Arhiva vesti 26.03.2019

"Za zločine nad Srbima važe druga pravila"

B92 26.03.2019
Banjaluka -- Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je u Sijekovcu kod Broda da zločini počinjeni nad Srbima ne smeju biti zaboravljeni. On je dodao i da je Republika Srpska jedina garancija opstanka i slobode srpskog naroda. U… »

Klačar: "Male šanse da se do juna unaprede izborne procedure"

B92 26.03.2019
U slučaju vanrednih parlamentarnih izbora u junu, vladajuća SNS trebalo bi u aprilu da odluči o izlasku građana na birališta. To je izjavio izvršni direktor Cesida Bojan Klačar koji je objasnio da predsednik države Aleksandar Vučić donosi odluku… »

Nema zvaničnih informacija o istrazi o hapšenju Đurića

Dnevnik 26.03.2019
BEOGRAD: Ni godinu dana od hapšenja Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici još nema zvaničnih informacija dokle se stiglo sa istragom, kaže zamenik kosovskog ministra policije u ostavci Milan Radojević i dodaje da je to važan test za prištinske… »

Pentagon daje milijardu dolara za zid na granici s Meksikom

Nova ekonomija 26.03.2019
Pentagon će izdvojiti milijardu dolara za izgradnju dela graničnog zida na granici s Meksikom, najavio je šef Pentagona Patrik Šenehen. Pentagon bi trebalo da izgradi zid dužine 91 kilometar u oblasti Teksasa u El Pasu. Inženjerskom korpusu vojske… »

Tramp: Američki mediji neprijatelji naroda

Večernje novosti 26.03.2019
Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda. Predsednik SAD Donald Tramp danas je mejnstrim medije ponovo nazvao neprijateljima naroda. "Mejnstrim mediji su na udaru i rugaju im se širom sveta jer su… »

Skot: Ne kriviti samo jednu stranu; Stefanović: Priština nije za kompromis

RTS 26.03.2019
Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je da po pitanju Kosova rešenje nije kriviti samo jednu stranu, već se treba vratiti za pregovarački sto, dok je ministar Nebojša Stefanović kazao da je Beograd saglasan da svako rešenje treba da se donese… »

Komplikacije u našoj grupi – Luksemburg lider, Portugalu pobeda?

B92 26.03.2019
Fudbalska reprezentacija Ukrajine mogla bi da bude kažnjena od strane UEFA zbog Brazilca Žuniora Moraeša. Moraeš je skoro postao državljanin Ukrajine i odmah je debitova za ovaj sastav u duelu protiv Portugala, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo… »

Dačić: Učvršćena pozicija Srbije u Paragvaju

RTS 26.03.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je da je njegova poseta Paragvaju bila od izuzetnog značaja za bilateralne odnose dve zemlje i ponovio da Asunsion ostaje pri stavu da neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, iako je pod… »

Zvanično: KSS kandidovao Tomaševića za generalnog sekretara FIBA

Mozzart sport 26.03.2019
Potvrdio Predrag Danilović. Košarkaški savez Srbije zvanično je kandidovao generalnog sekretara Dejana Tomaševića za predsednika FIBA Evropa. Dejan Tomašević je od aprila 2011. godine u Košarkaškom savezu Srbije obavljao funkciju potpredsednika… »

Srbi pali sa tonom čistog kokaina: Privedeni u Rumuniji sa drogom vrednom 300 miliona evra! Ovako su uhapšeni (foto/video)

Kurir 26.03.2019
Rumunske vlasti zaplenile su više od tone kokaina visokog kvaliteta koji je bio skriven na brodu koji se prevrnuo u Delti Dunava. Policija privela dvojicu Srba. Policija je donela zaplenjene vreće sa kokainom do agencije za organizovani kriminal u… »