Arhiva vesti 06.06.2018

"Zemlje Balkana hoće da budu zajedno i da žive u miru"

Vesti online 06.06.2018
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji je na poziv ministra nacionalne odbrane Grčke Panosa Kamenosa, prisustvovao danas Danu visokih zvanica multinacionalne vežbe "SOFEX - Salamis Storm 18" u Neo Peramosu, izjavio je da je zadovoljan rezultatima… »

Misteriozne letelice nad Srbijom: Ministarstvo odbrane otkriva o čemu je reč

Blic 06.06.2018
Srbiju su krajem marta nadletale bespilotne letelice, potvrdio je tada ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ali do sada nije bilo detaljnijeg objašnjenja čiji su dronovi. Podsetimo, ministar Stefanović je prilikom odgovaranja na pitanja… »

Čak 100 doktorata sa privatnih fakulteta na proveri

RTV 06.06.2018
BEOGRAD - Devet privatnih univerziteta sa ukupno 22 fakulteta izdavalo je svojevremeno doktorate, neki sporadično, a neki u kontinuitetu, iako nije imalo dozvolu za izvođenje magistarskih studija, a samim tim ni odbranu doktorata, pišu "Večernje… »

Gradski odbor SNS odlučio da Vesića predloži za zamenika gradonačelnika Beograda

Novi magazin 06.06.2018
Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je danas jednoglasno da za zamenika gradonačelnika Beograda predloži dosadašnjeg gradskog menadžera Gorana Vesića. U saopštenju naprednjaka navodi se da će za članove Gradskog veća… »

Mračna prošlost ostrva Sentosa, mesta susreta Trampa i Kima

RTS 06.06.2018
Ostrvo Sentosa, mesto istorijskog susreta američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong Una, danas je popularna turistička destinacija u Jugoistočnoj Aziji sa poznatim terenima za golf i peščanim plažama. Ostrvo u… »

Malinar uništio ceo rod: Neće da moli vlastodršce (VIDEO)

Vesti online 06.06.2018
Jedan malinar je, nezadovoljan odlukom kolega da prekinu protest i blokadu puta ka Crnoj Gori, uništio ceo rod. Ovo je odgovor pravog domacina,koji nije spreman da moli one zbog kojih je u losoj situaciji..a vi placipicke malinarske koje ste bili spremni… »

Advokat: Zdravko Mamić u bijegu, na potezu BiH

Al Jazeera 06.06.2018
Kad okrivljenika nema na proglašenju presude, objašnjava Branko Šerić, a kazna je pet godina i veća, može se smatrati da je u bijegu. Bivši čelnik i sadašnji savjetnik zagrebačkog Nogometnog kluba Dinamo Zdravko Mamić, nakon presude na… »

Evro danas 118,12 dinara

Vesti online 06.06.2018
Dinar je u sredu zadržao približno istu vrednost prema evru kao juče i zvanični srednji kurs iznosi 118,1298 dinar za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije (NBS). Evro je juče koštao 118,1249 dinar a NBS je kupila 25 miliona evra da bi… »

Volstrit vođen tehnologijom pogurao Nasdak do rekorda

Večernje novosti 06.06.2018
Volstrit je utorak završio u neskladu, ali je indeks Nasdak postavio nov rekord kao odgovor na oštar porast tehnoloških akcija. Volstrit je utorak završio u neskladu, ali je indeks Nasdak postavio nov rekord kao odgovoru na oštar porast tehnoloških… »

Putin: Hrabra odluka Trampa

Danas 06.06.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin je danas izjavio da bi Vašington morao da ponudi Severnoj Koreji čvrste bezbednosne garancije, ukoliko želi da postigne sporazum o nuklearnom razoružanju. Putin je izrazio nadu da će sastanak američkog predsednika… »