Arhiva vesti 11.10.2017

Dug od pet miliona evra gradu - prosto nestao

Danas 11.10.2017
* Savet za borbu protiv korupcije utvrdio da je 566,4 miliona dinara, koliko su firme Pivej invest i So-lo invest dugovale Beogradu, jednostavno izbrisano iz kasnijih izveštaja, bez ikakvih naznaka da je taj dug ikada izmiren * Direkcija za građevinsko… »

Amerikanci u šoku, ne idu na Svetsko prvenstvo prvi put od 1986.

Blic sport 11.10.2017
Fudbalska selekcija SAD eliminisana je iz daljih takmičenja za Svetsko prvenstvo 2018, pošto je sa 2:1 izgubila od Trinidada i Tobaga. Foto: Robert Taylor / EPA; Fudbalska reprezentacija SAD Posle 28 godina Sjedinjene Američke Države neće igrati na… »

Austrija: Svinjska glava ispred smeštaja za izbeglice

B92 11.10.2017
Beč -- Austrijska policija u pokrajini Tirol trenutno istražuje novi slučaj postavljanja svinjske glave ispred smeštaja za izbeglice. Stanari izbegličkog smeštaja u mestu Kirhbihel pronašli su pred ulaznim vratima svinjsku glavu, i o tome… »

Eh, tek sad boli poraz na domaćem terenu u Beču!

Sportske.net 11.10.2017
Znate koji bismo bili na FIFA rang listi? Sastav prvog šešira je poznat, Čile se nije plasirao na Svetsko prvenstvo, Argentina jeste, pa sada više nema dileme. Prvi šešir će činiti domaćin Rusija, Brazil, Belgija, Nemačka, Poljska, Portugalija… »

Za akumulatore 7 miliona evra

Večernje novosti 11.10.2017
Švajcarski "Batagon" peti put povećao cenu za kupovinu somborske fabrike. Stečajni upravnik Ljubović smatra da je ova ponuda vrlo povoljna za FAS. ŠVAJCARSKA kompanija "Batagon internešenal" AG ne odustaje od kupovine Fabrike akumulatora Sombor… »

Britanski ambasador odgovorio Tačiju: Šta će Kosovo sa neprofesionalcima i poslušnicima?

Vesti online 11.10.2017
Nakon što je Hašim Tači ocenio dečjim i nediplomatskim ponašanje Ruri O'Konela, ambasadora Velike Britanije u Prištini, koji je u ponedeljak napustio skup na kojem je kosovski predsednik kritikovao međunarodnu zajednicu zbog neispunjenih… »

Privatni vrtići u Beogradu radiće od 7 časova

N1 Info 11.10.2017
Privatni vrtići, koji su na spisku za subvencije Grada Beograda počeće radno vreme od 7 časova ujutru, saopštila je gradska služba za informisanje, ali nije precizirano od kada će vrtići početi sa tim radnim vremenom. Grad Beograd subvencioniše… »

Deda uznemiravao devojčicu u gradskom autobusu

Dnevnik 11.10.2017
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. K. (82) i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je učinio krivično delo polno uznemiravanje. Sumnja se da se on, na ulici i u gradskom autobusu… »

Bodrožić: Brnabić potvrđuje da je marioneta na mestu premijerke

Novi magazin 11.10.2017
Potpredsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić ocenio je danas, komentarišući izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić da u Srbiji nema objektivnog novinarstva, da se njen vokabular u potpunosti uklapa u propagandu Srpske… »

Fitofarmacija najprometnija, novi pad EP Industrije

Kamatica 11.10.2017
Nešto intezivniji trgovački dan u odnosu na juče zabeležen je na Beogradskoj berzi. Ukupan promet u trgovanju iznosio je 16,8 miliona RSD (0,14 miliona EUR), dok se indeks Belex15 minorno pomerio na 727,2 poena. Najprometnija akcija na tržištu bila… »