Arhiva vesti 10.03.2016

FSS: Skupština 18. marta, otežana pozicija oko Kosova

Dnevnik 10.03.2016
Odbor za hitna pitanja FSS utvrdio je da će Šesta sednica Skupštine FS Srbije u ovom sazivu biće održana u petak, 18. marta u Sportskom centru u Staroj Pazovi. Analizirana su pitanja u vezi sa sprovođenjem izbora u FS Srbije. Zaključeno je da se o… »

Mekejn: Pozdravljam Vučića što se odupire Putinu

N1 Info 10.03.2016
Bez obzira na to ko budu kandidati na predsedničkim izborima i ko na kraju pobedi, Sjedinjene Američke Države moraju da nastave da pomažu Balkanu i da se zalažu za integraciju regiona, poručio je senator Džon Mekejn koji je ocenio da je Srbija… »

Beograde, futsal se vraća u Arenu: Vreme je da padne svetski rekord!

Mozzart sport 10.03.2016
Ulaznice za baraž protiv Portugalije u prodaji od 14. marta. Futsal se vraća u Beogradsku arenu nakon nešto više od mesec dana. Srpska publika imaće priliku da u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Portugalije (22. mart… »

Bajden: Islamska država posrće, ali treba vremena da bude poražena

Kurir 10.03.2016
Američki potpredsednik Džozef Bajden izjavio je danas u obraćanju američkim vojnicima na obuci u Jordanu da je takozvana Islamska država "već počela da posrće, ali će biti potrebno dosta vremena da ona bude poražena". Bajden je američkim vojnim… »

U fazi pripreme 18 strateških projekata

RTS 10.03.2016
Na trećem sastanku Nacionalnog odbora za investicije, zaključeno je da je u fazi propreme 18 strateški relevantnih infrastrukturnih projekata vrednosti 1,9 milijardi evra, među kojima je i izgradnja auto-puta od Niša do Prištine. Vlada Srbije… »

Turska, udavilo se petoro migranata, među njima beba

RTS 10.03.2016
Devet osoba je spaseno, a petoro se utopilo kod zapadne obale Turske. Petoro migranta, među kojima i tromesečna beba, udavilo se kod zapadne obale Turske kada se prevrnuo čamac kojim su se uputili u Grčku, javili su turski mediji. Turska agencija… »

Žarko Korać na listi LDP

Danas 09.03.2016
Boris Tadić, Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i Miroslav Aleksić postigli juče dogovor o zajedničkom nastupu na izborima *U prvih 15 na izbornoj listi, SDS, LDP i LSV imaće po pet predstavnika. Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića… »

Pravosnažno: Država ne vraća Miškoviću kauciju

Mondo 10.03.2016
Vlasniku "Delte" Miroslavu Miškoviću neće uskoro biti vraćeno 12 milona evra jemstva, koje je položio da bi se branio sa slobode. Apelacioni sud pravosnažno odbacio njegov zahtev. Foto: MONDO Sivački Goran Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je… »

rEVOLUTION festival: Skunk Anansie i John Digweed

Mondo 10.03.2016
EXIT Tim najavio drugi po redu rEVOLUTION festival u Temišvaru. Dolaze Skunk Anansie i John Digweed! EVOLUTION Festival, koji drugu godinu za redom organizuje EXIT Tim u saradnji sa AAA Production, održaće se 3. i 4. juna 2016. godine u Temišvaru u… »

Stefanović: Srbija ne može da primi 100.000 migranata

Blic 10.03.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da Srbija ne može da primi 100.000 migranata i da mora da zaštiti svoje stanovništvo i svoju teritoriju dodajući da od trenutka kada je zatvorena granica ni jedan migrant nije ušao u… »