Arhiva vesti 31.05.2016

Konačan spisak Španije za EURO: Otpali Isko i Saul!

Mozzart sport 31.05.2016
Del Boske odabrao 23 fudbalera koji treba da odbrane titulu šampiona Evrope. I Visente Del Boske se odlučio za 23 ratnika, a Francusku ovog leta neće videti Isko i Saul Njigez. I dok za prvog izostavljanje sa konačnog spiska ne čudi, jer je ređe… »

Kovač: Naši zahtevi ušli u pregovarački proces Srbije i EU

N1 Info 31.05.2016
Hrvatska je osigurala da njeni zahtevi uđu u pregovarački proces Srbije i Evropske unije, rekao je hrvatski šef diplomatije Miro Kovač. On je istakao da Hrvatska “zaista sme da bude zadovoljna svojim postignućima“. “Uspeli smo da osiguramo da u… »

Pao krivi selektora Srbije za neuspeh: Pogrešili smo sa Đorđevićem

Blic sport 31.05.2016
Iza košarkaša Panatinaikosa je očajna sezona... Ostali su bez fajnal-fora Evrolige, a “zeleni” nisu uspeli ni da se dokopaju titule u grčkom prvenstvu. Olimpijakos je odneo šampionski lovor i poslao velikog Dijamantidisa u penziju bez pehara… »

SIPA: u Banjaluci uhapsila Sinišu Macana

Blic 31.05.2016
Bivši direktor Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmenu podataka BiH (IDDEEA) Siniša Macan uhapšen je jutros u Banjaluci. Prema rečima izvora „EuroBlica“ iz Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), Macan je uhapšen po nalogu… »

Hrvatska je sebi pucala u nogu: Sad je red da Zagreb pozove Nikolića

Pravda 31.05.2016
Iako bi na su­tra­šnjoj sed­ni­ci Ko­mi­te­ta stal­nih pred­stav­ni­ka Evrop­ske uni­je tre­ba­lo da bu­de obe­lo­da­nje­no re­še­nje ko­je bi do­ve­lo do hr­vat­ske de­blo­ka­de po­gla­vlja 23 u pre­go­vo­ri­ma… »

Putevi prohodni, bez vanrednih zastoja i prekida

Blic 31.05.2016
Još uvek povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi doprinose danas dobroj prohodnosti puteva, intenzitet saobraćaja je na autoputevima umeren, bez dužih zadržavanja na naplatnim rampama, a slično je na drugim državnim putevima prvog i drugog reda… »

Vučković: Razmišljam o kandidaturi za predsednika DS

RTV 31.05.2016
BEOGRAD - Funkcionerka DS Nataša Vučković izjavila je danas da razmatra da li će se kandidovati za predsednicu te partije i dodala da će se opredeliti nakon što bude sagledala da li će moći da odgovori na sve zahteve i probleme. "To je još uvek… »

Spor o izgradnji Đinđićevog spomenika

Al Jazeera 31.05.2016
Tek što je najavljena, ideja o otkrivanju Đinđićevog spomenika podijelila je vlast i opoziciju. Premijer Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u Beogradu, 2018. godine, biti otkriven spomenik ubijenom predsjedniku Vlade Zoranu Đinđiću. Tek… »

Morata: Drugačiji sam igrač, želim povratak u Real

Blic sport 31.05.2016
Fudbaler Juventusa Alvaro Morata potvrdio je da ima veliku želju da se vrati u Real Madrid i osvaja trofeje sa klubom u kojem je počeo karijeru. Foto: Reuters Alvaro Morata Real na leto ima opciju da španskog napadača povuče iz Juventusa za 30… »

Spuštanje lopte: Nemačka pokreće "mir sa Rusijom" - produženje sankcija pod znakom pitanja!

Pravda 31.05.2016
BERLIN - Nije tajna da su neke države članice Evropske unije skeptične u pogledu produženja sankcija Rusiji zbog ukrajinske krize i neizvesno je da li će 28-člani blok odlučiti da te sankcije obnovi, izjavio je danas nemački ministar spoljnih… »