Arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Fasciniran sam ženama koje marljivo rade

Dnevnik 28.03.2017
– Žene, ne po lepoti, već po odgovornosti, prepoznaju ko njihovu zemlju vodi na uporedivo bolji način. Uvredljivo je uvek bilo reći da žene glasaju za nekog što je lep, već to čine zbog drugih osobina, onoga što ume da radi – rekao je… »

Dačić: Srbija posvećena miru i stabilnosti, u regionu nema volje za dijalog

Blic 28.03.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Srbija posvećena miru i stabilnosti na Balkanu, ali da kod ostalih zemalja regiona ne vidi volju za dijalogom. Dačić je u intervjuu italijanskoj agenciji ANSA rekao da je situacija u regionu… »

Za sve penzionere karta pola cene

Jugmedia 28.03.2017
Grad Vranje i preduzeće „Kavim Jedinstvo“ potpisali su danas Aneks ugovora kojim se omogućava popust od 50 odsto na gradski i prigradski saobraćaj ,za sve penzionere na teritoriji grada. Primarnim ugovorom koji je potpisan 2014. godine , penzioneri… »

Dodik objavio kolumnu: Cilj revizije je uništenje Republike Srpske, Bakir nastavlja dela svog oca!

Kurir 28.03.2017
Optužba za agresiju i genocid, iako podnesena protiv Srbije, trebalo je zapravo da uništi Republiku Srpsku i Srbe u BiH, smatra predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. U kolumni za Glas Srpske Dodik napominje da to nikada nije krio ni Frensis Bojl… »

Evropske berze nadoknađuju gubitke

Gde investirati 28.03.2017
Na evropskim berzama u utorak ujutro cene akcija su porasle, nakon pada dan pre, zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima kompanija i najavama preuzimanja. STOXX indeks 50 vodećih evropskih akcija bio je oko 10,00 sati u plusu 0,4 odsto, nakon što je… »

Sumnjiv paket kod Bele kuće, jedan uhapšen

RTV 28.03.2017
VAŠINGTON - Portparolka Tajne službe SAD saopštila je da je uhapšen osumnjičeni u vezi sa sumnjivim paketom nađenim na prostoru Bele Kuće, prenosi Rojters. Američka tajna služba istražuje sumnjivi paket pronađen ispred Bele kuće, izjavila je… »

Milovanović: Država da zaštiti Energoprojekt!

Alo 28.03.2017
Generalni direktor Vladimir Milovanović izjavio je danas da očekuje da država kao pojedinačno najveći akcionar zaštiti svoj interes i kapital u tom preduzeću jer ako to ne učini on će biti obezvređen. "Naše sumnje da se sprema 'neprijateljsko'… »

Navijač uleteo na teren i bacio igrača na zemlju

B92 28.03.2017
Prijateljski meč u Parizu između reprezentacija Senegala i Obale Slonovače prekinut je posle velikog incidenta. Na teren je, naime, tokom meča uleteo navijač i u ragbi stilu bacio na zemlju senegalskog igrača Laminu Gasama. Na samom kraju meča u… »

Austrija: Poštedite nas novih migranata!

Vesti online 28.03.2017
"Austrija će zatražiti od EU da bude izuzeta od obaveze da, u skladu sa evropskim sistemom premeštanja izbeglica, primi još tražilaca azila", najavio je austrijski kancelar Kristijan Kern, istakavši da je njegova zemlja već pošteno preuzela svoj… »

Stabilizacija tečaja dolara nakon izjava iz Feda o rastu kamatnih stopa

SEEbiz 28.03.2017
LONDON - Tečaj dolara u utorak se stabilizirao na međunarodnim tržištima prema košarici najznačajnijih svjetskih valuta nakon najlošijeg tjedna od izborne pobjede predsjednika Donalda Trumpa, a zahvaljujući najnovijim signalima o daljnjem rastu… »