Arhiva vesti 10.03.2016

Lundin: Sigurno investiramo u Bor

Novi magazin 10.03.2016
Konibear je u intervjuu borskom listu "Kolektiv", pojasnio da je Lundin sa Friportom dugo razgovarao kako da zajedno izvedu ovaj proces i uveren je da projekat "Timok" na kome je nalazište Čukaru Peki i za američke partnere predstavlja stratešku… »

OBAVEŠTENJE: Štab za vanredne situacije upozorava Kragujevčane na obilne padavine

iKragujevac 10.03.2016
Na osnovu prognoze i upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na obilne padavine do 11. marta, Uprava za vanredne situacije MUP-a Srbije i Štab za vanredne situacije grada Kragujevca, obavestili su građane da će nadležne službe preduzeti… »

PS: Gotovo svi iz opštinskog odbora SPS iz Kule prešli u Pokret socijalista

Blic 10.03.2016
Članovi Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Kule pristupili su Pokretu socijalista, saopštila je ta stranka. Vojvođanski PS navodi da je toj stranci juče pristio gotovo ceo OO SPS iz Kule predvođen predsednikom Ognjenom… »

“Dolazak Lidla je izazov za Moje brendove”

Gde investirati 10.03.2016
Dolazak nemačkog trgovinskog lanca Lidl ne predstavlja pretnju već način da kompanija Moji brendovi još bolje pozicionira svoje proizvode. To je izjavila direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije Moji brendovi Svetlana Glumac koja u… »

Srpski Davos: Lapsusi, "prozivke" i smeh: Zašto je Kostiću "preporučeno" da promeni ime

Blic 10.03.2016
Da li su učesnici već bili umorni ili jednostavno samo opušteni, tek, lapsusi, "prozivke" i smeh obeležili su sinoćni, poslednji panel drugog dana Kopanik biznis foruma, popularno nazvanog "Srpski Davos". Moderator te sionoćne zaključne sesije, na… »

U Srbiji ZAROBLJENO 2.000 migranata: "Ne želim da ostanem ovde!"

Blic 10.03.2016
Niko od oko 2.000 izbeglica zarobljenih u Srbiji po zatvaranju balkanske rute neće moći da ostane u zemlji ako ne zatraži azil, ili ne prihvati neku drugu opciju za legalni ostanak. U Komesarijatu za izbeglice veruju da će se većina ipak opredeliti… »

Stefanović: Pajtić poslednji koji zna ššta je pristojnost

Blic 09.03.2016
Potpredsednik Glavnog odbora SNS Nebojša Stefanović saopštio je večeras da je, nažžalost, koristeći najgori jezik uvreda i mržžnje, lider DS Bojan Pajtić jošš jednom pokazao da je poslednja osoba u Srbiji koja zna ššta je pristojnost. "Ako… »

Džipom U Specijalce: Goca Božinovska se zakucala u BMW obezbeđenja Brankice Stanković

Blic 09.03.2016
Pevačica Goca Božinovska naletela je danas džipom na blindirani BMW u kom su se nalazili pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), saznaje "Blic". Nesreća se dogodila danas posle podne u beogradskoj ulici Stojana Aralice ispred broja 23… »

TURSKI PESNIK SE IZVINIO ZA OBARANjE SU-24: Molim ruski narod i klečim pred majkom ruskog pilota! (VIDEO)

Pravda 10.03.2016
Poznati turski pesnik Husein Hajdar objavio je video–snimak u kojem se izvinio čitavom velikom ruskom narodu za politiku Ankare i posebno majci poginulog pilota Su–24. Poznati turski pisac Husein Hajdar napisao je pesmu u kojoj se izvinio ruskom… »

Red ispred Ministarstva: 2.500 hoće posao

B92 10.03.2016
Kopaonik -- Ministarstvo poljoprivrede je iz budžeta obezbedilo oko 30 miliona evra za početak realizacije IPARD programa za poljoprivrednike. To je izjavio državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede Danilo Golubović i naveo da će krajem godine… »