Arhiva vesti 08.03.2019

Forbs: Među najbogatijima na svetu 11 odsto žena

Danas 08.03.2019
Jedanaest odsto najbogatijih ljudi na svetu su žene, pokazuje lista magazina Forbs, prenosi Radio Slobodna Evropa. Među 2.043 najbogatijih na listi se nalazi 277 žena, koje zajedno poseduju 852,8 milijardi dolara. Među ženama na listi, većina njih… »

Policajci pripadnicama lepšeg pola čestitali 8. mart: Mislila sam da je redovna kontrola (foto)

Večernje novosti 08.03.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Zaplenjen kofer pun marihuane na punktu Merdare

RTS 08.03.2019
Na administrativnom punktu Merdare, prema Kosovu, carinici su zaplenili više od 25 kilograma marihuane kojom je bio ispunjen kofer jednog putnika albanske nacionalnosti. Prekršaj je otkriven 7. marta oko 21.30, kada je na red za kontrolu stigao autobus… »

Raskol na protestu u Somboru

Radio 021 08.03.2019
U Somboru je održan osmi protest "Jedan od pet miliona", kome je prisustvovalo nekoliko stotina građana, a došlo je i do raskola među organizatorima. Do raskola je došlo zbog toga što se deo organizatora koji dolaze iz desno orijentisanih stranaka… »

Kolarov ima novog trenera, Klaudio Ranijeri na klupi Rome

Sportski žurnal 08.03.2019
Ranijeri je bez posla od kako je dobio otkaz u Fulamu, a na mestu trenera Rome zamenio je Euzebija Di Frančeska. Fudbalski klub Roma zvanično je danas postavio Klaudija Ranijerija za novog trenera. - Oduševljeni smo zbog povratka Ranijerija. Ciljevi… »

Međunarodni dan žena 2019: Da li biste to rekli i muškarcu

Radio 021 08.03.2019
Žene, da li vam je neko nekada rekao nešto nepristojno, apsurdno ili zlurado za šta ste sigurne da nikada ne bi rekli nekom muškarcu? Ovim ženama jeste, i svoja iskustva dele pod heštegom #IfIWasAMan. Getty Images Šta kažeš?! To ne biste rekli… »

Palmer: Sporazum predviđa međusobno priznanje, moguće "prilagođavanje" granica

N1 Info 08.03.2019
Zamenik pomoćnika državnog sekretara SAD Metju Palmer izjavio je da se Amerika zalaže za postizanje trajnog sporazuma Beograda i Prištine, koji bi podrazumevao međusobno priznanje, ali i dodao da je "potpuno moguće" da bi takav sporazum uključivao… »

Sedmi protest u Vranju

Jug press 08.03.2019
VRANJE U Vranju je večeras održan sedmi protest “1 od 5 miliona – Vranje bez straha“ kome je prisustvovalo nekoliko stotina građana. Na protestu su govorili narodni poslanik i lider Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović i istoričar i… »

Rejting stranaka: Naprednjaci stoje najbolje, još 3 stranke preko cenzusa, a najveće iznenađenje Sergej i PSG

Blic 08.03.2019
Srpska napredna stranka ima stabilan rejting, a Pokret slobodnih građana nakon što ga je preuzeo Sergej Trifunović udvostručio je rezultat, pokazuje poslednje istraživanje agencije Faktor plus. Ukoliko bi se parlamentarni izbori održali u nedelju… »

Jeremić: Ocena o propalim pregovorima s Prištinom besprizorna farsa

Beta 08.03.2019
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da su najave o sukobima na Kosovu i Metohiji "neodgovorna, besprizorna i režirana farsa" i da ništa nije dalje od stvarnosti od tvrdnje da su pregovori propali, a da je istina da su Beograd i… »