Arhiva vesti 23.02.2017

Gradnja sportske hale u Petrovaradinu produžena do aprila

NoviSad.com 23.02.2017
Novi Sad - Sportska hala u Petrovaradinu u Ulici Rade Končara trebalo je da bude gotova krajem februara, ali je rok produžen do kraja marta ili početak aprila. Razlog je izuzetno hladna zima, čijih su 45 mraznih dana odgodili svečano otvaranje… »

Napao starog čoveka i opljačkao ga

NoviSad.com 23.02.2017
Novi Sad - J. B. (29) uhapšen je zbog osnovane sumnje da je učinio razbojništvo. Osumnjičeni J. B. On se tereti da je juče na Novom naselju oborio na zemlju osamdesetsedmogodišnjeg Novosađanina i ukrao mu sat i novčanik. Međutim, novosadska… »

Ovo su zaključci sa današnje sednice PIK o reviziji tužbe BiH protiv Srbije

Blic 23.02.2017
Kako se navodi u zaključima sa današnje sednice PIK ambasadori Upravnog odbora izrazili su zabrinutost zbog ozbiljne političke situacije do koje je u BiH došlo kao rezultat inicijative da se podnese zahtev za reviziju presude Međunarodnog suda pravde… »

Šutanovac u Britaniji sa liderom laburista i gradonačelnikom Londona

Beta 23.02.2017
Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac boravi u Londonu gde će na poziv lidera britanskih laburista Džeremija Korbina učestvovati na konferenciji o Bregzitu, saopštio je danas DS. Kako je najavila ta stranka, Šutanovac će tokom posete… »

Prvi slučaj bogohuljenja u Danskoj od 1971. godine

Radio 021 23.02.2017
Po prvi put od 1971. godine u Danskoj je neko optužen za bogohuljenje i to zbog navodnog spaljivanja Kurana i objavljivanja tog snimka na Fejsbuku, rekao je danas tužilac Jan Rekendorf. Četrdesetdvogodišnji muškarac, koji nije imenovan, spalio je… »

Trstenički odbor Nove Srbije prešao u SNS

Blic 23.02.2017
Opštinski odbor Nove Srbije (NS) iz Trstenika pristupio je danas odboru SNS u tom mestu. Prema rečima Ivice Savića, doskorašnjeg predsednika OO NS u Trsteniku, na ovakav korak su se odlučili, jer se ne slažu sa politikom lidera stranke Velimira… »

Policija zaplenila 15.000 paklica cigareta

Glas Zapadne Srbije 23.02.2017
Ivanjica - Ivanjička policija zaplenila je danas više od 15.000 paklica cigareta bez akciznih markica i potrebne dokumentacije, saopšteno je iz Policijske uprave Čačak. Policija navodi da su cigarete pronađene u Ivanjici prilikom pregleda kamiona… »

Prihvatilište za decu proslavilo 59. rođendan

Danas 22.02.2017
Prihvatiliste za decu je danas je proslavilo 59. godinu postojanja. Proslava je održana u Ustanovi kulture Vuk Stefanović Karadžić, a u zvaničnom delu programa svojim učešćem ovu manifestaciju su uveličali, Džoni Ranković, Beogradski igrački… »

Vučić: Odluka o parlamentarnim izborima do ponedeljka

RTS 23.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić kaže da će odluka o održavanju parlamentarnih izbora biti doneta tokom vikenda, najkasnije do ponedeljka. "Odluka će biti doneta najkasnije do ponedeljka", rekao je Aleksandar Vučić novinarima na Beogradskom sajmu… »

VUČIĆ: Tužilac za ratne zločine biće izabran u narednih sedam dana

Kurir 23.02.2017
BEOGRAD - Tužilac za ratne zločine biće izabran u narednih sedam dana, najavio je danas premijer Aleksandar Vučić. "Trebalo je već, verujem da možemo u narednih sedam dana to da izvedemo. Već sam to rekao, nažalost propustili smo, ovog puta… »