Arhiva vesti 09.04.2019

Sindikalac Dragan Ilić zbog NEČEKIRANJA “popio” OTKAZ u Zastava oružju

InfoKG 09.04.2019
Direktor Zastava oružja Mladen Petković dao je otkaz predsedniku Sindikalne organizacije u ovoj kompaniji Draganu Iliću, jer je propustio da se “čekira” kada se sa delegacijom Saveza samostalnih sindikata Srbije uputio iz fabričkog kruga ka… »

Avion nestao sa radara iznad Pacifika

B92 09.04.2019
Borbeni avion F-35, raspoređen na vazduhoplovnoj bazi Misava u severoistočnom delu Japana, nestao je sa radara iznad Pacifika tokom treninga. To su saopštile Japanske vazdušne snage za samoodbranu. Taj avion je sa još tri aviona leteo od obale… »

Ponoš: Režim proteste pokušava da predstavi kao pretnju na koju treba da odgovori vojska

Beta 09.04.2019
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je očigledno da režim pokušava da višemesečne proteste gradjana širom Srbije predstavi kao pretnju na koju bi trebalo odgovoriti angažovanjem Vojske Srbije. "Ovi protesti svakako nisu… »

Bogati i omraženi - tajna uspeha porodice Kardašijan

BBC News 09.04.2019
Jedna od najpoznatijih američkih televizijskih porodica često je mešala poslovne i privatne stvari. Do sada im je uglavnom dobro išlo što se tiče zarade, ali pitanje je koliko će biti uspešni ako se završi rijaliti serija. Televizijska rijaliti… »

SRS: U Srebrenici bilo žrtava na svim zaraćenim stranama, ali nije bilo genocida

Novi magazin 09.04.2019
Funkcioner Srpske radikalne stranke (SRS) Uroš Kršić izjavio je danas da nije sporno da je bilo žrtava na svim zaraćenim stranama u Srebrenici, ali je kazao da nije bilo genocida, te da će ta stranka svuda braniti taj stav i pružati pomoć Srbima… »

Putin: Turski tok najvažniji za evropsku energetsku sigurnost

B92 09.04.2019
Moskva -- Nuklearna elektrana "Akuja" i gasovod Turski tok postaće najvažnije komponente za regionalnu i evropsku energetsku sigurnost. To je rekao predsednik Rusije Vladimir putim u Moskvi, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom… »

Užas u firmi na Pančevačkom putu: Kapija pala na radnika obezbeđenja, preminuo na licu mesta

Blic 09.04.2019
Radnik obezbeđenja kompanije "GT Dom" Jezdimir F. (56) poginuo je oko 21.30 sinoć na Pančevačkom putu kada je na njega pala velika metalna kapija! Kako saznaje "Blic", nesrećni muškarac preminuo je kada je preko njega pala velika metalna kapija, i… »

Vitalij Kličko gost "Beogradskog pobednika"

Večernje novosti 09.04.2019
Čuveni ukrajinski bokser Vitalij Kličko biće gost ovogodišnjeg bokserskog spektakla "Memorijal Branko Pešić - Beogradski pobednik", saopštio je Bokserski savez. Čuveni ukrajinski bokser Vitalij Kličko biće gost ovogodišnjeg bokserskog spektakla… »

Zoran Tošić: Naš cilj je i bio da budemo treći

B92 09.04.2019
Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da će se truditi da bude još bolji i da se nada da će i ekipa biti kako vreme bude odmicalo. Partizan je u nedelju izgubio od Vojvodine u Novom Sadu, što mu je peti prvenstveni poraz u poslednjih šest… »

Otvoren NOMUS u Srpskom narodnom pozorištu

Dnevnik 09.04.2019
Novosadske muzičke svečanosti otvorene su u Srpskom narodnom pozorištu, a nakon svečanog otvaranja, publika je imala prilike da uživa u koncertnoj premijeri nedovršene opere Sardanapolo Franca Lista. Novosadske muzičke svečanosti otvorio je… »