Arhiva vesti 28.03.2017

Provokacija monstruma S lisicama i bukagijama: Zločinac Darijan Musić pokazao srednji prst Kuriru!

Kurir 28.03.2017
NOVI SAD - Darijan Musić (29) iz Novog Sada, koji je 2012. brutalno ubio svoju devojku Vladislavu Červenko, juče je iz zatvora u Zabeli, gde izdržava kaznu od 35 godina, doveden u novosadski sud zbog suđenja za nasilničko ponašanje i nanošenje… »

Blumberg: Vučić je video "svetsku patkarsku zaveru"

B92 28.03.2017
Aleksandar Vučić je video u demonstrantima koji protiv korupcije na najvišem nivou protestuju s crtežima žute, gumene patke, "svetsku patkarsku zaveru". To piše kolumnista američkog informativnog sajta "Blumberg" Leonid Beršidski. U članku pod… »

Janković: Vojska Srbije ne sme biti alat u rukama politike

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je danas da država, bezbednost i Vojska Srbije (VS) ne smeju biti alat u rukama političara, već da moraju da ostanu isključivo u službi svih gradjana Srbije. Kako se navodi u saopštenju, Janković je na… »

Stojanović: Povratak u institucije zbog izgradnje poverenja

Večernje novosti 28.03.2017
Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović je, u razgovoru sa zvaničnikom Stejt departmenta Hojtom Brajanom Jiem, istakao da su srpski predstavnici odlučili da se vrate u prištinske institucije. Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović… »

Još uvek značajan procenat rada na crno

RTV 28.03.2017
BEOGRAD - U trodnevnim nadzorima koje je Inspektorat za rad sproveo kod poslodavaca koji se bave građevinarstvom, trgovinom, ugostiteljstvom, uslugama, proizvodnjom hleba, peciva i kolača, održavanjem i popravkom motornih vozila otkriveno je da oko 30… »

BCBP: Vlada ograničava pristup dokumentima u evropskim integracijama

Beta 28.03.2017
Vlada Srbije u protekle dve godine nastoji da ograniči pristup dokumentima i informacijama u procesu pristupanja EU i na nezakonit način uredjuje pristup informacijama od javnog značaja, rekli su danas predstavnici Beogradskog centra za bezbednosnu… »

Radulović: Krivična prijava protiv braće Vučić zbog nasilnog preuzimanja firmi i veza sa podzemljem

Radio 021 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Radulović danas je Tužilaštvu za organizovani kriminal podneo krivičnu prijavu protiv Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja zbog, kako navodi, "prinudnog preuzimanja luksuznih restorana i otimanja vrednog… »

Vučić na Kosovu samo za izbore

Novi magazin 28.03.2017
Politički analitičari iz srpske zajednice na Kosovu ocenili su danas da visoki zvaničnici Srbije dolaze na Kosovo uvek pred izbore, dok zvaničnici Srpske liste ocenjuju da je njihova poseta od velike važnosti za Srbe. Premijer i predsednički… »

Pet osoba povređeno u sudaru dva vozila u Rakovici

RTV 28.03.2017
BEOGRAD - U sudaru dva vozila u Rakovici povređeno je večeras pet osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u. Do saobraćajne nesreće došlo je oko 19.20 u Bulevaru patrijarha Pavla bb. Kako je navedeno, tom prilikom je i jedno vozilo, da bi izbeglo sudar… »

Preokret: u slučaju pijanog veterinara koji je kolima usmrtio devojčicu, pa pobegao

Blic 28.03.2017
Sudija beogradskog Višeg suda odbila je sporazum o priznanju krivice tužilaštva sa Aleksandrom Živanovićem (33) koji se tereti da je izazvao saobraćajnu nesreću uoči dočeka Nove godine kada je poginula Jelena Melović (13). U rešenju o odbijanju… »