Arhiva vesti 24.01.2019

Dveri: Konačno je javnost videla vezu prijepoljske vlasti sa organizovanim kriminalom

IndeksOnline 24.01.2019
PRIJEPOLJE – Povodom hapšenja funkcionerki vladajuće koalicije u Prijepolju, Srpski pokret Dveri oglasio se saopštenjem za javnost u kojem se navodi da je ponovo bačena ljaga na grad na Limu. -Još jednom je bačena ljaga na grad Prijepolje i… »

Žuti prsluci imaće kandidate na izborima za EP

RTV 24.01.2019
PARIZ - Francuski antivladin pokret Žuti prsluci predložiće svoje kandidate na predstojećim izborima za Evropski parlament, saopšteno je iz tog pokreta. "Građanski pokret je pokazao potrebu da svoj gnev transformiše u politički projekat sposoban… »

Da li je privatnim automobilima stvarno odzvonilo?

BBC News 24.01.2019
Da li je u toku „robo-taksi" revolucija? Mnogi razmišljaju o tome, pa smo pisali o najučestalijim pitanjima čitalaca. Pre nekoliko meseci napisao sam ludo optimističan članak o tome kako smo verovatno kupili svoja poslednja kola. Bio je zasnovan na… »

Završena potraga za nestalim avionom i fudbalerom Salom

Beta 24.01.2019
Potraga za nestalim avionom koji je prevozio argentinskog fudbalera Emilijana Salu iz Nanta u Kardif danas je završena, a niko od preživelih, kao ni letelica nisu pronadjeni, saopštili su zvaničnici. "Pregledali smo sve dostupne informacije i imajući… »

Gutereš pozvao na dijalog u Venecueli da bi se sprečila "katastrofa"

N1 Info 24.01.2019
Generalni sekretar UN Antonio Gutereš pozvao je na "dijalog u Venecueli da bi se sprečila eskalacija koja bi dovela do katastrofe". "Nadamo se da je dijalog moguć da bi se izbegla eskalacija koja bi vodila u sukob koji bi bio katastrofalan za… »

Suspendovan Tijeri Anri

Mozzart sport 24.01.2019
Trener Monaka sklonjen od prvog tima, a već mu je spremna zamena. Legendarni Francuz Tijeri Anri suspendovan je večeras sa svih trenerskih dužnosti u Monaku. "Suspendovali smo trenera prvog tima Tijerija Anrija sa svih daljih dužnosti počev od danas… »

Sastanak u Sarajevu: Delegacija BiH zatražila od vlasti u Prištini da se privremeno ukinu takste od 100 odsto na robu

Blic 24.01.2019
Delegacija BiH zatražila je danas u Sarajevu od predstavnika vlasti u Prištini da takse od 100 odsto na robu iz BiH budu privremeno ukinute, a da se uporedo traži rešenje i za nesmetano kretanje ljudi i regulisanje viznog režima po ugledu na druge… »

"Slobodan Milošević naložio ubistvo Slavka Ćuruvije"

B92 24.01.2019
Advokat Slobodan Ružić rekao je da činjenice ukazuju da je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević nalogodavac ubistva novinara Slavka Ćuruvije. Ružić je u završnoj reči u Specijalnom sudu u Beogradu rekao i da je uveren da mu je supruga Mira… »

Vojska Venecuele lojalna Maduru, ne priznaje Guaida - U protestima poginulo 16 osoba

RTV 24.01.2019
KARAKAS - Venecuelanski portal "Pitaso" je objavio da je najmanje 16 osoba poginulo u sukobima tokom antivladinih protesta u Venecueli, prenosi Tass, navodeći da su žrtve prijavljene na protestima u različitim delovima zemlje, uključujući u Karakasu… »

Intervju Predrag Voštinić: Ljudima su preko potrebne pobede

Novi magazin 24.01.2019
Predrag Voštinić je jedno od najpoznatijih lica Pokreta Lokalni front u Kraljevu, koji već godinama animira sugrađane da se pokrenu i utiču na sopstvenu sudbinu, počev od sitnih svakodnevnih stvari do pronalaska modela stabilnog društvenog razvoja… »