Arhiva vesti 26.06.2018

Stiže HILJADU doza MMR vakcine u niški Dom zdravlja

Jugmedia 26.06.2018
Dom zdravlja u Nišu dobiće u toku današnjeg dana od Ministarstva zdravlja 1.000 doza MMR vakcine (protiv morbila, zauški i rubeola) i već sutra biće nastavljena vakcinacija mališana tom vakcinom, izjavili su u Domu zdravlja. Dom zdravlja u Nišu… »

"Potreban novi modeli finansiranja širokopojasnih mreža"

B92 26.06.2018
Beograd -- Ulaganje u IKT infrastrukturu najveći izazov za ubrzanu digitalnu transformaciju u Srbiji, kaže državna sekretarka Tatjana Matić. Matić je učestvujući na Digitalnoj skupštini u Sofiji a povodom pokretanja Digitalne agende za Zapadni… »

Amsterdam: Kombijem udario u zgradu "Telegrafa", zapalio vozilo, pa pobegao

Vesti online 26.06.2018
U Amsterdamau je, za sada nepoznata osoba kombijem udarila u zgradu u kojoj je sedište "Telegrafa", jednog od vodećih holandskih listova, a ovaj, po svemu sudeći, nameran napad, premijer Holandije je ocenio kao "šamar u lice slobodi medija i… »

Policija zaplenila oko 5.000 pakli cigareta

OK radio 26.06.2018
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu zaplenili su 4.978 paklica cigareta marke „king“ bez prateće dokumentacije, čija se vrednost procenjuje na oko milion dinara. Prilikom kontrole u mestu Lučane, policija je cigarete pronašla… »

SAD među deset najopasnijih zemalja za žene

RTS 26.06.2018
Indija je za žene najopasnija zemlja na svetu, a jedina zapadna država u prvih 10 na toj listi su Sjedinjene Američke Države, pokazuje danas objavljeno istraživanje svetskih stručnjaka za ženska pitanja. Prema izveštaju urađenom za Fondaciju… »

Kolarov: Najbitnija utakmica, finale moje karijere!

Sportski žurnal 26.06.2018
Kapiten ekipe Aleksandar Kolarov rekao je da se nada da je Brazil potcenio srpski tim. S obzirom da je Tite već saopštio sastav, da novinari iz Brazila kažu da je raspoloženiji nego ikad, da li to govori o njihovom stavu pred utakmicu? – Možda su… »

Bruka u Kragujevcu: Privedeni dekan Medicinskog fakulteta i tri prijatelja zbog obračunavanja sa profesorom!

iKragujevac 26.06.2018
Policija u Kragujevcu je u utorak sudiji ovdašnjeg Prekršajnog suda po skraćenom postupku privela dekana Medicinskog fakulteta dr Predraga Čanovića i njegove poznanike M. P., R. J. i N. L., protiv kojih su prijave podnete "zbog drskog i bezobzirnog… »

Važne odluke Gradskog veća

RT Kragujevac 26.06.2018
Članovi Gradskog veća usvojili su Predlog preporuke nadzornim odborima javnih i javno komunalnih preduzeća i skupštinama društava ostalih subjekata, kao pružaocima komunalnih i usluga objedinjene naplate, da donesu odluke kojima će se omogućiti… »

Potpukovniku Husoviću pritvor do 72 sata

Vesti online 26.06.2018
Potpukovniku Vojske Crne Gore Eminu Husoviću, koji je juče pucao u prostorijama Ministarstva odbrane, nakon saslušanja u tužilaštvu, određen je pritvor do 72 sata. Pozivajući se na svoja saznanja portal RTCG, prenosi da će Husović već danas biti… »

Kamioni na Batrovcima čekaju 4 h, a na Kelebiji i Šidu 3 h

B92 26.06.2018
Beograd -- Kamioni na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom čekaju oko četiri, a na teretnim terminalima prelaza Kelebija sa Mađarskom i Šid sa Hrvatskom oko tri sata. Na prelazu Horgoš na granici sa Mađarskom kamioni čekaju oko dva sata… »