Arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Žene biraju po odgovornosti, a ne po lepoti

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je danas ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci, da niko neće moći da ih maltretira i da će se svim srcem boriti za njih. On se danas u Sportskom centru "Šumice"… »

Dačić: Iako na "buretu baruta", Srbija je za dijalog

RTS 28.03.2017
Situacija na Balkanu, potencijalnom "buretu baruta", nažalost je krhka i delikatna, ali je Srbija odlučna da sva otvorena pitanja rešava dijalogom, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u intervjuu za italijansku agenciju "Ansu"… »

Povlastice za penzionere

Jug press 28.03.2017
VRANJE Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i direktor Saobraćajnog preduzeća „Kavim Jedinstvo“ Goran Stojanović potpisali su Aneks ugovora koji predviđa značajne povlastice za prevoz penzionera. Ubuduće u lokalnom prevozu koje obavlja ovo… »

Dodik: Cilj revizije - uništenje RS i Srba ui BiH

B92 28.03.2017
Banjaluka -- Optužba za agresiju i genocid, iako podnesena protiv Srbije, trebalo je zapravo da uništi Republiku Srpsku i Srbe u BiH, smatra predsednik RS Milorad Dodik. U kolumni za "Glas Srpske" Dodik napominje da to nikada nije krio ni Frensis Bojl… »

Evropske berze nadoknađuju gubitke

Gde investirati 28.03.2017
Na evropskim berzama u utorak ujutro cene akcija su porasle, nakon pada dan pre, zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima kompanija i najavama preuzimanja. STOXX indeks 50 vodećih evropskih akcija bio je oko 10,00 sati u plusu 0,4 odsto, nakon što je… »

Sumnjiv paket kod Bele kuće, jedan uhapšen

RTV 28.03.2017
VAŠINGTON - Portparolka Tajne službe SAD saopštila je da je uhapšen osumnjičeni u vezi sa sumnjivim paketom nađenim na prostoru Bele Kuće, prenosi Rojters. Američka tajna služba istražuje sumnjivi paket pronađen ispred Bele kuće, izjavila je… »

Milovanović: Država da zaštiti Energoprojekt!

Alo 28.03.2017
Generalni direktor Vladimir Milovanović izjavio je danas da očekuje da država kao pojedinačno najveći akcionar zaštiti svoj interes i kapital u tom preduzeću jer ako to ne učini on će biti obezvređen. "Naše sumnje da se sprema 'neprijateljsko'… »

Haos u Parizu: Navijači uleteli na teren, oborili fudbalera i prekinuli utakmicu /video/

Blic sport 28.03.2017
Prijateljski meč između Senegala i Obale Slonovače koji se u ponedeljak uveče igrao u Parizu ponovo je prošao u senci divljanja navijača. Nekoliko njih uletelo je na teren, od kojih je jedan oborio na zemlju Senegalca Laminu Gasama kečerskim… »

Kad Austrija kaže dosta: Primili smo dovoljno migranata, EU da nas poštedi novih!

Kurir 28.03.2017
Austrija će zatražiti od EU da bude izuzeta od obaveze da, u skladu sa evropskim sistemom premeštanja izbeglica, primi još tražilaca azila, najavio je danas austrijski kancelar Kristijan Kern, istakavši da je njegova zemlja već pošteno preuzela… »

Wall Street: Dow Jones u padu osmi dan zaredom

Gde investirati 28.03.2017
Na Wall Streetu su u ponedeljak cene akcija pale, pri čemu je Dow Jones indeks oslabio osmi dan zaredom, jer ulagači pokušavaju da saznaju kako će poraz predsednika SAD-a Donalda Trupma u vezi reforme zdravstva uticati na njegove dalje planove. Dow… »