Arhiva vesti 28.03.2017

Šešelj: Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju!

Pravda 28.03.2017
Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, rekao je u Nišu predsedniči kandidat i lider SRS Vojislav Šešelj. On je na predizbornom mitingu na Trgu kralja Milana okupljenim građanima rekao da se situacija u Srbiji nije popravila… »

Predsednik UEFA stiže u Srbiju

Mondo 28.03.2017
Slovenac Aleksander Čeferin u petak će biti gost Slaviše Kokeze i FSS, saopšteno je iz nacionalne "kuće fudbala". Delegacija UEFA, na čelu sa predsednikom Aleksanderom Čeferinom, dolazi u posetu Fudbalskom savezu Srbije, na poziv njegovog prvog… »

Phoenix Group iz Nemačke otvara logistički centar za distribuciju lekova u Beogradu

Gde investirati 28.03.2017
Nemačka kompanija Phoenix Group otvoriće danas u industrijskoj zoni u Šimanovcima logistički centar za Zapadni Balkan, čime Beograd, posle Praga i Varšave, postaje treći regionalni centar vodeće evropske kompanije u distribuciji lekova i drugih… »

Medalja časti policajcu Milošu Anđiću

Blic 28.03.2017
Pripadniku Ministarstva unutrašnjih poslova Milošu Anđiću uručena je danas u ambasadi Francuske u Beogradu medalja časti - srebrni ešalon francuske nacionalne policije. „Ova medalja predstavlja veliko priznanje za sve pripadnike Ministarstva koji… »

Lavrov: Rusija nema teritorijalnih pretenzija prema susedima

Blic 28.03.2017
Rusija je mirnodopska država i nema teritorijalne pretenzije prema susedima, izjavio je danas ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov. - Zainteresovani smo da nas okružuju napredne zemlje, zemlje sa kojima bismo uspostavljali partnerske odnose u… »

Antić: Švajcarska donacija opštinama

Danas 28.03.2017
Ministar energetike Aleksandar Antić i predstavnici četiri opštine i grada potpisali su danas sa ambasadorom Švajcarske Filipom Geom sporazum kojim vlada te države donira 8,89 miliona franaka za projekat energetske efikasnosti javnih objekata u… »

Ciklon Debi stigao do Australije, surfere ne zanima /VIDEO

B92 28.03.2017
Snažan ciklon Debi prošao je severnu australijsku obalu i napravio izvesnu materijalnu štetu, a povređen je jedan muškarac, na koga se srušio zid kuće. On je prebačen u bolnicu, ali nije poznato u kakvom se stanju nalazi, prenose agencije. Kako se… »

Vučić: Nameravam da posetim Kosovo, ali bez uslovljavanja

Večernje novosti 27.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da je nameravao da poseti KiM, ali da nije spreman na bilo kakva uslovljavanja. Velike sile ponovo odmeravaju snagu na ovim prostorima. Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je večeras da je nameravao da poseti… »

Evropski pokreti: Neophodno učešće EU na Balkanu

Danas 28.03.2017
Zaoštrena retorika, mogućnost sukoba u zemljama Zapadnog Balkana ugrožavaju odnose u regionu i proces evropskih integracija, a uticaj trećih strana na region usled manjeg prisustva Evropske unije, kao i erupcije istorijskih tenzija, dovode u opasnost… »

Dveri: Obradović u zgradi opštine Pećinci čeka lokalne funkcionere

Beta 28.03.2017
Lider Dveri Boško Obradović i poslanici tog pokreta danas su pokušali da nadležnima u opštini Pećinci uruče zahtev da se Dragana Milićević vrati na posao u lokalnom Domu zdravlja u kome je, kako tvrde dobila otkaz iz političkih razloga. Pošto u… »