Arhiva vesti 10.03.2016

Suzavac na početku sednice Skupštin Kosova

Beta 10.03.2016
- Sednica Skupštine Kosova danas je odmah na početku prekinuta jer su poslanici opozicije opet bacili suzavac. Nakon što je aktiviran suzavac, predsednik Skupštine Kadri Veselji dao je pauzu od 10 minuta. Na dnevnom redu sednice je 18 tačaka, medju… »

Florida: Četvorogodišnjak upucao majku u leđa

Radio 021 10.03.2016
Istražitelji pokušavaju da utvrde kako se četvorogodišnji dečak dočepao pištolja kojim je danas upucao svoju majku Džejmi Gilt (31) u trenutku dok je ona vozila kamionet. Nesrećna žena, poznata kao velika pobornica slobodne prodaje oružja u… »

Zasedalo Gradsko veće

RT Kragujevac 10.03.2016
Gradsko veće utvrdilo je Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i ruralnog razvoja za 2016. godinu. U budžetu grada za te namene biće izdvojeno 24.700.000 dinara. Na sednici je usvojen izveštaj o radu Saveta za zdravlje i doneta… »

Tači: Priznanje Kosova paralelno sa EU integracijom Srbije

RTV 10.03.2016
BEČ - Nedavno izabrani kosovski predsednik Hašim Tači ocenio je da će priznanje Kosova od strane Srbije ići paralelno sa procesom evropskih integracija Srbije i izrazio uverenje da Priština neće zaustaviti proces normalizacije odnosa sa Beogradom… »

Srbija nikada neće priznati Kosovo

Beta 10.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u Moskvi da Srbija nikada neće priznati Kosovo, čak i ako ne bi mogla da udje u EU. "Srbija vodi pregovore sa EU i sa Prištinom i trudi se da svi ljudi na Kosovu žive bolje, i u tome nas podržava Rusija… »

Muškarac poginuo u udesu kod Mladenovca

Večernje novosti 09.03.2016
Nesreća se dogodila kod skretanja za Amerić, kada su se direktno sudarila dva automobila. Jedan čovek poginuo je večeras u udesu kod Mladenovca. Nesreća se dogodila oko 20 časova kod skretanja za Amerić, kada su se direktno sudarila dva automobila… »

Zašto Bošnjaci koriste albanske teroriste u izbornoj kampanji?

Vesti online 10.03.2016
Generalni sekretar Bošnjačkog nacionalnog veća i blizak saradnik Sulejmana Ugljanina, Ahmedin Dino Škrijelj, predvodio je delegaciju od 50 studenata u obilasku memorijalnog centra "Adem Jašari", što je funkcioner SDPS i predsednik skupštinskog… »

SAD: Sanders pobedio na primarnim izborima u Mičigenu

RTV 10.03.2016
VAŠINGTON - Senator iz Vermonta Berni Sanders zabeležio je neočekivanu pobedu na demokratskim primarnim izborima u Mičigenu dok je republikanski predsednički pretendent Donald Tramp učvrstio prednost pobedama u Mičigenu, Misisipiju i na Havajima… »

Galaxy S7 stigao u Srbiju

Blic 10.03.2016
Nakon svetske premijere u Barseloni, Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge, zvanično su predstavljeni i na srpskom tržištu. Prodaja ovih uređaja počinje sutra. Najnoviji modeli telefona postavljaju najviše standarde u mobilnoj industriji… »

Izmena režima saobraćaja

RT Kragujevac 10.03.2016
Gradska uprava za komunalne i inspekcijske poslove obaveštava građane da će od 11. do 17. marta biti uveden privremeni režim saobraćaja zbog rekonstrukcije kolovoza. U tom vremenskom periodu autobusi javnog gradskog prevoza putnika na linijama 5, 20… »