Arhiva vesti 31.05.2016

Šćepanović u stručnom štabu Sakramenta tokom Letnje lige

Sportski žurnal 31.05.2016
Bivši košarkaški reprezentativac Jugoslavije Vlado Šćapanović pridružiće se Vladu Divcu i Predragu Stojakoviću u Sakramento Kingsima, pošto će raditi u stručnom štabu tokom Letnje NBA lige. Kako prenosi specijalizovani košarkaški sajt… »

Dan bez duvanskog dima

Danas 31.05.2016
Danas je Svetski dan bez duvanskog dima, koji sadrži oko sedam hiljada hemikalija, od kojih 250 štetnih po zdravlje i 70 kancerogenih, a svake godine više od pet miliona ljudi u svetu umire od posledica upotrebe duvana. Dr Ika Pešić iz Savetovališta… »

U eksploziji u skladištu oružja u Indiji 17 mrtvih

Večernje novosti 31.05.2016
Najmanje 17 pripadnika vojske je poginulo, a 20 je povređeno u eksploziji u skladištu oružja u zapadnoj Indiji. NjU DELHI - Najmanje 17 pripadnika vojske jutros je poginulo, a 20 je povređeno u eksploziji u skladištu oružja u zapadnoj Indiji, javili… »

DRI: Revizija finansijskih izveštaja u PUPS, SDPS, SDS i SVM

Dnevnik 31.05.2016
Državna revizorska institucija započela je reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja za. 2015. godinu Partije ujedinjenih penzionera Srbije, Socijaldemokratske partije Srbije, Socijaldemokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara… »

Incident na protestu - automobil uleteo među demonstrante

RTV 31.05.2016
SKOPLJE - Pristalice građanskog pokreta "Protestujem" zatražili su ponovo večeras sa protesta u Skoplju potpuno ukidanje odluke o aboliciji funkcionera obuhvaćenih istragom zbog afere "Prisluškivanje", kao i ostavku predsednika Đorđa Ivanova… »

Ni Mojkovačka bitka, ni Dubrovnik nisu bili u interesu CG Tanjug

Studio B 31.05.2016
Premijer Milo Đukanović rekao je danas da ni Mojkovačka bitka 1916, kao ni Dubrovnik 1991, nisu bili u nacionalnom interesu Crne Gore iz čega, kako je poručio, treba zvući nauk i striktno slediti nacionalne interese države. Đukanović je to rekao… »

Vučićevi gase Oliverovu stranku

Vesti online 31.05.2016
Dojučerašnje stranačke kolege smenile su predsednicu Skupštine opštine Severna Kosovska Mitrovica Kseniju Božović. Umesto nje, izglasan je Dejan Gurešić koji se deklarisao kao samostalni odbornik. Priprema za smenu Božovićeve, koja je članica… »

Novi muftija srbijanski Numan: U Srbiju dolazim čim završim poslove u Australiji

Kurir 31.05.2016
BEOGRAD - Novoizabrani srbijanski muftija Abdulah Numan najavio je da će doći u Srbiju i preuzeti dužnost čim u Australiji zamrzne svoj status na univerzitetu i završi privatne obaveze. On je za ispričao kako je živeo sa pripadnicima raznih vera i… »

Asanž: Oland je prevarant kao mnogi političari

Novi magazin 31.05.2016
Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž, koji se četiri godine nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu, optužio je danas francuskog predsednika Fransoaa Olanda da je "prevarant kao mnogi političari". "Ne možemo ni mnogo da mu zamerimo što je licemer. To je… »

Oland ne odustaje od Zakona o radu, Francuskoj preti haos

RTV 31.05.2016
PARIZ - Francuski predsednik Fransoa Oland i socijalistička vlada odbijaju da odustanu od reforme Zakona o radu, što će, sudeći prema najavama sindikata, izazvati nove štrajkove i novi haos u zemlji uoči održavanja evropskog fudbalskog prevenstva… »