Arhiva vesti 10.03.2016

ŠTA NAM STRANKE PORUČUJU: Analiza izbornih slogana za izbore 2016.

Pravda 10.03.2016
Većina političkih stranaka oblepila je Srbiju svojim izbornim porukama i pre raspisivanja izbora. Stručnjak za marketing Cvijetin Milivojević kaže da je važno shvatiti da pored plakata prolazimo svakodnevno i da je zato važno da u dizajnerskom… »

Kajanje Dragana Vulića: Nosim žig jer sam potpisao da se Milošević izruči Hagu

Kurir 10.03.2016
BEOGRAD - Bio sam šokiran odlukom Vlade Srbije da izruči Miloševića Hagu. Niko od nas to nije očekivao tog dana, o tome se prethodno nije pričalo. Bio je to pravi cunami. Ne znam zašto se toliko žurilo. Ja sam samo kao običan državni činovnik… »

KO JE OVDE MARINKO?! Da li možete da prepoznate ko je pevač, a ko njegov sin?

Kurir 10.03.2016
Nikola Rokvić u novoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato dobio je zadatak da imitira svog oca Marinka. Mladi Rokvić postavio je na svoj Tviter profil fotografiju sa svojim ocem Marinkom Rokvićem. Ono što je neobično, to je što je na fotografiji… »

Srpski biznismeni tvrde da ne bi radili u Vladi

Nova ekonomija 10.03.2016
"Posećujem Forum iz godine u godinu i nisam član nijedne partije. Naslušao sam se ovakvih priča do sada, ali me zanima da li biste se vi prihvatili da vam buduća Vlada ponudi mesto koje je adekvatno vašim znanjima kako bi mogli da date lični… »

Vlasnik Ikee garderobu kupuje na buvljaku

Nova ekonomija 10.03.2016
Osnivač i vlasnik čuvene švedske firme Ikea Ingvar Kamprad izjavio je da kupuje svu svoju garderobu na buvljaku da bi uštedeo novac. On je u dokumentarnom programu, koji je emitovao TV4 kanal švedske televizije, čak rekao da misli da je sve što… »

Restrukturiranje Srbijagasa uslov za EU

B92 10.03.2016
Kopaonik -- Državna sekretarka u Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović kaže da je restrukturiranje Srbijagasa uslov za otvaranje poglavlja 15 o energetici. Ona je na Kopaonik biznis forumu rekla da je do sada dosta urađeno u… »

Sirijci uz rusku pomoć oslobađaju Palmiru?

Vesti online 10.03.2016
Najmanje 20 boraca Islamske države je ubijeno, a sirijska vojska se uz podršku Rusije priprema za ofanzivu da oslobodi Palmiru. Svetske agencije javljaju da je i više od 50 džihadista ranjeno u najmanje 35 sirijskih i ruskih vazdušnih napada na… »

Sindikat kupio auto od novca za rehabilitaciju radnika

Radio 021 10.03.2016
Predstavnici sindikata u termoelektrani "Nikola Tesla" kupili su novu "škodu fabiju" od 14.000 evra za potrebe "sindikalnih aktivnosti" od novca koji je njihova organizacija dobila za rehabilitaciju članova. Ista sredstva korišćena su i za večernju… »

Šešelj optužuje Sandu Rašković Ivić

RTV 10.03.2016
BEOGRAD - Lider radikala Vojislav Šešelj isključio je danas mogućnost koalicije sa DSS i Dverima jer je, kako je rekao, Sanda Rašković Ivić kompromitovana ličnost, koja se deklariše kao srpski patriota isključivo iz lične koristi. 285. Šešelj… »

Dojče vele: Merkelova izbačena iz Balkan ekspresa?

RTS 10.03.2016
Nemačka štampa ocenjuje da je "zatvaranje balkanske rute fijasko i to ne samo iz humanitarnih razloga" i da bi "ono moglo da na političkom planu znači konačno kidanje veza između nemačke kancelarke Angele Merkel i većine, koja se ograđuje", ali… »