Arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Fasciniran sam ženama koje marljivo rade

Dnevnik 28.03.2017
– Žene, ne po lepoti, već po odgovornosti, prepoznaju ko njihovu zemlju vodi na uporedivo bolji način. Uvredljivo je uvek bilo reći da žene glasaju za nekog što je lep, već to čine zbog drugih osobina, onoga što ume da radi – rekao je… »

Dačić: Srbija posvećena miru i stabilnosti, u regionu nema volje za dijalog

Beta 28.03.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Srbija posvećena miru i stabilnosti na Balkanu, ali da kod ostalih zemalja regiona ne vidi volju za dijalogom. Dačić je u intervjuu italijanskoj agenciji ANSA rekao da je situacija u regionu… »

Dobre vesti iz Vranja: Penzioneri će od sada da se voze još jeftinije

Kurir 28.03.2017
Svi penzioneri na području grada Vranja u narednom periodu u gradskom i prigradskom prevozu, umesto dosadašnjih 30 odsto, imaće popust od 50 odsto. Tim povodom gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktor preduzeća ,,Kavim-Jedinstvo" Goran… »

Dodik: Deklaracija o Dejtonu je kukavičje jaje

Večernje novosti 28.03.2017
Predlog dokumenta o zaštiti Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH, bez podrške pozicije. Nikakvih konsultacija o ovom dokumentu u Srpskoj nije bilo, potvrdio predsednik RS. BANjALUKA - Predlog deklaracije o zaštiti Opšteg okvirnog sporazuma za mir u… »

Evropske berze skočile, Volstrit stagnira

B92 28.03.2017
London/Njujork -- Akcije na evropskim berzama su porasle, dok su na Volstritu uglavnom stagnirale. Investitori i dalje dovode u pitanje realizaciju Trampove agende za podsticanje privrednog rasta. Londonski indeks akcija FTSE 100 je u popodnevnim… »

Tajna služba istražuje sumnjiv paket kod Bele kuće

Politika 28.03.2017
VAŠINGTON – Američka tajna služba istražuje sumnjivi paket pronađen ispred Bele kuće, izjavila je portparolka te službe. Televizija NBC izvestila je da je južni travnjak Bele kuće zatvoren zbog istrage, prenosi Rojters.(Tanjug)… »

Beogradska berza: Halkbank najprometniji, akcije ponovo na 9.000

SEEbiz 28.03.2017
BEOGRAD - Drugi dan zaredom domaće tržište akcija beleži pad vrednosti uz solidnu investicionu aktivnost. Ukupna realizacija u trgovanju iznosila je 188,9 miliona RSD (1,5 miliona EUR) a gro prometa su zauzele državne hartije od vrednosti, dok je… »

Navijač uleteo na teren i bacio igrača na zemlju

B92 28.03.2017
Prijateljski meč u Parizu između reprezentacija Senegala i Obale Slonovače prekinut je posle velikog incidenta. Na teren je, naime, tokom meča uleteo navijač i u ragbi stilu bacio na zemlju senegalskog igrača Laminu Gasama. Na samom kraju meča u… »

Austrija će tražiti izuzeće od plana EU za migrante

Novi magazin 28.03.2017
Austrijski kancelar Kristijan Kern rekao je danas da će se boriti da od Brisela dobije makar privremeno izuzeće od plana EU za raspoređivanje izbeglica u zemljama EU. Kern je nakon sastanka austrijske vlade izjavio da Austrija treba da bude izuzeta od… »

Stabilizacija tečaja dolara nakon izjava iz Feda o rastu kamatnih stopa

SEEbiz 28.03.2017
LONDON - Tečaj dolara u utorak se stabilizirao na međunarodnim tržištima prema košarici najznačajnijih svjetskih valuta nakon najlošijeg tjedna od izborne pobjede predsjednika Donalda Trumpa, a zahvaljujući najnovijim signalima o daljnjem rastu… »