Arhiva vesti 20.12.2016

SNS: Prekid saradnje sa PS

Danas 20.12.2016
Opštinski odbori Srpske napredne stranke (SNS) sa Kosova i Metohije osudili su danas dogovor poslanika Srpske liste iz redova Pokreta socijalista (PS) sa kosovskim premijerom Isom Mustafom, koji su rezultirali smenom Ljubomira Marića, funkcionera SNS, i… »

Njujork tajms: Ukinuti elektorski sistem, nismo u ropstvu

B92 20.12.2016
Uticajni list Njujork tajms založio se za ukidanje elektorskog sistema na američkim predsedničkim izborima. Ovakav zahtev je upućen uz obrazloženje da je zastareo i da predstavlja simbol vremena kada je ropstvo bilo legalno. Elektori su potvrdili… »

Obratite pažnju na obaveznu opremu u vozilu

Blic 20.12.2016
U cilju veće bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, saobraćajci će u narednom periodu, a naročito u vreme predstojećih slavlja i novogodišnjih praznika, sprovesti pojačane kontrole sa akcentom na otkrivanje prekršaja prekoračenja brzine… »

Ostavka direktorke Agencije za borbu protiv korupcije

N1 Info 20.12.2016
Direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Tatjana Babić podnela je ostavku na tu funkciju zbog imenovanja za sudiju Ustavnog suda Srbije. Na sajtu Agencije je navedeno da je ostavku podnela i predsednica Odbora Agencije Dragana Kolarić, takođe… »

NUNS: Sumnjiv konkurs za medije grada Beograda

Nova ekonomija 20.12.2016
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) izrazilo je danas "krajnje razočarenje, nezadovoljstvo i najoštriji protest" zbog načina na koji je Gradska uprava Beograda odlučila da raspodeli 85,7 miliona dinara za sufinansiranje medijskih projekata u… »

Pored bogate trpeze to mu je najukusnije: Palma otkrio šta je najlepše što je jeo na Cecinoj slavi!

Kurir 20.12.2016
Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je porodičnu slavu Svetog Nikolu u društvu najbližih prijatelja i porodice. Među prvim gostima stigao je političar i pevačicin dobar prijatelj Dragan Marinković Palma sa suprugom, koji je otkrio šta mu je… »

Užasno Majka optužuje ginekologa: Lekar mi je ugušio bebu

Kurir 20.12.2016
Dr Hadži Ranđelović je sedam dana odlagao carski rez. Moje zdravo dete je zbog toga umrlo u stomaku. Čekala sam da rodim princezu, a sada sam skrhana od bola, kaže Dragana Krkić iz Ćićevca. Lekari su bez razloga ili objašnjenja čekali sedam dana… »

Crni dan za moskvu: Ubijen još jedan ruski diplomata

Blic 20.12.2016
Visokopozicionirani ruski diplomata je pronađen ubijen hicima iz vatrenog oružja u Moskvi, javili su danas mediji. Petr Polšikov (56) je pronađen u svom domu u prestonici s ranama od metka na glavi. Informaciju o ubistvu je objavila TV Ren, nedugo… »

SAD proširile sankcije Rusiji zbog Krima

Novi magazin 20.12.2016
Američka vlada saopštila je danas da je proširila ekonomske sankcije Rusiji, s dodatnih osam entiteta i sedam pojedinaca povezanih s pripajanjem ukrajinskog poluostrva Krim. Ministarstvo finansija SAD saopštilo je da je to deo cilja vlade u… »

Kinezi vratili američki podvodni dron

Večernje novosti 20.12.2016
Pentagon je saopštio da je Kina vratila američki podvodni dron na daljinsko upravljanje koji je prošle nedelje zaplenjen u Južnom kineskom moru. Pentagon je saopštio da je Kina vratila američki podvodni dron na daljinsko upravljanje koji je prošle… »