Arhiva vesti 24.01.2019

STRANKA MUAMERA ZUKORLIĆA: SUDIJAMA I POLICIJI JE MESTO IZA REŠETAKA A NE SABIRI I ALISI

Sandžak haber 24.01.2019
PRIJEPOLJE – Na zahtev Posebnog odeljenja Višeg javnog tužilaštva za suzbijanje korupcije iz Кraljeva, sud je odredio pritvor do 30 dana direktorici Centra za socijalni rad u Prijepolju Sabiri Hadžiavdić i službenici ove ustanove Alisi Talović… »

Brzina na autoputu ograničena na 60 km zbog zimskih uslova

Dnevnik 24.01.2019
JAGODINA: Zbog zimskih uslova vožnje, snega, magle i mokrih kolovoza, ograničenje brzine kratanja vozila na deonici međunarodnog autoputa Beograd - Niš, kroz Pomoravlje je 60 kilometara. Danas su baš takvi uslovi, pada i sitan, vlažan sneg, tmurno… »

Reklamacija odbijena jer kvar "ne podržava" garancija

Kamatica 24.01.2019
Prema podacima Udruženja potrošača trgovci ne prihvataju više od 90 odsto opravdanih reklamacija. Kupci se najčešće žale na kvalitet obuće, odeće i tehničkih uređaja. Dejan Gavrilović kaže da u slučaju mobilnih telefona, ako se telefon sam… »

Sutra drugi protest Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Beta 24.01.2019
Drugi po redu protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu biće održan u petak, 25. januara, na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta u 18 sati. "Dragi Novosadjani, očekujemo vas ponovo na istom mestu u istom terminu", objavili su na društvenim… »

Aleksandar Šešelj (SRS): Savet Evrope da utiče na smirivanje situacije po pitanju Krima (VIDEO)

Beta 24.01.2019
Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj apelovao je danas na Savet Evrope da pozove na smirivanje situacije izmedju Rusije i Ukrajine po pitanju Krima i ocenio da su to poluostrvo i luka Sevastopolj delovi Rusije, što treba da bude… »

Mihajlović: Sve spremno za gradnju jeftinih stanova u Nišu i Vranju

Danas 24.01.2019
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović razgovarala je danas s predstavnicima turske kompanije „Tašjapi“ i domaće „Milenijum tim“ o dinamici i planovima izgradnje stanova za pripadnike bezbednosnih… »

Portal eKapija osvojio nagradu publike na izboru Top 50 za 2018. godinu

PC Press 24.01.2019
Publika je rekla svoje a sada je red na nas i da ozvaničimo. Na glasanju publike poslovni i investicioni portal eKapija je pobrao najviše vaših simpatija, pa smo dobili i prvog nosioca jedne od Top50 nagrada za 2018. godinu. Kao što znate, najbolje… »

Đorđević u Beču o unapređenju saradnje Srbije i Austrije u oblasti penzionog osiguranja

Beta 24.01.2019
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević razgovarao je u Beču sa predsednikom Zavoda za penzijsko osiguranje Austrije (PVA) Manfredom Anderleom o unapredjenju saradnje u korist gradjana dve zemlje, saopšteno… »

Federacija BiH pred finansijskim kolapsom

Večernje novosti 24.01.2019
Ako do 1. februara ne bude nađeno rešenje, gotovo pola miliona penzionera verovatno neće dobiti svoje penzije, a budžetski korisnici plate. Federacija BiH mogla bi se 1. februara naći u finansijskom kolapsu, ako do 31. januara ne bude usvojen budžet… »

„Sutjeska” sačuvala ime, za opremanje bioskopa 200.000 evra

RINA 24.01.2019
Čačak – Preduzeće „Čačak film” ugovorilo je nabavku najsavremenije opreme za bioskop „Sutjeska” u Karađorđevoj ulici gde će prva predstava da bude održana, najverovatnije, u maju. Samo elektronski uređaji i zvučna izolacija dvorane… »