Arhiva vesti 26.03.2019

Istraživanje: Demonstranti se bore protiv političkih elita, za slobodu medija, kažnjavanje korupcije

Danas 26.03.2019
Na protestima u više od sto gradova u Srbiji učestvuju građani koji pripadaju srednjoj klasi i koji protestuju zbog neslobode medija, korumpiranosti vlasti i nerešavanja pitanja kao što su nezaposlenost, siromaštvo i odlazak mladih. To je pokazalo… »

Amerika "ograđuje Meksiko: Za zid milijardu dolara

RTV 26.03.2019
VAŠINGTON - Vršilac dužnosti ministra odbrane SAD Patrik Šenahan ovlastio je Vojne inženjerske jedinice da počnu s planiranjem i izgradnjom oko 92 kilometara duge ograde visoke 5,5 metara u Jumi, u saveznoj državi Arizona, i u El Pasu, u Teksasu… »

Hokej u Srbiji: Bez leda, bez novca, ali s mnogo ljubavi

Radio 021 26.03.2019
Najbrži kolektivni sport svetu se na Balkanu igra gotovo 100 godina. U poslednje vreme stanje nije baš najbolje, ali hokejaši se bore koliko mogu. Vladan Drozdik Hokej te uči brzom razmišljanju, što može da bude veoma korisno u životu, kaže… »

Boškovićeva: Ovo je moj prvi Kup i nadam se da će ih biti još

B92 26.03.2019
Pohod na trofeje u ovoj sezoni, najbolja igračica sveta Tijana Bošković, nastavila je sa svojim klubom. Bogatom nizu trofeja Tijana je proteklog vikenda dodala novi, ovaj put u klupskom takmičenju osvojivši Kup Turske i naslov MVP-a sa Ezacibašijem… »

Izvršitelji iselili porodicu iz stana zbog duga za kredit u švajcarcima

Nova ekonomija 26.03.2019
Zbog duga banci za stambeni kredit u švajcarskim francima danas je iz stana iseljena jedna porodica u bloku 22 na Novom Begradu. Aktivisti su pokušavali da spreče iseljenje porodice Aksentijević na Novom Beogradu, dok je ispred stana bila policija… »

Policajac iz Vranja našao i vratio 1.000 dolara vlasniku

Dnevnik 26.03.2019
VRANjE: Policajac Nebojša Stanojković pronašao je u zgradi Policijske uprave u Vranju novčanik sa dokumentima i hiljadu dolara, nakon čega je vlasniku novčanik vraćen. Nedaleko od kancelarije u kojoj radi, na stolici u hodniku, Stanojković je… »

Šta sve mogu kamere Huawei P30 Pro telefona?

Benchmark 26.03.2019
Huawei je predstavio novu P30 seriju telefona, u kojoj se specifično izdvaja P30 Pro model sa svojim jedinstvenim i moćnim kamera sistemom. Sa P30 Pro telefonom, Huawei želi da ispiše nova pravila u domenu fotografisanja mobilnim telefonom, a u ovoj… »

Spomenice veteranima 63. padobranske brigade (FOTO)

Politika 26.03.2019
Slavna 63. padobranska herojska brigada postala je simbol otpora NATO agresiji i ne samo njoj. Gde god i kad god je bilo teško tu su bili padobranci iz 63. padobranske brigade. Malo zemalja može da se pohvali takvim junacima i takvom jedinicom… »

Haradinaj: Teško je verovati Evropljanima, videćemo da li je upotrebljena prekomerna sila prilikom hapšenja Đurića

Večernje novosti 26.03.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je danas da je teško više verovati Evropi i šefici evropske diplomatije Federiki Mogerini. Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, rekao je danas da je… »

Okrugli sto o nacionalnim manjinama

Jug press 26.03.2019
VRANJE ,,Službena upotreba jezika i pisma nacionalnih manjina u jedinicama lokalne samouprave“, tema je okruglog stola okviru projekta ,,Jačanje zaštite nacionalnih manjina u Srbiji“, koji je danas održan u Vranju. Srbija je dala značajan… »