednih 10 godina teći "puzajući proces" evropskih integracija zato što proširenje Evropske unije (EU) nije ni na vidiku, a Srbija bi mogla da izgubi čitavu deceniju jer nema… »

Dogovoren sadržaj pisama o završetku misije Euleks na Kosovu

Novi magazin 24.05.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači i šefica misije Euleksa na Kosovu Aleksandra Papadopulo saglasili su se danas da je dogovoren finalni sadržaj pisama o završetku misije Euleksa na Kosovu, koja prestaje 14. juna ove godine, saopšteno je iz Tačijevog… »

BMW Motivation 2018

Auto magazin 24.05.2018
Ljubav i strast prema BMW automobilima okupila je više stotina poštovalaca ovog brenda i izloženo je više od 160 BMW modela na BMW Motivation 2018 skupu u organizaciji BMW Kluba Srbija na parkingu BMW Servisa 6+ na Novom Beogradu u nedelju 20.maja… »

ZSO: da garantuje Srbima kvalitetnu zdravstvenu zašštitu

Blic 24.05.2018
Na sastanku članova Upravljačkog tima za uspostavljanje ZSO i direktora najvećih zdravstvenih ustanova iz opština sa većinskim srpskim stanovništvom na KiM ocenjeno je da je kvalitetan sistem zdravstvene zaštite jedan od stubova opstanka srpskog… »