Arhiva vesti 09.03.2016

Božinov precrtan

Sportski žurnal 09.03.2016
Čini se da je reprezentativna karijera centarfora crno-belih završena. Valeri Božinov (30) će, bar po navodima iz Bugarske, završiti reprezentativnu karijeru na neslavan način. To što je najbolji strelac Partizana ne dotiče selektora Ivajla… »

Tramp: Ako se republikanci ujedine, nepobediv sam

RTS 09.03.2016
Donald Tramp je pozvao republikance da se ujedine i podrže njegovu stranačku nominaciju za predsednika SAD, nakon što je danas lako pobedio na unutarstranačkim izborima u još tri američke savezne države. Tramp je istakao da kao predstavnik… »

SNS: Pajtić ne želi da se ustanovi istina

RTV 09.03.2016
NOVI SAD - Gradski odbor SNS Novi Sad saopštio je da je danas da ponovo otkazano suđenje povodom tužbe Bojana Pajtića i Dragoslava Petrovića protiv šefa Odborničke grupe SNS u SG Novog Sada Aleksandra Milovančeva, jer se Pajtić i Petrović ponovo… »

Donacija od milion dinara za sanaciju štete od poplava

Blic 09.03.2016
Piraeus banka Beograd je izdvojila milion dinara za obnovu tri ambulante u Čačku, teško oštećene u najnovijim poplavama. Donacija je namenjena za saniranje oštećenja nastalih usled izlivanja Morave na zdravstvenim stanicama u Mrčajevcima… »

Predsednik Nikolić: Putin zna sve moje tajne

Kurir 09.03.2016
BEOGRAD - Predsednik Tomislav Nikolić kaže da prema Vladimiru Putinu oseća prijateljstvo i da može da mu otkrije sve svoje tajne i probleme. - Ne znam šta predsednik Putin oseća prema meni, ali mogu da kažem šta ja mislim o njemu i našem odnosu… »

Loše vesti iz Kine koče veći rast cena nafte

Kamatica 09.03.2016
Cene nafte su danas porasle u azijskom trgovanju, ali je obnavljanje zabrinutosti zbog stanja globalne ekonomije ograničilo dobitke nakon objave podataka o najvećem padu kineskog izvoza u gotovo sedam godina. Kineski izvoz je potonuo više od četvrtine… »

NVO formirale Vojvođansku inicijativu za EU

RTV 09.03.2016
NOVI SAD - Organizacije civilnog društva iz Vojvodine formirale su danas Vojvođansku inicijativu za EU, čiji je cilj da se artikulišu interesi građana te pokrajine u procesu pridruživanja Srbije Evropskoj uniji. Vojvođansku inicijativu za EU… »

Nikolić: Ubeđivao sam SPC da papa poseti Srbiju

Mondo 09.03.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavo je da je pokušavao da patrijarha srpskog Irineja i vladike SPC ubedi da se organizuje poseta rimskog pape Srbiji. i to iz dva razloga. Foto: AP Photo/Gregorio Borgia Kako je izjavio posetu je hteo da organizuje… »

U dve kolone i za Đinđića

B92 09.03.2016
Beograd -- DS i LDP tradicionalno obeležavaju godišnjicu ubistva prvog demokratskog premijera Srbije Zorana Đinđića, ali ni ove godine neće biti zajedno, piše Danas. U obe partije navode da godišnjicu neće koristiti u izborne svrhe, s obzirom da… »

Žalba povereniku zbog Politike i Večernjih novosti

RTV 09.03.2016
BEOGRAD - Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) uputili su danas žalbu povereniku za informacije od javnog značaja na dnevne listove Politika i Večernje novosti. U saopštenju tih novinarskih… »