Arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Žene biraju po odgovornosti, a ne po lepoti

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je danas ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci, da niko neće moći da ih maltretira i da će se svim srcem boriti za njih. On se danas u Sportskom centru "Šumice"… »

Dačić: Kada setite na buretu baruta imate dve mogućnosti

B92 28.03.2017
Situacija na Balkanu, potencijalnom "buretu baruta", nažalost je krhka i delikatna, ali je Srbija odlučna da sva otvorena pitanja rešava dijalogom. To je izjavio ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić u intervjuu za italijansku agenciju Ansu… »

Za sve penzionere karta pola cene

Jugmedia 28.03.2017
Grad Vranje i preduzeće „Kavim Jedinstvo“ potpisali su danas Aneks ugovora kojim se omogućava popust od 50 odsto na gradski i prigradski saobraćaj ,za sve penzionere na teritoriji grada. Primarnim ugovorom koji je potpisan 2014. godine , penzioneri… »

Dodik objavio kolumnu: Cilj revizije je uništenje Republike Srpske, Bakir nastavlja dela svog oca!

Kurir 28.03.2017
Optužba za agresiju i genocid, iako podnesena protiv Srbije, trebalo je zapravo da uništi Republiku Srpsku i Srbe u BiH, smatra predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. U kolumni za Glas Srpske Dodik napominje da to nikada nije krio ni Frensis Bojl… »

Evropske berze nadoknađuju gubitke

Gde investirati 28.03.2017
Na evropskim berzama u utorak ujutro cene akcija su porasle, nakon pada dan pre, zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima kompanija i najavama preuzimanja. STOXX indeks 50 vodećih evropskih akcija bio je oko 10,00 sati u plusu 0,4 odsto, nakon što je… »

Sumnjiv paket kod Bele kuće, jedan uhapšen

RTV 28.03.2017
VAŠINGTON - Portparolka Tajne službe SAD saopštila je da je uhapšen osumnjičeni u vezi sa sumnjivim paketom nađenim na prostoru Bele Kuće, prenosi Rojters. Američka tajna služba istražuje sumnjivi paket pronađen ispred Bele kuće, izjavila je… »

Milovanović: Država da zaštiti Energoprojekt!

Alo 28.03.2017
Generalni direktor Vladimir Milovanović izjavio je danas da očekuje da država kao pojedinačno najveći akcionar zaštiti svoj interes i kapital u tom preduzeću jer ako to ne učini on će biti obezvređen. "Naše sumnje da se sprema 'neprijateljsko'… »

Navijači prekinuli utakmicu, napadnut fudbaler Senegala

Večernje novosti 28.03.2017
Nekoliko desetina Senegalaca ušlo je na teren stadiona u Parizu, ragbi zahtvatom napalo Laminea Gasamu i usledio je prekid u 88. minutu. Prijateljska utakmica između Senegala i Obale Slonovače u Parizu prekinuta je u 88. minutu upadom navijača u teren… »

Austrija će tražiti izuzeće od plana EU za migrante

B92 28.03.2017
Beč -- Austrijski kancelar Kristijan Kern rekao je da će se boriti da od Brisela dobije makar privremeno izuzeće od plana EU za raspoređivanje izbeglica u zemljama EU. Kern je nakon sastanka austrijske vlade izjavio da Austrija treba da bude izuzeta… »

Wall Street: Dow Jones u padu osmi dan zaredom

Gde investirati 28.03.2017
Na Wall Streetu su u ponedeljak cene akcija pale, pri čemu je Dow Jones indeks oslabio osmi dan zaredom, jer ulagači pokušavaju da saznaju kako će poraz predsednika SAD-a Donalda Trupma u vezi reforme zdravstva uticati na njegove dalje planove. Dow… »