Arhiva vesti 23.09.2016

I FBI se umešao u razvod Džoli i Pita

RTV 23.09.2016
VAŠINGTON - Federalni istražni biro (FBI) počeo je da prikuplja informacije o incidentu u privatnom avionu kada se navodno Bred Pit nasilno ponašao prema najmanje jednom od svoje šestoro dece. "FBI nastavlja da prikuplja činjenice na osnovu kojih… »

Šta je 'TUE' i kako je Teodosić povezan sa dopingom?

Sportske.net 23.09.2016
Velika pometnja nastala je u petak popodne nakon što je ime kapitena košarkaške reprezentacije Srbije dovedeno u vezu sa dopingom. Zbog toga čitavu stvar treba potanko objasniti što ćemo učiniti uz pomoć Antidoping agencije Srbije. Sportska… »

MMF u tajnosti boravio u Beogradu

Politika 23.09.2016
Sa predstavnicima vlasti razgovarali su o budžetu za 2017. godinu, ali i istakli da povećanje plata i penzija treba da prati inflaciju. Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju predvodi Džejms Ruf, boravila je u Beogradu u periodu od 19. do… »

Raste broj žrtava brodoloma kod Egipta, izvučeno 162 tela

Večernje novosti 23.09.2016
Spasioci su izvukli iz mora 162 tela, tri dana pošto se prevrnuo brod s migrantima kod sredozemne obale Egipta. KAIRO - Spasioci su izvukli iz mora 162 tela, tri dana pošto se prevrnuo brod s migrantima kod sredozemne obale Egipta, saopštili su… »

Beograd među domaćinima F4 Evrolige

B92 23.09.2016
Beograd će biti jedan od tri domaćina naredna tri Fajnal-fora Evrolige, prenosi košarkaški portal Eurohoops. Osim u Beogradu, završni turniri prestižnog takmičenja će se narednih godina igrati još u Turskoj i Rusiji. Ove sezone domaćin F4… »

Viktorija Nuland Vučiću: Nastavite reforme, biće investitora

Blic 23.09.2016
Pomoćnik američkog državnog sekretara Viktorija Nuland poručila je prilikom susreta sa premijerom Aleksandrom Vučićem da će Srbija imati sve više američkih investitora zainteresovanih za ulaganje ukoliko nastavi uspešne reforme. Nuland i Vučić… »

Skromna investiciona aktivnost na Berzi, indeksi u padu

Kamatica 23.09.2016
Trodnevni uzlazni trend domaćeg tržišta akcija prekinut je juče, uz skromnu investicionu aktivnost. Ukupan promet u trgovanju na Beogradskoj berzi iznosio je 12,3 miliona dinara (0,1 milion evra). Berzanski pokazatelj najlikvidnijih kompanija… »

Pogledajte tuču ukrajinskih poslanika pred novinarima! (video)

Pravda 23.09.2016
Poslanici ukrajinske Vrhovne rade Aleksandar Vilkul i Vladimir Parasjuk potukli su se pred novinarima, javila je ukrajinska televizija "112". Incident se dogodio nakon snimanja televizijske emisije "Večernji program" tokom koje parlamentarci nisu mogli… »

Devojka poginula u sudaru tramvaja i motocikla

Radio 021 23.09.2016
U sudaru skutera i tramvaja na liniji 3 u Beogradu preminula je dvadesettrogodišnja devojka koja je bila na motorciklu. "Do sudara je došlo oko 15.20h, na uglu ulice Teodora Drajzera i Bulevara Vojvode Putnika", rečeno je Beti u policiji. Devojka koja… »

EPS: Ugalj skuplji samo kod preprodavaca

RTS 23.09.2016
Građani mogu da kupe ugalj po staroj ceni direktno od Elektroprivrede Srbije (EPS), a po višim cenama ga prodaju preprodavci, saopštio je EPS. "Cena po kojoj trgovci ugljem prodaju taj ogrev je promenjena u skladu sa poslovnom politikom kompanije za… »