Arhiva vesti 13.12.2016

Ruma: Mobilnim pozvao policiju pa se lažno predstavio kao pretučeni policijski inspektor?!

Kurir 13.12.2016
RUMA - Policija je u Rumi podnela krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv muškarca za koga postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo lažno predstavljanje. Sumnja se da je on mobilnim telefonom pozvao policiju, lažno se predstavio… »

FSS kažnjava, bilo je nečasnih radnji!

Mondo 13.12.2016
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokez, oštro po klubovima Prve lige. Foto: Tanjug/ Tanja Valič Regularnost u srpskom fudbalu odavno se dovodi u pitanje, a najnovija izjava predsednika FS Srbije, Slaviše Kokeze, dodatno pojačava sumnju… »

Beogradski centar za bezbednosnu politiku: Sve slabiji integritet srpske policije

Kurir 13.12.2016
BEOGRAD - Integritet policije u Srbiji oslabljen je zbog njene politizacije, nesrazmere između visoke percepcije građana o korupciji u toj službi i malog broja krivičnih prijava protiv policajaca, kao i zbog nemogućnosti saznavanja sudskog epiloga… »

Likvidiran Duraković

Alo 13.12.2016
U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 21.20 sati u Bihaću, ubijen je visoki oficir Oružanih snaga BiH Sead Duraković. Kako se navodi, do pucnjave je došlo pored Durakovićeve porodične kuće, a patrola policije je na licu mesta zatekla samo njegovo… »

Lalatović: Vučiću, dabogda vladao još 50 godina

B92 13.12.2016
Trener Vojvodine Nenada Lalatović održao je izuzetno zanimljivu konferenciju za medije. Lalatović je govorio o isključenju protiv Javora, sudiji Bojanu Nikoliću, predsednik FSs Slaviši Kokezi, ali i o premijeru Aleksandru Vučiću. "U Ivanjici sam… »

Zaev: Gruevski ne sme da formira vladu, konačni rezultati tek dolaze

Novi magazin 13.12.2016
Lider Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoran Zaev pozvao je danas stranke koje su dobile mandate na vanrednim parlamentarnim izborima da ne ulaze u vladinu koaliciju sa VMRO DPMNE. Na konferenciji za novinare u Skoplju, Zaev je rekao da… »

Božović: Ako budem hteo da idem, reći ću

Beta 13.12.2016
Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da uvek ima motiv za rad i pobede i da mu se ne dopadaju priče o njegovom odlasku koje su se pojavile uoči utakmice protiv Radnika. "Svaki trener uvek ima motiv da radi, motiv za pobedama i… »

NATO spreman da interveniše na Balkanu, ako i kad…

Studio B 13.12.2016
NATO je spreman operativno da interveniše kad to bude potrebno kako bi sprečio međuetnički sukob i promovisao sigurnost i stabilnost, piše u tajnom dokumentu NATO-a o situaciji na zapadnom Balkanu, otkriva zagrebački Večernji list. Dokument, u koji… »

Crnogorci još dva koraka bliži Evropi

Večernje novosti 13.12.2016
Crna Gora u Briselu otvorila nova važna poglavlja u pregovaračkom procesu. Do sada 26 otvorenih i dve privremeno zatvorene tema EU pregovora. NA međuvladinoj konferenciji u Briselu, Crna Gora je u ponedeljak otvorila nove pregovore o pristupanju… »

NBS brani dinar, kurs sutra 123,4324

B92 13.12.2016
Dinar će sutra ojačati prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs će iznositi 123,4324 dinara za evro. Narodna banka Srbije je i danas intervenisala prodajom 10 miliona evra na međubankarskom deviznom tržištu kako bi ublažila prekomerne… »