Arhiva vesti 28.03.2017

Šešelj: Situacija se nije popravila

Danas 28.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, rekao je na mitingu u Nišu da se situacija u Srbiji nije popravila i da je Vlada tako dobra, kao što je premijer Vučić hvali i da je on toliko uspešan, on ne bi želeo da napusti… »

Predsednik UEFA u petak u Srbiji

Beta 28.03.2017
Predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksander Čeferin u petak će posetiti Fudbalski savez Srbije, saopšteno je danas. Čeferin u posetu Srbiji dolazi na poziv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze. U društvu Čeferina biće i… »

Šimanovci: Otvoren logistički centar za distribuciju lekova

RTV 28.03.2017
ŠIMANOVCI - Nemačka kompanija "Feniks Grupa" (Phoenix Group) otvorila je danas u industrijskoj zoni u Šimanovcima logistički centar za Zapadni Balkan, čime Beograd, posle Praga i Varšave, postaje treći regionalni centar te vodeće evropske… »

Pripadniku MUP medalja časti francuske policije

Večernje novosti 28.03.2017
Milošu Anđiću danas je u ambasadi Francuske uručena medalja časti - srebrni ešalon francuske nacionalne policije. BEOGRAD - Pripadniku MUP-a Srbije Milošu Anđiću danas je u ambasadi Francuske uručena medalja časti - srebrni ešalon francuske… »

Lavrov: Rusija nema teritorijalnih pretenzija prema susedima

Večernje novosti 28.03.2017
Zainteresovani smo da nas okružuju napredne zemlje, zemlje sa kojima bismo uspostavljali partnerske odnose u duhu dobrosusedstva", rekao je ruski ministar inostranih poslova. MOSKVA - Rusija je mirnodopska država i nema teritorijalne pretenzije prema… »

Antić: Švajcarska donacija opštinama

Danas 28.03.2017
Ministar energetike Aleksandar Antić i predstavnici četiri opštine i grada potpisali su danas sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom sporazum kojim vlada te države donira 8,89 miliona franaka za projekat energetske efikasnosti javnih objekata u… »

(Video) Monstruozna oluja poharala Australiju! Krovovi lete na sve strane, a ovo nije kraj

Kurir 28.03.2017
Moćan ciklon Debi s udarima vetra od oko 263 kilometara na čas poharala je australijski Kvinslend i ostavila najmanje 45.000 domova bez struje te uništila brojne zgrade, iako je još prerano za procenu konačne štete. Proglašeno je vanredno stanje, a… »

Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Danas 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da nije zvanično obavešten o navodnim uslovljavanjima njegove posete Kosovu. Odgovarajući na pitanje da li su mu kosovske vlasti uslovile da 29. marta ide na Kosovo i obiđe Leposavić, Vučić je… »

Opasna igra moći: "Zaoštrena retorika na Zapadnom Balkanu uvod u nove sukobe"

Blic 28.03.2017
Zaoštrena retorika i mogućnost sukoba u zemljama Zapadnog Balkana ugrožavaju ne samo odnose u regionu, već i proces evropskih integracija mnogih zemalja kandidata, kaže se u zajedničkom saopštenju evropskih pokreta zemalja Zapadnog Balkana. Postoji… »

Obradović "čekao nadležne" u Pećincima; SNS: Vandalski čin

B92 28.03.2017
Lider Dveri Boško Obradović i poslanici tog pokreta su pokušali nadležnima u opštini Pećinci da uruče zahtev da se Dragana Milićević vrati na posao. Oni su zahtevali da se ona vrati na posao u lokalnom Domu zdravlja u kome je, kako tvrde, dobila… »