Arhiva vesti 10.03.2016

SNS: Pajtić priznao

Dnevnik 10.03.2016
Srpska napredna stranka saopšila je danas da je Bojan Pajtić, u intervjuu jednom magazinu, priznao da će se stranke novog DOS, stranke koje promovišu izolaciju države, socijalisti, i svi ostali, ujediniti, i da će se dogovoriti i učiniti sve da… »

Priznanje nezavisnosti ostaće nedosanjani san Prištine

Beta 10.03.2016
Direktor Vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da će odluka Srbije da prizna nezavisnost Kosova ostati "nedosanjani san prištinskih separatista". Reagujući na izjavu novoizabranog kosovskog predsednika Hašima Tačija… »

Sutra oblačno s kišom, na planinama sneg

Novi magazin 10.03.2016
U Srbiji će sutra oblačno sa kišom, na planinama sa snegom. Tokom dana postepeno očekuje se slabljenje a uveče i prestanak padavina, prvo na jugu i jugoistoku. Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od 3 do 7 a… »

Nastavljeno Suđenje Maji Adrovac: Optužena ponovo negirala umešanost u atentat na Beka

Kurir 10.03.2016
Maja Adrovac negirala je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je pomogla u NN osobi u pokušaju ubistva biznismena Milana Beka u novembru 2014. godine. Izlažući svoju odbranu, ona je istakla da nikada u životu nije u rukama držala ni… »

Šešeljevi četvrti na glasačkom listiću

Dnevnik 10.03.2016
Republička izborna komisija proglasila je listu „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” za parlamentarne izbore 24. aprila. Izborna lista radikala. prvobitno nije bila prihvaćena jer je potvrda o biračkom pravu jednog od 250 kandidata… »

Lavice Srbije u četvrtom šeširu za turnir u Riju

Dnevnik 10.03.2016
U švajcarskom gradu Mijeu, u petak od 15.30 časova, u središtu FIBA, biće obavljen žreb za ženski i muški olimpijski turnir u Riju. Kako je FIBA danas objavila, naše seniorke, aktuelne evropske šampionke, naći će se u četvrtom šeširu. Naime… »

Britanska TV dobila podatke o 22.000 militanata

Slobodna Evropa 10.03.2016
Britanska televizija "Skaj njuz" došla je u posjed nekoliko desetina hiljada dokumenata koji sadrže imena, adrese, brojeve telefona i porodične kontakte 22.000 militanata koji su se priključili "Islamskoj državi Irak i Levant" (IDIL). "Skaj njuz" je… »

Iz jame rudnika Banovići izvučeno telo nastradalog rudara

Večernje novosti 10.03.2016
U jami "Omazići" rudnika mrkog uglja "Banovići" došlo je do nesreće u kojoj, prema prvim informacijama, ima zatrpanih rudara. Iz jame "Omazići" Rudnika mrkog uglja "Banovići" večeras je izvučeno je telo 42-godišnjeg rudara Nermina Šehića, koji… »

Mrkela zvao Živkovića protiv Andore

Dnevnik 10.03.2016
Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković, koji je na „ledu” u Partizanu zbog odbijanja da produži ugovor, biće na spisku mlade reprezentacije Srbije. za utakmicu sa Andorom u kvalifikacijama za EP. Selektor Tomislav Sivić pozvaće fudbalera koji… »

Oko 16.000 izbeglica i dalje u Idomeniju na kiši i u blatu

RTV 10.03.2016
IDOMENI - U improvizovanom izbegličkom kampu u Idomeniju oko 16.000 izbeglica, mahom žena i dece, i dalje čeka da pređe granicu i nastavi put ka Zapadnoj Evropi, uprkos porukama evropskih i grčkih političara da je balkanska migrantska ruta… »