Arhiva vesti 14.08.2018

"Život nam pretvorili u pakao": Hrvatica i Bugarin brutalno pretukli gej par u Belgiji i to im nije bio prvi put (foto)

Blic 14.08.2018
Italijanski crtač stripova Mauro Padovani (47), koji živi u Belgiji, na Fejsbuku je objavio šokantne fotografije sebe i svog muža Tomasa Frimena (59), snimljene nakon napada svojih komšija, Hrvatice koju su lokalni mediji identifikovali kao Jasminu… »

Liverpul prijavio Salaha policiji

Večernje novosti 14.08.2018
Fudbaler je svestan okolnosti koje su dovele do toga i interno ćemo rešiti ovu situaciju. Klub, kao ni igrač, više se neće oglašavati na ovu temu – saopštili su “crveni”. Najbolji fudbaler Premijer lige prošle sezone Mohamed Salah pozvan je… »

MSK: Kupca traže u novom krugu

Večernje novosti 14.08.2018
Neizvesno da li za MSK iz Kikinde ima zainteresovanih investitora ili čekaju još nižu početnu cenu za partnerstvo. U prvom pozivu prag bio 38,5 miliona evra, u drugom 20,4 miliona evra. ZVANIČNO će se znati danas, jer je to datum za kada je zakazano… »

Smenjen šef policije, slao ćerku službenim džipom na more

N1 Info 14.08.2018
Vlada Makedonije razrešila je direktora policije Lazara Velkovskog zbog toga što je službeno vozilo koristio za privatne potrebe. Smenu direktora Biroa javne bezbednosti zastražio je ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski, nakon višednevnih… »

Ističe rok za plaćanje poreza

RT Kragujevac 14.08.2018
Gradska poreska uprava obaveštava poreske obveznike da rok za plaćanje poreza na imovinu fizičkih lica za treći kvartal ove godine ističe sutra. Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane… »

Beogradska berza danas prekinula rad

Radio 021 14.08.2018
Beogradska berza prestala je privremeno sa radom iz tehničkih razloga, saopštila je Beogradska berza. Odluku o prestanku trgovanja hartijama od vrednosti doneo je u 11.30 časova direktor Beogradske berze Siniša Krneta. Kako piše u saopštenju, odluka… »

Srbija i Kosovo: Karte na stolu

BBC News 14.08.2018
Predlog da se Kosovo podeli izazvao je napetosti među Srbima i Albancima, a onda naleteo na zid u vidu Angele Merkel. Ideja o podeli Kosova je dugo bila u zapećku, ali sada se vratila na velika vrata kao zvaničan stav Beograda. Predsednik Srbije… »

DS i SNS o kriminalu

RTS 14.08.2018
Demokratska stranka zahteva od državnih organa da državu od mafije vrate građanima i upozorava da "na ulicama Srbije upravo eskalira rat narko-mafije", saopštila je ova stranka. Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ocenio je da je sramno što… »

PSG: Jedino demokratska i evropska budućnost znači mir

Novi magazin 14.08.2018
Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković ocenio je danas da "na etnički isprepletenom Balkanu" jedino demokratska i evropska budućnost znači mir i prosperitet za ljude i da politika predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne sme… »

Posledica pada lire - jeftinije letovanje u Turskoj

Nova ekonomija 14.08.2018
Pad turske valute za 40 odsto može značiti jeftinije letovanje i šoping za srpske turiste. Za ovo leto je kasno, ali već sledeće godine letovanje u Turskoj moglo bi biti mnogo jeftinije nego ove godine, zahvaljujući ogromnom padu turske lire prema… »