Arhiva vesti 24.01.2019

Zahtev za raspisivanje poternice Interpola za Kneževićem

N1 Info 24.01.2019
Interpol Podgorica je po naredbi Višeg suda poslao zahtev evropskoj centrali Interpola u Lionu za raspisivanje međunarodne poternice za odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem, protiv koga je pokrenuta istraga zbog sumnje da je bio na čelu kriminalne… »

Protest 1 od 5 miliona sutra treći put u Nišu

Beta 24.01.2019
Treći po redu protest "Stop teroru - za Niš bez straha #1od5miliona" u organizaciji Pokreta mladih "Za Niš bez straha" biće održan sutra, 25. januara, od 18 časova na Trgu kralja Milana. Organizatori su pozvali gradjane Niša da im se ponovo… »

Najboljim recitatorima, autorima likovnih i literarnih radova uručene nagrade

Jug press 24.01.2019
VRANJE Povom Savindana učenici koji su osvojili neko od prva tri mesta, nagrađeni su na svečanosti „Učenici Svetom Savi u čast“ koja je priređena u Domu vojske. Nagrađeni su najbolji recitatori i autori likovnih i literarnih radova iz redova… »

Sud u Strazburu odbio svaku drugu tužbu iz Srbije

Mondo 24.01.2019
Evropski sud za ljudska prava je tokom 2018. godine iz Srbije primio 2.128 tužbi, što je 1,5 puta više nego 2017. Gotovo polovina odbijena, a pravda za tužitelja zadovoljena u 12 od 13 presuda. Foto: MONDO/Ilustracija Mario Milojević Gledano po glavi… »

Anri pred otkazom, Monako vraća Žardima posle tri meseca?

Dnevnik 24.01.2019
MONTE KARLO: Trener fudbalera Monaka Tijeri Anri blizu je otkaza posle samo tri meseca u klubu zbog loših rezultata, javlja Miror. Anri od oktobra nije uspeo da trgne ekipu nakon očajnog starta u francuskoj Ligi 1, pobedio je u samo dve od 12 utakmica i… »

Padavine u zapadnoj Srbiji nisu napravile veće probleme putarima

RINA 24.01.2019
Sjenica - Sneg koji je noćas padao, nije napravio veće probleme u Sjenici. Prema rečima šefa službe za održavanje lokalnih puteva u opštini Sjenica Adema Mujovića, ekipe su na terenu i čiste se kritična mesta i ulice u gradu. ,,Noćas je… »

Novi papir za roming, niže cene sad do leta

B92 24.01.2019
Savet za regionalnu saradnju saopštio je da je novi regionalni sporazum o romingu u pripremi, a sniženje cena usluga rominga u regionu se očekuje do jula. Cilj je da do 2021. ovih troškova za građane na Zabadnom Balkanu više ne bude, rečeno je u… »

Erbas preti: Napuštamo Veliku Britaniju ako ne bude dogovora oko Bregzita

Večernje novosti 24.01.2019
Direktor Erbasa Tom Enders upozorio je danas da bi ta kompanija mogla da izmesti svoje poslovanje iz Velike Britanije u slučaju Bregzita bez dogovora. Direktor Erbasa Tom Enders upozorio je danas da bi ta kompanija mogla da izmesti svoje poslovanje iz… »

Pretresen migranstki centar u Bihaću, pronađeni predmeti za nanošenje fizičkih povreda

Novi magazin 24.01.2019
Pripadnici policije Unsko-sanskog kantona danas su pretresli prihvatni centar za migrante "Bira" u Bihaću i u njemu pronašli veći broj noževa, šrafcigera, drvenih i metalnih palica i ostalih predmeta pogodnih za nanošenje telesnih povreda, potvrdio… »

Vlada u Prištini namerava da proda "svoj" Telekom

Dnevnik 24.01.2019
PRIŠTINA: Kosovska vlada je odlučila da započne pripreme za privatizaciju "Kosovo Telekoma", sa međunarodnim kompanijama koje su već zainteresovane za njegovu kupovinu, prenosti portal "Priština Insajt". Ovo je treći pokušaj vlade u Prištini da… »