Arhiva vesti 24.01.2019

SDA Sandžaka raduju protesti u Srbiji

IndeksOnline 24.01.2019
NOVI PAZAR – Generalni sekretar Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA) Ahmedin Škrijelj izjavio je danas da tu partiju “veoma raduju” protesti gradjana koji traže smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On je novopazarskom radiju Sto… »

POKUŠAJ ubistva Milana Beka Sudija ide u penziju, a proces iz početka

Večernje novosti 24.01.2019
Ponovo nije saslušan Ivan Adrovac, jedan od ključnih svedoka u slučaju ranjavanja biznismena. Zbog promene člana veća opet će morati da se održe uvodna izlaganja. POSLE više od četiri godine, koliko traje suđenje optuženima za pokušaj ubistva… »

SPC pred ogromnim skandalom: Sud u Londonu pokrenuo postupak zbog Kačavendine pedofilije

Kurir 24.01.2019
BEOGRAD - Visoki sud u Londonu primio je polovinom januara šest tužbi protiv Srpske pravoslavne crkve zbog pedofilije, što je za istoričara Aleksandra Rakovića vrlo čudno, posebno zbog toga što Eparhija SPC u Velikoj Britaniji nema nikave veze sa… »

„Boing“ testirao leteći automobil

RTS 24.01.2019
Prototip „Boingovog“ autonomnog letećeg automobila kratko je lebdeo tokom svog prvog probnog leta, nagoveštavajući u kom pravcu će ići razvoj transporta. To je mali ali značajan korak najvećeg proizvođača aviona da unapredi urbani transport i… »

Obradović: Potrebna zajednička platforma opozicije, sindikata, studenata

Danas 24.01.2019
Predsednik Dveri Boško Obradović izjavio je danas da bi političke stranke opozicije, studenti, sindikati i javne ličnosti trebalo da iznedre novu političku platformu u zajedničkoj borbi protiv aktuelne vlasti, na čelu sa predsednikom Srbije… »

Real Madrid najbogatiji fudbalski klub na svetu

Beta 24.01.2019
Španski velikan Real Madrid vratio se na prvo mesto liste najbogatijih fudbalskih klubova na svetu, prema podacima revizorske kuće Dilojt (Deloitte). "Neverovatan finansijski uspeh Real Madrida je baziran na dugoj istoriji uspeha na terenu, pre svega… »

Ruski analitičar: Srbija bi da se izvuče iz zagrljaja Kremlja

Večernje novosti 24.01.2019
Maksim Samorukov navodi da su za gotovo 11 godina koliko je prošlo od proglašenja nezavisnosti Kosova, srpski lideri prisilili sebe na veoma teške, pomalo šizofrene odnose sa Moskvom. Ruska pasivna sabotaža rešavanja kosovskog sukoba, za posmatrače… »

Ponovo akcija reprograma dugovanja za komunalije uz dodatne pogodnosti

Niške vesti 24.01.2019
Kako je poručio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, za televiziju Belle Amie, novina ove godine će biti da će se deo kamate otpisivati i onima koji dug budu vraćali na rate. „Novina je ove godine mogućnost reprograma zaostalih dugovanja… »

Nastavljena potraga za argentinskim fudbalerom u Lamanšu

Danas 24.01.2019
Potraga za nestalim avionom u kom su bili argentinski fudbaler Emilijano Sala i pilot nastavljena je danas na kanalu Lamanš. Nadležni su na jutrošnjem sastanku odlučili da nastave sa traženjem, iako se razmatralo da se obustavi jer se ne očekuju… »

Mustafa: Takse donele pobedu Srbiji, Haradinajeva vlada odgovorna

Večernje novosti 24.01.2019
Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova (DSK), Isa Mustafa smatra da su takse koje je uvela kosovska vlada Srbiji donele svojevrsnu pobedu kada je reč o nastavku dijaloga. Lider najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova… »