Arhiva vesti 28.03.2017

Amerikan erlajns kupio akcije najvećeg kineskog avioprevoznika

Beta 28.03.2017
Kompanija Amerikan erlajns (American Airlines) kupila je deo akcija avioprevoznika Čajna sadern erlajns (China Southern Airlines), najveće državne aviokompanije u Kini, za 200 miliona dolara. Kineska kompanija je danas saopštila da je Amerikan erlajns… »

Vučić: Sutra ne idem na Kosovo

SEEbiz 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni… »

Popovica i Paragovo bez vode zbog havarije

Radio 021 28.03.2017
Popovica i Paragovo nemaju vode zbog havarije. Oba naselja bez vode će biti do 15 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena. Autor: 021.rs… »

Predsednik KS BiH reagovao na vesti o Vujoševićevoj plati

Sportske.net 28.03.2017
Posle jučerašnje potvrde da će Duško Vujošević biti novi selektor BiH, danas se kao tema u medijima pojavila i visina njegove plate na novoj funkciji. Spekulisalo se da je Vujoševićev konkurent Aleš Pipan bio zahtevniji po pitanju finansija, a da… »

Direktor Energoprojekta: “Neprijateljsko” preuzimanje može da bude početak kraja kompanije, država da zaštiti svoj…

Gde investirati 28.03.2017
Generalni direktor beogradskog Energoprojekta Vladimir Milovanović izjavio je danas da očekuje da država kao pojedinačno najveći akcionar zaštiti svoj interes i kapital u tom preduzeću jer ako to ne učini on će biti obezvređen. “Naše sumnje… »

Zvezdini čelnici posetili povređene Ruse

Sportske.net 28.03.2017
Delegacija fudbalskog kluba Crvena zvezda posetila je danas ruske navijače povređene u incidentu koji se dogodio nakon subotnje utakmice na "Marakani". Čelnici aktuelnog šampiona Srbije posetili su u utorak dvojicu navijača Spartaka koji su… »

Putinov politički neprijatelj kažnjen sa 350 dolara i 15 dana zatvora

Vesti online 28.03.2017
"Moskva je prethodno danas odbila pozive SAD i EU da oslobodi demonstrante uhapšene tokom “ilegalnih demonstracija” i optužila organizatore da su platili tinejdžere da učestvuju na njima", izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov… »

MMF saglasan plaćanjem porodiljskog po više osnova

RTV 28.03.2017
BEOGRAD - Predstavnici MMF-a su, u razgovoru sa državnim sekretarom u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, izrazili zadovoljstvo predloženim Nacrtom zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. Kako je saopšteno iz… »

Specijalni sud postao funkcionalan, očekuje se podizanje optužnica

Novi magazin 28.03.2017
Sudije Specijalnog suda sa sedištem u Prištini usvojile su Pravilnik o procedurama i dokazima čime je taj sud postao u celosti funkcionalan. Sledeći korak je podizanje i objavljivanje optužnica. U saopštenju za medije, kako prenosi Koha.net, navodi… »

Mađarska počinje da zatvara migrante

B92 28.03.2017
Budimpešta -- Mađarska je saopštila da je spremna da počne sa zatvaranjem tražilaca azila u kampove na svojoj južnoj granici sa Srbijom. Mađarska je ovog meseca usvojila zakon o tome koji je izazvao kritike grupa za zaštitu ljudskih prava i UN. Od… »