Архива вести 24.01.2019

СДА Санџака радују протести у Србији

Радио сто плус 24.01.2019
Генерални секретар Странке демократске акције (СДА) Санџака Ахмедин Шкријељ изјавио је данас да ту партију “веома радују” протести грађана који траже смену председника Србије Александра Вучића. Он је радију Сто плус… »

ПОКУШАЈ убиства Милана Бека Судија иде у пензију, а процес из почетка

Вечерње новости 24.01.2019
Поново није саслушан Иван Адровац, један од кључних сведока у случају рањавања бизнисмена. Због промене члана већа опет ће морати да се одрже уводна излагања. ПОСЛЕ више од четири године, колико траје суђење… »

Тужбе против СПЦ за педофилију у суду у Лондону ВИДЕО

Б92 24.01.2019
Високи суд у Лондону примио је половином јануара шест тужби против Српске православне цркве због педофилије. То је за историчара Александра Раковића врло чудно, посебно због тога што Епархија СПЦ у Великој Британији нема… »

"Боинг" тестирао летећи аутомобил

РТВ 24.01.2019
СИЈЕТЛ - Компанија "Боинг" саопштила је да је њен прототип летећег аутомобила на кратко данас лебдео у ваздуху током пробног лета. Агенција Ројтерс наводи да је ово мали, али значајан корак у настојању највеће на свету… »

Обрадовић: Двери под репресијом

Мондо 24.01.2019
Лидер српског покрета Двери Бошко Обрадовић рекао је данас да власт покушава да заустави рад те политичке организације, контролом финансија, односно пословања покрета. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Обрадовић је новинарима у… »

Истраживање Дилојта: Реал Мадрид најбогатији на свету!

Хот спорт 24.01.2019
Шпански великан Реал Мадрид вратио се на прво место листе најбогатијих фудбалских клубова на свету, према подацима ревизорске куће Дилојт (Делоитте). – Невероватан финансијски успех Реал Мадрида је базиран на дугој историји… »

Руски аналитичар: Србија би да се извулче из загрљаја Кремља

Нови магазин 24.01.2019
Руска пасивна саботажа решавања косовског сукоба, за посматраче са стране, изгледа као потпуна подршка Србији, док, заправо, Београд ;не зна како да се ослободи из загрљаја Кремја, оценио је аналитичар московског Карнеги… »

Поново акција репрограма дуговања за комуналије уз додатне погодности

Нишке вести 24.01.2019
Како је поручио градоначелник Ниша Дарко Булатовић, за телевизију Белле Амие, новина ове године ће бити да ће се део камате отписивати и онима који дуг буду враћали на рате. „Новина је ове године могућност репрограма… »

Шеф спасилачке службе: И најспремнија особа може да преживи само неколико сати у води

Вечерње новости 24.01.2019
Током понедељка увече, када је авион нестао са радара, као и целодневних потрага у уторак и среду, није нађено ишта што би указивало на авион или преживеле. Потрага за несталим авионом у ком су били аргентински фудбалер… »

Мустафа: Таксе донеле победу Србији, Харадинајева влада одговорна

Вечерње новости 24.01.2019
Лидер најутицајнијег опозиционог Демократског савеза Косова (ДСК), Иса Мустафа сматра да су таксе које је увела косовска влада Србији донеле својеврсну победу када је реч о наставку дијалога. Лидер најутицајнијег опозиционог… »