Arhiva vesti 28.03.2017

Amerikan erlajns kupio akcije najvećeg kineskog avioprevoznika

Beta 28.03.2017
Kompanija Amerikan erlajns (American Airlines) kupila je deo akcija avioprevoznika Čajna sadern erlajns (China Southern Airlines), najveće državne aviokompanije u Kini, za 200 miliona dolara. Kineska kompanija je danas saopštila da je Amerikan erlajns… »

"Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"

B92 28.03.2017
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da u sredu neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film… »

Futog i deo Veternika u sredu devet sati bez vode

Moj Novi Sad 28.03.2017
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u sredu, 29. marta, od 8 do 17 sati biti čitavo naselje Futog, kao i deo ulice Vojvode Putnika (od ulice devet Jugovića do Cetinjske ulice), deo ulice Isidore Sekulić (od Radničke do ulice… »

Vujošević: Reprezentacija BiH je deo zemlje u kojoj sam odrastao i formirao svoje kulturno biće

Večernje novosti 28.03.2017
Košarkaši BiH su uvek bili talentovani za ovaj sport, to je bila prva republika iz koje je neka ekipa sa prostora bivše Juge osvojila Kup šampiona - kaže Duško za “Novosti”. OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI": PARIZ ODLUKA je doneta. Kao što se i… »

Milovanović: Očekujemo da država zaštiti svoj interes i kapital u Energoprojektu

Beta 28.03.2017
Generalni direktor beogradskog Energoprojekta Vladimir Milovanović izjavio je danas da očekuje da država kao pojedinačno najveći akcionar zaštiti svoj interes i kapital u tom preduzeću jer ako to ne učini on će biti obezvredjen. "Naše sumnje da… »

Zvezdino rukovodstvo obišlo povređene Ruse

Mozzart sport 28.03.2017
Zvaničnici srpskog šampiona izrazili žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče. Lep ambijent sa prijateljske utakmice između Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve, kao i lepu sliku koja je u subotu poslata iz Beograda u svet, donekle je… »

Saradnici Navaljnog dobili zatvorske i novčane kazne

Blic 28.03.2017
Saradnici ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog, uhapšeni kad i on za vreme protesta širom Rusije u nedelju, osuđeni su danas na kratke zatvorske kazne ili na novčane kazne. Kako je saopštio Fonda za borbu protiv korupcije (FBK), 13 članova te… »

Predstvnici MMF zadovoljni Nacrtom zakona o finansijskoj podršci porodici

Blic 28.03.2017
Predstavnici MMF su, u razgovoru sa državnim sekretarom u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, izrazili zadovoljstvo predloženim Nacrtom zakona o finansijskoj podršci porodici sa decom. Kako je saopšteno iz tog resora… »

Specijalni sud postao funkcionalan, čekaju se optužnice

B92 28.03.2017
Priština -- Sudije Specijalnog suda sa sedištem u Prištini usvojile su Pravilnik o procedurama i dokazima čime je taj sud postao u celosti funkcionalan. Sledeći korak je podizanje i objavljivanje optužnica. U saopštenju za medije, kako prenosi… »

Mađari zatvaraju granicu sa Srbijom! Migranti od danas u kontejnerima za prevoz robe

Kurir 28.03.2017
Mađarska je saopštila da je spremna da od danas počne sa zatvaranjem tražilaca azila u kampove na svojoj južnoj granici sa Srbijom, nakon što je ovog meseca usvojila zakon o tome koji je izazvao kritike grupa za zaštitu ljudskih prava i UN. Od… »