Arhiva vesti » petak 08. mart 2019

Policajci poklanjali cveće sugrađankama prilikom rutinske kontrole

InfoLIGA 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart – Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da... »

Belivuk pravosnažno oslobođen

B92 08.03.2019
B92: Belivuk pravosnažno oslobođen
Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Veljka Belivuka optužbi i još dvojicu okrivljenih od optužbi za pomaganje u ubistvu Vlastimira Miloševića. Milošević je izrešetan na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta 2017. godine. Ovom odlukom, koja je objavljena na sajtu... »

Zaplenjeno više od pola kilograma kokaina

RTV 08.03.2019
RTV: Zaplenjeno više od pola kilograma kokaina
PARAĆIN - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Paraćinu zaplenili su više od pola kilograma kokaina i uhapsili M. M. (1995) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja,... »

Milorad Zajić iz Kline oslobođen optužbi za ratne zločine

Blic 08.03.2019
Osnovni sud u Peći oslobodio je danas povratnika u Klinu Milorada Zajića od optužbi da je izvršio ratni zločin protiv civila u selu Dušević, tokom sukoba na Kosovu i Metohiji. Sud smatra da optužbe protiv Zajića tužilaštvo nije dokazalo i takođe mu je ukinuo meru kućnog pritvora u kojem... »

Obeležava se Međunarodni dan žena

N1 Info 08.03.2019
U svetu se raznim manifestacijama obeležava Međunarodni dan žena kao deo borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost između žena i muškaraca. Taj praznik ustanovljen je u znak sećanja na demonstracije američkih radnica u Čikagu 1909. godine i njujorški marš više od 15.000... »

Milorad Dodik: Nećemo u Nato, uzalud pritisci

Večernje novosti 08.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH: Ovde vršlja London, a ne Moskva. AKO je iko na Balkanu vršljao i širio maligni uticaj, onda su to zapadne zemlje i njihove obaveštajne službe, a ne Rusija. Mnogo loših stvari koje su se ovde dešavale u poslednjih vek i po bilo je vezano upravo za taj... »

Tereza Mej 1. Put izgovorila i šokirala: Možda nikad ne izađemo iz EU ako ne usvojimo sporazum!

Kurir 08.03.2019
Britanska premijerka Tereza Mej upozorila je danas poslanike da Velika Britanija možda nikada neće napustiti EU ako sporazum koji je postigla s Briselom ne bude usvojen. Britanski parlament u utorak treba da glasa o sporazumu koji su poslanici već jednom odbili. Mej pokušava da obezbedi neke... »

Mihajlović: Nema razvoja društva ukoliko nema rodne ravnopravnosti

Novi magazin 08.03.2019
Predsednica Кoordinacionog tela Vlade Srbije za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema razvoja jednog društva ukoliko nema rodne ravnopravnosti koja predstavlja borbu za jednake uslove za sve ljude, saopšteno je iz njenog kabineta. Ona je na obeležavanju Međunarodnog... »

Policija još traga sa Vladimirom Ivanovićem

RTV 08.03.2019
RTV: Policija još traga sa Vladimirom Ivanovićem
KOSOVSKA MITROVICA - Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti, izjavio je da se i dalje traga za taksistom Vladimirom Ivanovićem, čiji nestanak je prijavljen 3.marta. "Angažovali smo sve resurse kako bi uspeli da pronađemo Ivanovića, koji se i dalje vodi kao nestalo... »

Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu

RTS 08.03.2019
RTS: Otvoren prvi Informativni centar MUP-a u Beogradu
Prvi Informativni centar MUP-a otvoren je u Beogradu, u Ulici Kralja Milana 54. Resorni ministar Nebojša Stefanović istakao je da je njegova uloga centra upostavljanje bolje saradnje građana i policije. Stefanović je naglasio da centar treba da pruži građanima sve informacije o radu policije,... »

©2019 Netmark d.o.o.