Arhiva vesti 24.01.2019

SDA Sandžaka raduju protesti u Srbiji

Radio sto plus 24.01.2019
Generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Ahmedin Škrijelj izjavio je danas da tu partiju “veoma raduju” protesti građana koji traže smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On je radiju Sto plus kazao da ta bošnjačka… »

Ivan Adrovac svedočiće tek 16. maja, pre toga novo ročište zbog promene člana sudskog veća

Blic 24.01.2019
Svedočenje Ivana Adrovca u postupku koji se vodi protiv njegove supruge Maje Adrovac i Aleksandra Zdravkovića, optuženih za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine, odloženo je danas za 16. maj. Kako je saopšteno na suđenju… »

SPC pred ogromnim skandalom: Sud u Londonu pokrenuo postupak zbog Kačavendine pedofilije

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - Visoki sud u Londonu primio je polovinom januara šest tužbi protiv Srpske pravoslavne crkve zbog pedofilije, što je za istoričara Aleksandra Rakovića vrlo čudno, posebno zbog toga što Eparhija SPC u Velikoj Britaniji nema nikave veze sa… »

"Boing" testirao leteći automobil (video)

Večernje novosti 24.01.2019
Kompanija "Boing" saopštila je da je njen prototip letećeg automobila na kratko danas lebdeo u vazduhu tokom probnog leta. Kompanija "Boing" saopštila je da je njen prototip letećeg automobila na kratko danas lebdeo u vazduhu tokom probnog leta… »

Obradović: Dveri pod represijom

Mondo 24.01.2019
Lider srpskog pokreta Dveri Boško Obradović rekao je danas da vlast pokušava da zaustavi rad te političke organizacije, kontrolom finansija, odnosno poslovanja pokreta. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Obradović je novinarima u Skupštini Srbije naveo… »

Real najbogatiji fudbalski klub na svetu

Politika 24.01.2019
LONDON – Španski velikan Real Madrid vratio se na prvo mesto liste najbogatijih fudbalskih klubova na svetu, prema podacima revizorske kuće Dilojt. „Neverovatan finansijski uspeh Real Madrida je baziran na dugoj istoriji uspeha na terenu, pre svega… »

Ruski analitičar: Srbija bi da se izvuče iz zagrljaja Kremlja

Večernje novosti 24.01.2019
Maksim Samorukov navodi da su za gotovo 11 godina koliko je prošlo od proglašenja nezavisnosti Kosova, srpski lideri prisilili sebe na veoma teške, pomalo šizofrene odnose sa Moskvom. Ruska pasivna sabotaža rešavanja kosovskog sukoba, za posmatrače… »

Stari računi za komunalije na rate i sa nižim kamatama

Jugmedia 24.01.2019
Građanima koji imaju neizmirena dugovanja prema JKP “Objedinjena naplata” Niš, moći će da izvrše reprogram i otplatu na rate, uz dodatne pogodnosti otpisa kamate po pet modela, jednoglasno je odlučeno danas na sednici Gradskog veća u ovom… »

Nada poslednja umire: Još traže Salu

Mondo 24.01.2019
Potraga za nestalim avionom u kojem je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala nastavljena je treći dan na kanalu Lamanš. Sve je manje nade da će avion koji je putovao iz Nanta u Kardif, a u kojem se nalazio fudbaler Emilijano Sala, biti pronađen… »

Mustafa: Takse donele pobedu Srbiji, Haradinajeva vlada odgovorna

Večernje novosti 24.01.2019
Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova (DSK), Isa Mustafa smatra da su takse koje je uvela kosovska vlada Srbiji donele svojevrsnu pobedu kada je reč o nastavku dijaloga. Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova… »