Arhiva vesti 23.02.2017

Marko Blagojević ambasador Srbije na Kipru

Blic 23.02.2017
Marko Blagojević je novi ambasador Srbije na Kipru, objavljeno je u poslednjem "Službenom glasniku". Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ukaz o postavljenju Blagojevića potpisao je 22. februara. Blagojević je bio generalni sekretar Ministarstva… »

Pariz: Policija ispalila suzavac na tinejdžere tokom protesta

Dnevnik 23.02.2017
PARIZ: Policija u Parizu ispalila je danas suzavac na grupu tinejdžera, koji su danas učestvovali u protestu protiv nasilja policije, i zadržala u pritvoru 11 osoba, javio je portparol policije.Pariski tinejdžeri blokirali su danas 16 srednjih škola… »

Vređala arkana i decu na fejsu pa izgubila spor: Karleuša mora da plati Ceci 193.000 dinara!

Kurir 23.02.2017
Suđenje između Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović navodno je dobilo epilog. Folk diva je podnela spor zbog uvreda koje je Jelena Karleuša uputila na njen račun i njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži… »

Ocu mesec dana pritvora zbog napada na blizance

Dnevnik 23.02.2017
Dejanu Krstičiću iz Štrpca, osumnjičenom da je pre tri dana izbo svoje dvoje dece, posle čega je jedno od njih preminulo, sud je odredio jednomesečni pritvor. Mera pritvora Osnovnog suda u Uroševcu određena je na zahtev tužioca, prenosi RTS. Od… »

Jovanović: Mir je potreban i Srbima i Bošnjacima

Beta 23.02.2017
Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović danas je povodom zahteva za reviziju presude Medjunarodnog suda pravde u Hagu po tužbi BiH protiv Srbije za genocid, rekao da traganje za pravdom ne sme biti ni razlog ni opravdanje za nove… »

Nagrade Brit dodeljene u Londonu

RTS 23.02.2017
Svečana dodela Brit nagrada u londonskoj „O2 areni“ protekla je u znaku Dejvida Bouvija, Džordža Majkla, Emili Sande i Robija Vilijamsa. Najboljim ženskim izvođačem proglašena je Emili Sande, dok je Brit „ikona“ postao Robi Vilijams… »

Šokantno! Lončar i Janković zajedno pucali u BIA! Godinama najbolji prijatelji

Kurir 23.02.2017
Opozicioni predsednički kandidat i ministar iz SNS dugogodišnji su drugari, a zajedno su išli i u streljanu. Predsednički kandidat Saša Janković i ministar zdravlja, ali i visoki funkcioner SNS Zlatibor Lončar bili su dugogodišnji prijatelji, a… »

Harison Ford umalo avionom udario u putnički avion sa 110 putnika

Politika 23.02.2017
SANTA ANA - Avion kojim je upravljao čuveni glumac Harison Ford neočekivano je, greškom pilota, preleteo tik iznad putničkog aviona sa 110 putnika dok je sletao na aerodrom u južnoj Kaliforniji, pokazuje nedavno objavljen video-snimak. Na snimku u… »

NATO: Pitanje članstva Srbije nije tema

Dojče vele 23.02.2017
Poruka koju NATO stalno šalje glasi: mi smo statusno neutralni kada je reč o Kosovu i podržavamo stabilnost svih zajednica na tom području, kaže za DW predstavnik Alijanse zadužen za Zapadni Balkan Lori Voker. DW: Uticaj Rusije na Balkanu očigledno… »

Muškarci u Beogradu maloletnim migrantima nude novac za seks

Radio 021 23.02.2017
Pedagoškinja Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Jovana Vinčić izjavila je danas da pojedini muškarci u Beogradu nude novac maloletnim dečacima migrantima za seksualne usluge. Vinčić je rekla da ugroženi dečaci i mladići retko… »