Arhiva vesti 29.06.2018

Zatvaranje Kosovske ulice za saobraćaj

InfoKG 29.06.2018
Zbog održavanja koncerta Dina Merlina na Kneževom arsenalu, sutra od 17 časova do završetka istog, za saobraćaj će biti zatvorena Kosovska ulica, od Ulice Lepenički bulevar do Ulice Stojana Protića. U navedenom vremenskom periodu u ovom delu… »

Prodavao vodu od kuvanja viršli kao eliksir zdravlja

Radio 021 29.06.2018
Jedan umetnik iz Vankuvera prodavao je vodu od kuvanja viršli kao eliksir zdravlja na uličnom festivalu i ljudi su to kupovali. Kanađanin je prodavao bočice takve vode pod nazivom "Hot dog water" po ceni od 38 dolara. Kako kaže, skuvao je oko 100… »

Priština: ZSO će biti formirana po kosovskom ustavu

RTS 29.06.2018
Zajednica srpskih opština (ZSO) na Kosovu i Metohiji biće formirana prema kosovskom ustavu i neće imati izvršnu moć, stav je Brisela koji je tokom poslednje runde dijaloga na tehničkom niivou saopšten prištinskoj delegaciji, piše prištinska… »

Aerodrom "Nikola Tesla" dobitnik nagrade za najbolju kompaniju

RTS 29.06.2018
Britanski korporativni e-magazin ACQ5 dodelio je beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" nagradu za najbolju kompaniju, a vršiocu dužnosti generalnog direktora, Saši Vlaisavljeviću, nagradu za najinspirativnijeg lidera u Centralnoj i Istočnoj Evropi u… »

Kad Dodik deli odlikovanja...

B92 29.06.2018
Banjaluka -- Predsednik RS Milorad Dodik Ordenom Republike Srpske na lenti odlikovao Vojsku Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo zdravlja Srbije. Oni su ordenje dobili za "naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju sveukupnih… »

Otvoren pogon belgijske kompanije za roletne u Zrenjaninu

Nova ekonomija 29.06.2018
Proizvodni pogon belgijske kompanije Talent 4 Blinds (T4B), koja se bavi proizvodnjom roletni i dekoracije za prozore otvoren je u Zrenjaninu. Pogon je otvoren u iznajmljenoj proizvodnoj hali preduzeća Alpin u zrenjaninskoj industrijskoj zoni "Ečka -… »

Poznata satnica beogradskog koncerta Dubioze kolektiv sutra na Tašmajdanu

Danas 29.06.2018
Ostao je još samo jedan dan do samostalnog koncerta grupe Dubioza kolektiv na stadionu Tašmajdan i poznata je satnica njihovog nastupa. Kako najavljuju, koncert na otvorenom će se održati bez obzira na nepredvidive vremenske prilike, a po poslednjim… »

Tramp udara tarife, a komunistička Kina ih briše

Vesti online 29.06.2018
Kina je najavila ukidanje restrikcija stranih investicija u određenim sektorima. To se tumači kao novi potez u cilju otvaranja ove azijske zemlje u trenutku kada se priprema za mogući trgovinski rat sa SAD. Ublažavanje restrikcija će stupiti na… »

Lavrov: Povlačenje iz Sirije zavisi od situacije, roka nema

RTV 29.06.2018
MOSKVA - Moskva ne postavlja "veštačke vremenske rokove" za povlačenje svojih trupa iz Sirije, jer taj proces zavisi od situacije na terenu, rekao je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Mi ne volimo veštačke rokove. Dosledno… »

Ed Širan optužen da je plagirao Marvina Geja

BBC News 29.06.2018
Pevak je optužen da je plagirao delove pesme "Let's Get it On" i ako bude proglašen krivim moraće da plati 100 miliona dolara. Pevač Ed Širan opužen je da je ukrao delove pesme Let's Get It On Marvina Geja, a tužitelji traže odštetu od 100… »