Arhiva vesti 28.03.2017

Ponoćno saopštenje: Čović: Ko to pokušava da nas deli?

Blic sport 28.03.2017
Košarkaški klub Crvena zvezda drugi put u kratkom vremenskom periodu obratio se javnosti saopštenjem, ističuči da "atmosfera koja se stvara oko kluba i crveno-bele boje, navodi na jednostavno pitanje - Ko to pokušava da nas deli?". Foto: A… »

Jeremić u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je danas sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u… »

Mihajlović: Fotografija rupe na autoputu Ljig - Preljina je lažna

Beta 28.03.2017
Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je fotografija navodne rupe na autoputu Ljig – Preljina, koja se pojavila na društvenim mrežama lažna i da je to slika puta u Madjarskoj iz 2010… »

General Zrnić: "Migovi" nisu slatkiši

Press 28.03.2017
Dolazak prvih ruskih aviona "MiG 29" u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi sa konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak. Foto:B92.net To je izjavio general Bojan Zrnić, član Srpsko-ruskog komiteta za vojnotehničku… »

"Kako je Tramp zbog fakture Merkelovoj postao sramota"

B92 28.03.2017
Donald Tramp proglašen je "međunarodnom sramotom" nakon što je uručio fakturu za dugovanje troškova odbrane Angeli Merkel, piše "Indeks". Merkelova je fakturu dobila tokom posete Beloj kući, a jedan neimenovani nemački ministar je za "Sandej… »

Uklonjena najveća prepreka: Američki Senat izglasao da se ratifikuje ugovor o ulasku Crne Gore u NATO

Telegraf 28.03.2017
Protiv su bila dvojica republikanskih senatora Rend Pol i Majk Li koji smatraju da nema smisla garantovati sigurnost i odbranu tako male zemlje. Podgorica se nalazi korak bliže ulasku u NATO pošto je američki Senat u ponedeljak dao zeleno svetlo… »

Dualno obrazovanje i u vojsci

Danas 28.03.2017
Ministri odbrane Zoran Đorđević i prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević potpisali su danas sporazum o saradnji u procesu uvođenja dualnog obrazovanja, kojim se predviđa školovanje za pet profila u vazduhoplovstvu. Budući… »

Kako da glasački listić važi: Možete po njemu da crtate i pišete parole, ali pod jednim uslovom

Blic 28.03.2017
Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa... smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime… »

Od javnih preduzeća u budžet 15,5 milijardi dinara

RTV 28.03.2017
BEOGRAD - Od dobiti državnih i javnih preduzeća u budžet će se, kako se očekuje, sliti 15,5 milijardi dinara, pišu "Večernje novosti". Prema prvim podacima, dela svoje dobiti iz prošle godine odreći će se "Elektroprivreda Srbije", "Telekom"… »

"Sibirski vukodlak" optužen za još 60 ubistva

RTV 28.03.2017
MOSKVA - Ruski istražni biro optužio je bivšeg policajca Mihaila Popkova za još 60 ubistava. Popkov se već nalazi na odsluženju doživotne kazne za zbog masovnih ubistava koje je počinio. "Prema istražiteljima u periodu od 20 godina Popkov je… »