Arhiva vesti 24.01.2019

Milo Đukanović: Imao sam zlatnu Viza karticu, ali nije tačno da nisam vratio dug

Nova ekonomija 24.01.2019
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović kaže da je imao kredine kartice u Atlas banci Duška Kneževića, ali da nisu tačni njegovi navodi da dugove nije izmirivao. Đukanović navodi da je tačno da je bio korisnik Master i Viza Gold kreditnih kartica u… »

Priština: Policija uhapsila 16 osoba zbog posedovanja narkotika

Večernje novosti 24.01.2019
Policija tzv. Kosova uhapsila je 16 osoba, pod sumnjom da su neovlašćeno posedovale narkotičke supstance, oružje i da su uključene u druge krivične aktivnosti. PRIŠTINA - Policija tzv. Kosova uhapsila je 16 osoba, pod sumnjom da su neovlašćeno… »

Drugi građanski protest održan u Trsteniku

Beta 24.01.2019
U Trsteniku je večeras organizovan drugi protest "Jedan od pet miliona", a sledeći je zakazan za četvrtak, 31. januar. Protestnа šetnjа počela je nа plаtou ispred zgrаde opštine Trstenik, а zаvršenа šetnjom do lokаlne Rаdio Televizije… »

Novak Đoković: Zbog sećanja na rat finasira studiju o detinjstvu

BBC News 24.01.2019
Teniska zvezda odlučila je da finansira istraživanje na Harvardu o načinima unapređenja obrazovanja za decu. Novak Đoković trenutno se takmiči na Otvorenom prvenstvu Australije. Ali legenda svetskog tenisa ima i druge ciljeve koji nemaju veze sa… »

Savez jevrejskih opština protiv izgradnje tržnog centra na mestu logora

Politika 24.01.2019
Predstavnici Saveza jevrejskih opština Srbije ocenili su danas da najava izgradnje tržnog centra na mestu nekadašnjeg logora Topovske šupe u Beogradu, predstavlja odricanje od Holokausta i negiranje njegovih žrtava. Rabin Srbije Isak Asiel rekao je… »

Nemanja Vuković pojačao Kragujevčane

iKragujevac 24.01.2019
Lider jesenjeg dela prvenstva Super b Lige,grupa „istok-zapad“,ekipa Radničkog 1964 je u jeku priprema za prolećni deo prvenstva povukla još jedan potez u cilju ojačanja igračkog kadra i realizaciji zacrtanog cilja sa početka sezone. Ugovor sa… »

Metoda čišćenja Mari Kondo ima poklonike i u Srbiji

BBC News 24.01.2019
U slučaju da ste razvrstali stvari koje posedujete u skladu sa savetima japanskog gurua za čišćenje Mari Kondo, evo šta možete da uradite s nepotrebnom garderobom. Reklame su nas učile da kupujemo nove i moderne stvari, ali odjednom se trend… »

Izvoz iz Železare Smederevo blizu rekorda

SEEbiz 24.01.2019
SMEDEREVO - Ju Jong, predsednik „Hbis grupe”, koja je od pre tri godine vlasnik smederevske železare, juče se sastao sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom privrede Goranom Kneževićem. Posle tih susreta nije bilo nikakvih saopštenja. Sa… »

Prosvetarima isplaćene jubilarne nagrade

Jugmedia 24.01.2019
Iz budžeta grada Leskovca isplaćene su danas jubilarne nagrade za prošlu godinu u ukupnom iznosu od 14,8 miliona dinara, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika. Prosvetnim radnicima u osnovnom obrazovanju isplaćeno je 8.935.000, a u srednjem… »

Košarkaši Zdravlja protiv Vrbasa u subotu

Jugmedia 24.01.2019
U petnaestom kolu Druge muške košarkaške lige Srbije košarkaši Zdravlja dočekaće košarkaše Vrbasa, slabije plasirani tim od sebe u subotu od 18 časova u SRC „Dubočica“. „Ovu ekipu nikako ne smemo da podcenimo, jer znamo kako smo prošli u… »