Arhiva vesti 10.03.2016

Koji je sledeći potez ECB? Ekonomisti smatraju da je bolje da ne uradi ništa

Gde investirati 10.03.2016
Evropska centralna banka dovela se u nezgodnu situaciju – poplava jeftinog novca nema gotovo nikakvog učinka u ekonomiji. Doza se povećava – iako sve više stručnjaka taj recept smatra pogrešnim. Veće ECB-a sastaje se danas u Frankfurtu na Majni… »

Sava kod Sremske Mitrovice u stagnaciji

Radio 021 10.03.2016
Sava kod Sremske Mitrovice i Bosuta od juče je u stagnaciji sa vodostajem od 670, odnosno 744 centimetara, kažu u "Vodama Vojvodine". Mere redovne odbrane od poplava jutros su uvedene na još 15 kilometara na levom nasipu Tise kod Titela. Na šest… »

Fronteks: Moguće pogoršanje migrantske situacije i promene rute

Novi magazin 10.03.2016
"U poređenju sa prethodnim godinama kada smo u zimskim mesecima beležili osetan pad, to se ove godine nije dogodilo. Ostali smo nažalost na dosta visokom nivou. Tako da za sada (situacija) ne izgleda dobro, ali mislim da je isuviše rano da se dođe do… »

Samo uslovna kazna za pretnje smrću

Danas 09.03.2016
Osuđeni bivši funkcioneri Gradske toplane u Nišu zbog zastrašivanja novinara Južnih vesti. Niš - - Viši sud u Nišu pravosnažno je osudio na uslovnu kaznu zatvora od po šest meseci prethodnog direktora Gradske toplane Niš Milutina Ilića… »

Nadal: Šarapova mora da bude kažnjena

Mondo 10.03.2016
Španski teniser smatra da Ruskinja mora da "plati" zbog nemara. Iskoristio je priliku da kaže nešto i o sebi. Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill Rafael Nadal smatra da je Marija Šarapova pogrešila zbog ličnog nemara i da zbog toga mora da… »

Koliko birača ima u Srbiji

Politika 10.03.2016
Otkad je u ponedeljak Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave objavilo da je u Jedinstveni birački spisak (JBS) upisano 7.000.095 birača, ne prestaju spekulacije na temu zašto odjednom imamo oko 234.000 birača više nego na poslednjim… »

San:Verujte, kraljica želi da Britanija napusti EU

B92 10.03.2016
Urednik britanskog "Sana" Toni Galager kaće za BBC Radio 4 da je priča o tome da kraljica Elizabeta Druga želi da Velika Britanija napusti EU potpuno tačna. Bakingenska palata je demantovala ove tvrdnje. To piše evropsko izdanje američkog sajta… »

NS: DS sa listom "DS - dr Veljko Krstonošić"

RTV 10.03.2016
NOVI SAD - Demokratska stranka će na predstojećim izborima za Skupštinu Novog Sada nastupiti s listom pod nazivom Demokratska stranka - dr Veljko Krstonošić, saopštio je Gradski odbor DS u Novom Sadu. Osim novosadskih demokrata, na listi kandidata… »

Novi trejler za Doom sa naglaskom na multiplayer komponetU

IT svet 10.03.2016
Doom pucačina kompanije ID Software na tržištu će se pojaviti u naredna dva meseca, a Bethesda Softworks objavila je novi trejler u okviru kojeg se može videti mogućnost igranja većeg broja igrača koju ova igra nudi kao i veliki broj različitog… »

Toyota MIRAI premijerno u Beogradu

Auto blog 10.03.2016
Mnoštvo Toyotinih noviteta na sajamskoj manifestaciji “DDOR BG Car Show 05” Toyota Srbija će na sajamskoj manifestaciji “DDOR BG Car Show 05” u Beogradu, na štandu u hali 1 Beogradskog sajma, pored game vozila koja je u ponudi na tržištu… »