Arhiva vesti 17.07.2018

Telekom najavio kupovinu kablovskih operatera

PC Press 17.07.2018
Telekom Srbija je u pregovorima sa određenim brojem kablovskih operatera i planira akvizicije nekoliko kompanija u ovoj oblasti, izjavio je generalni direktor Telekoma Srbija Predrag Ćulibrk. U razgovoru za Večernje novosti, generalni direktor… »

Novine: Jednostavniji carinski postupci, deklaracije ubuduće elektronski...

Blic 17.07.2018
Privrednike u Srbiji očekuju brojna pojednostavljenja carinskih postupaka, a najzačajniji je da će se komunikacija između carine i privatnog sektora obavljati elektronski. Ministar finansija Siniša Mali rekao je da je Predlog Carinskog zakona, koji… »

Novi Pazar: Uhapšena dvojica, “pali” zbog 2.67 kg heroina (video)

Večernje novosti 17.07.2018
Policija je uhapsila A.N. (53) i A.Š. (56) iz Novog Pazara, kod kojih je pronašla i 4.758 kg smeše kofeina i paracetamola i pištolj. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A.N. (53) i A.Š. (56) iz Novog Pazara, zbog… »

Pacoli o "suštini dijaloga": Dve nezavisne države... VIDEO

B92 17.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će iz Pariza put nastaviti ka Briselu gde se sutra, posle tri nedelje, nastavlja dijalog sa Prištinom. Sam vrh kosovske vlasti predvođen predsednikom, premijerom, predsednikom parlamenta već je u Briselu. Šef… »

Tinejdžer se udavio u bazenu u Jakovu

RTV 17.07.2018
BEOGRAD - Sedamnaestogodišnji tinejdžer utopio se u jednom od bazena kompleksa u Jakovu, potvrđeno je Radio-televiziji Srbije. Portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac rekao je da je Hitna pomoć pokušala reanimaciju. Nesreća se dogodila oko 19 sati, a… »

Sport na TV: Zvezdin meč sa Spartaksom ne prenosi Arena

Hot sport 17.07.2018
Nakon dana odmora po završetku Mondijala slede nova sportska uzbuđenja. Danas od 20:30 fudbaleri Crvene zvezde će pokušati da na svom stadionu nakon 0:0 iz Letonije savladaju Spartaks i tako obezbede plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu… »

Premijerka Ana Brnabić u poseti Gruziji

Politika 17.07.2018
Tbilisi - Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se u Tbilisiju sa predsednikom Vlade Gruzije Mamukom Bahtadzeom, na početku prve zvanične posete toj zemlji. Brnabić je prvi predsednik Vlade Srbije koji boravi u zvaničnoj poseti… »

Vulin: Srpski vojnici među najobučenijim u mirovnim misijama

N1 Info 17.07.2018
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji boravi u dvodnevnoj poseti mirovnim snagama Ujedinjenih nacija u Libanu, izjavio je da su vojnici iz Srbije koji učestvuju u mirovnim misijama obučeni i kvalitetni. Vulin je to rekao na sastanku sa šefom… »

Šarčević: Ekskurziju je organizovala građanka koja je slučajno profesor istorije i debelo će odgovarati

Blic 17.07.2018
Nastavnicima niko ne može zabraniti organizovanje đačkih letovanja i zimovanja, ali isključivo prema pravilnicima koji važe za ekskurzije, izjavio je za "Politiku" ministar prosvete Mladen Šarčević. On je naveo da to nije bio slučaj sa… »

Vučić: Ne čudi me proslava u Hrvatskoj uz ustaške pesme

N1 Info 17.07.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da ga ne čudi proslava uspeha fudbalske reprezentacije u Hrvatskoj pevanjem ustaških pesama, ali da je njegov posao da sa Zagrebom ima dobre i sve bolje odnose. U obraćanju srpskim novinarima… »