Arhiva vesti 09.03.2016

Komersant: Od Beograda očekuju garancije o neulasku u NATO

Beta 09.03.2016
Moskva računa da će dobiti čvrste garancije da Srbija neće ući u NATO, tražeći od Beograda da održi referendum i da saradnicima humanitarnog centra u Nišu pruži diplomatski status, piše današnji moskovski dnevnik Komersant, u tekstu… »

Grujić na terapijama, propušta Novi Pazar

Sportski žurnal 09.03.2016
Marko Grujić se posle utakmice protiv Jagodine požalio na ukrštene nerve i jak bol u gluteusu i u prethodna dva dana odlazio je na fizikalne terapije. Mladi vezista nije loše prošao poput Sava Pavićevića, ali neće moći da trenira bar do četvrtka… »

AMSS: Reke se povlače, putevi u celoj Srbiji su prohodniji

Blic 09.03.2016
Povoljnija hidro-metereološka slika i povlačenje reka u rečna korita u velikoj meri poboljšavaju prohodnost puteva na celom području Srbije, a posebno u najugroženijim delovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMŠ). Nabujale reke za… »

Evro za nijansu oslabio

Vesti online 09.03.2016
Dinar je ojačao prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs iznosi 123,3048 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Nacionalna valuta je slabija prema evru za 0,8 odsto na mesečnom nivou, i za 2,1 procenat na godišnjem nivou… »

Vozači Oprez: Večeras obilne padavine na istoku, sutra u većem delu Srbije

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Prema prognozama meteorologa, tokom večeri na istoku i krajnjem jugoistoku naše zemlje očekuju se obilne padavine od oko 20 milimetara kiše za 12 časova, dok se sutra u većini krajeva u Srbiji očekuju obilne padavine, od 20 do 30… »

Vučić zadovoljan saradnjom s NATO-om

Beta 09.03.2016
Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas, u razgovoru u Beogradu s delegacijom Odbora za civilnu dimenziju bezbednosti Parlamentarne skupštine NATO-a, da je zadovoljan jačanjem saradnje s tim vojnim savezom, ali da Srbija neće menjati… »

RIK ODBIO LISTU SRS: Radikalima dat rok da isprave greške u dokumentaciji

Kurir 09.03.2016
Republička izborna komisija (RIK) danas nije proglasila izbornu listu pod nazivom "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka" a stranci je dat rok od 48 sati da ispravi nedostatak. "Upravo smo obavešteni da je uverenje o biračkom pravu jednog od… »

Srbica, pronađeno telo trogodišnjeg deteta

RTS 09.03.2016
Nakon nekoliko sati pretrage pronađeno je beživotno telo trogodišnjeg deteta koje se udavilo u reci Klina u Srbici, prenose elektronski mediji u Prištini. Telo deteta je pronađeno noćas. Kosovska policija intenzivno je tragala za nestalim… »

Udovički: Kasni racionalizacija u šškolstvu

RTS 09.03.2016
Potpredsednica vlade Kori Udovički izjavila je da je većina u javnom sektoru već donela svoje sistematizacije, i primetila da je najteže u velikim sistetima gde postoji više nivoa odlučivanja i više hiljada jedinica, poput školstva. "Verujemo da… »

Simonović: Duel sa Panatinaikosom najteži, ne i presudan

Vesti online 09.03.2016
Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović ocenio je danas da će predstojeći duel sa Panatinaikosom u Evroligi biti najteži u dosadašnjem delu sezone, ali ne i presudan za plasman u četvrtfinale. - Igraju sjajno u poslednje vreme, u naletu su, imaju… »