Arhiva vesti 28.03.2017

Čović poziva na jedinstvo navijača

Beta 28.03.2017
Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović pozvao je danas na jedinstvo navijača i ocenio je da se klub nalazi "pod udarom" "zlonamernika". Zvezda je u saopštenju izdatom kasno u noći izmedju ponedeljka i utorka navela da "nekom"… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio danas da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji, kao i da bi kao predsednik Srbije inicirao zakon koji bi… »

"Nema rupe na Ljig-Preljina, podmeću lažnu sliku"

B92 28.03.2017
Beograd -- Potpredsednica vlade izjavila je da je slika velike rupe na auto-putu Ljig – Preljina, koja se pojavila na društvenim mrežama, potpuno lažna. Mihajlovićeva je kazala da je reč o fotografiji iz maja 2010. godine u Mađarskoj. “Od… »

General Zrnić: "Migovi" nisu slatkiši

RTV 28.03.2017
BEOGRAD - Dolazak prvih ruskih aviona "MiG 29" u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi sa konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak, izjavio je general Bojan Zrnić, član Srpsko-ruskog komiteta za vojnotehničku saradnju… »

"Kako je Tramp zbog fakture Merkelovoj postao sramota"

B92 28.03.2017
Donald Tramp proglašen je "međunarodnom sramotom" nakon što je uručio fakturu za dugovanje troškova odbrane Angeli Merkel, piše "Indeks". Merkelova je fakturu dobila tokom posete Beloj kući, a jedan neimenovani nemački ministar je za "Sandej… »

Senat na korak do ratifikacije članstva Crne Gore u NATO-u

Sputnik 28.03.2017
Američki Senat podržao je proceduralnu meru kojom je okončana rasprava i omogućeno da se senatori izjasne o Protokolu o prijemu Crne Gore u NATO. Za okončanje rasprave glasalo je 97 senatora, dok su protiv bili senator iz Kentakija Rend Pol i njegov… »

Iz dualnog obrazovanja u vojnu i civilnu avijaciju

Politika 28.03.2017
Od sledeće školske godine đaci vojnih profila Vazduhoplovne akademije praktična znanja sticaće u jedinicama i ustanovama Vojske Srbije, a učenicima civilnih smerova praksu će omogućiti „Jat tehnika”, „Er Srbija” i Aerodrom „Nikola… »

Možete da švrljate po listiću, a da ostane važeči: Ali pod jednim uslovom

Vesti online 28.03.2017
Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa... smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime… »

Od javnih preduzeća u budžet 15,5 milijardi dinara

RTV 28.03.2017
BEOGRAD - Od dobiti državnih i javnih preduzeća u budžet će se, kako se očekuje, sliti 15,5 milijardi dinara, pišu "Večernje novosti". Prema prvim podacima, dela svoje dobiti iz prošle godine odreći će se "Elektroprivreda Srbije", "Telekom"… »

Ovo je najgori serijski ubica u Rusiji ikada! Istražitelji tvrde: Sibirski vukodlak ubio 84 žene

Kurir 28.03.2017
Ruski istražni biro optužio je bivšeg policajca Mihaila Popkova za još 60 ubistava. Popkov se već nalazi na odsluženju doživotne kazne za zbog masovnih ubistava koje je počinio. "Prema istražiteljima u periodu od 20 godina Popkov je počinio 84… »