Arhiva vesti 24.05.2018

Novi dan o slučaju novosadskog Kanala 9

N1 Info 24.05.2018
U Novom danu govorimo o slučaju Kanala 9, a naši gosti su Maja Pavlović, vlasnica ove televizije i Branko Gogić, direktor Javnog preduzeća "Emisiona tehnika i veze". Vlasnica novosadske televizije Kanal 9 Maja Pavlović od ponedeljka štrajkuje… »

Privatni i državni domovi za stare postaju ravnopravni

N1 Info 24.05.2018
Otvoren je poziv za potpisivanje Okvirnih sporazuma kojima bi privatni i državni domovi za stare u Srbiji postali ravnopravni. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević je posle predstavljanja mogućnosti tih… »

U strašnoj nesreći kod Stare Pazove poginula doktorka Tijana: Udes izazvao vozač bmv-a koji je išao 200 na sat (foto)…

Telegraf 24.05.2018
U automobilu se sa njom nalazio Zoran P. (41) koji je zadobio teške telesne povrede i prevezen je u KCS Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na autoputu kod Stare Pazove poginula je doktorka… »

Elizabetina pomoćnica, „pantera Samanta“, obučava Megan Markl

RTS 24.05.2018
Kraljica Elizabeta Druga „pozajmila“ je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl jednu od svojih najpouzdanijih asistentkinja Samantu Koen, koja bi trebalo da je narednih šest meseci priprema za kraljevski život. Zbog toga će se Samanta (49), poreklom iz… »

Usvojeni finansijski planovi mesnih zajednica

Jug press 24.05.2018
VRANJE Članovi Gradskog veća u Vranju, na sednici koja je održana, u četvrtak, usvojili su finansijske planove više mesnih zajednica na teritoriji grada i gradske opštine Vranjska Banja. Većnici su prihvatili i izveštaj o radu za 2017. godinu, sa… »

Provereni recept za veliko prolećno spremanje finansijskih obaveza

Večernje novosti 24.05.2018
Za sve koji su planirali da urade veliko prolećno spremanje, Crédit Agricole Srbija je našla način da olakša uređivanje porodičnih i ličnih finansija. PROLEĆE je vreme kada se važne stvari dovode u red, vreme kada se prave planovi za… »

Jovanović: Srbija nema strategiju, a članstvo u EU nije ni na vidiku

Nova ekonomija 24.05.2018
Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da će narednih 10 godina teći "puzajući proces" evropskih integracija zato što proširenje Evropske unije nije ni na vidiku, a Srbija bi mogla da izgubi čitavu deceniju jer nema strategiju… »

Dogovoren sadržaj pisama o završetku misije Euleks na Kosovu

Beta 24.05.2018
Kosovski predsednik Hašim Tači i šefica misije Euleksa na Kosovu Aleksandra Papadopulo saglasili su se danas da je dogovoren finalni sadržaj pisama o završetku misije Euleksa na Kosovu, koja prestaje 14. juna ove godine, saopšteno je iz Tačijevog… »

BMW Motivation 2018

Auto blog 24.05.2018
Ljubav i strast prema BMW automobilima okupila je više stotina poštovalaca ovog brenda i izloženo je više od 160 BMW modela na BMW Motivation 2018 skupu u organizaciji BMW Kluba Srbija na parkingu BMW Servisa 6+ na Novom Beogradu u nedelju 20. maja… »

ZSO da garantuje Srbima kvalitetnu zdravstvenu zaštitu

RTV 24.05.2018
BEOGRAD - Na sastanku članova Upravljačkog tima za uspostavljanje ZSO i direktora najvećih zdravstvenih ustanova iz opština sa većinskim srpskim stanovništvom na KiM ocenjeno je da je kvalitetan sistem zdravstvene zaštite jedan od stubova opstanka… »